Ben de kapıların önünden geçerken evde hangi yemeğin piştiğine kadar söyler oldum, o derece vallaakrepkadini yazdı: ↑30 Oca 2023, 01:02Çok hassaslaştım çok
Geçmek Bilmeyen Bir Hastalık
- sepyazeytin
- yasaklı
- İfadeler: 0
- Teşekkür etti: 228 kez
- Burç:
Re: Geçmek Bilmeyen Bir Hastalık
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti sepyazeytin mesajı için:
- akrepkadini • nscckts ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 25%
Yalnız insan yoktur, az kedi vardır...
- akrepkadini
- İfadeler: 5
- Teşekkür etti: 1696 kez
İnan herkes aynı dertten müzdarip geçmek bilmeyen hastalıklar var ortada.sepyazeytin yazdı: ↑30 Oca 2023, 01:00Ben artık çok yoruldum. Allah beterinden korusun ama 3 aya yakındır iyi değilim. Eskiden yılda bir hasta olurdum, 3 günde geçerdi. Şimdi acayip acayip hastalıklar var. Etim acıyor ya, eski gücüm de yok, keyfim de.akrepkadini yazdı: ↑30 Oca 2023, 00:57Çok çektim o acıdan iki gündür kendimi iyi hissediyorum sana da acil şifalar canımsepyazeytin yazdı: ↑30 Oca 2023, 00:52Konu sahibi ne alemde bilmiyorum, umarım iyileşmiştir. Ben tam iyileştim diyordum, iki gündür özellikle bacaklarımda bir sızı var. Ettiniz sızlar, acır ya öyle bir sızı
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti akrepkadini mesajı için:
- sepyazeytin • nscckts ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 25%
Davranışlarınız taklit,düşünceleriniz satılık,değerleriniz emanet olmasın…
- sepyazeytin
- yasaklı
- İfadeler: 0
- Teşekkür etti: 228 kez
- Burç:
Oyyy çok teşekkür ederim inşallah bir daha geri gelmemek üzere iyileşiriz canım, uzun süredir hastayız.akrepkadini yazdı: ↑30 Oca 2023, 00:57Çok çektim o acıdan iki gündür kendimi iyi hissediyorum sana da acil şifalar canımsepyazeytin yazdı: ↑30 Oca 2023, 00:52Konu sahibi ne alemde bilmiyorum, umarım iyileşmiştir. Ben tam iyileştim diyordum, iki gündür özellikle bacaklarımda bir sızı var. Ettiniz sızlar, acır ya öyle bir sızı
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti sepyazeytin mesajı için:
- nscckts • Ametist
- Değerlendirme: 16.67%
Yalnız insan yoktur, az kedi vardır...