Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bu hafta seramik dersinde geçen hafta gösterdiğim mumluğu yapmaya başladım. Bir uzun bir kısa iki tane yapacağım. Küçük olanı yaptım. Haftaya temizlemesini yapacağım ve fırın için kurumaya bırakacağım. İlk yaptığım 2 çalışma bugün fırına giriyor 45 saat 1050 derece de fırınlanacak kendilerine şans diliyorum
ellerine sağlık kendilerinin şansa ihtiyacı yok çünkü kendilerini emin ellere bırakmışlar
Çok teşekkür ederim canım. Bunun lavanta ile yapılanını gördüm onu denemeyi düşünüyorum. Dantel annemden getirmem lazım.
Daha önce yaptıklarım fırınlandı artık boyama aşamasına geçtim.
Bu hafta bu kupayı yapmak istiyorum.
Çok teşekkür ederim canım. Bunun lavanta ile yapılanını gördüm onu denemeyi düşünüyorum. Dantel annemden getirmem lazım.
Daha önce yaptıklarım fırınlandı artık boyama aşamasına geçtim.
Bu hafta bu kupayı yapmak istiyorum.
Bölümümde sadece 1 saat Güzel Sanatlar dersi var. Öğrencilerim seramik objeler ve kum sanatı tablolar yaptılar.
seramikler yaklaşık 3 haftada, kum sanatı tablolar da 4 haftada bitmiş hale geliyor. oldukça emek ve zaman isteyen işler ve öğrencilerin daha önce aldıkları bir sanat eğitimi yok.
bunlar seramik ürünlerimiz. @nscckts@Skinkeyr@Poudré@Bensimo@Sebboy58
Bölümümde sadece 1 saat Güzel Sanatlar dersi var. Öğrencilerim seramik objeler ve kum sanatı tablolar yaptılar.
seramikler yaklaşık 3 haftada, kum sanatı tablolar da 4 haftada bitmiş hale geliyor. oldukça emek ve zaman isteyen işler ve öğrencilerin daha önce aldıkları bir sanat eğitimi yok.
bunlar seramik ürünlerimiz.
@nscckts @Skinkeyr @Poudré @Bensimo @Sebboy58
bunlar seramik ürünlerimiz.
@nscckts @Skinkeyr @Poudré @Bensimo @Sebboy58