Sağol canım senin eline su dökemem ben o sadelik,o ferahlık içim açılıyor baktıkça

Sağol canım senin eline su dökemem ben o sadelik,o ferahlık içim açılıyor baktıkça
Teşekkür ederimgevezeyazar yazdı: ↑17 Oca 2023, 01:11harika tüyolarakrepkadini yazdı: ↑17 Oca 2023, 00:25Ben de son yıllarda oldukça sadeleştim çocuklardan önce bunun bilincinde değilken artık çok temkinli davranıyorum,her beğendiğimi almadan önce istek mi ihtiyaç mi diye soruyorum ihtiyaç ise alırım değilse almam bu şekilde alım kapasitemi oldukça düşürdüm,ev ne kadar sade olursa temizliği o kdar kısa sürer ve ferah olur,ama kalabalık bir evde temizlik sonrası da o görüntü devam eder.
Hz.Mevlana’nın dediği gibi “Misafir gelecekmiş gibi evini,ölüm gelecekmiş gibi kalbini temiz tut” ben de ipin ucunu kaçırmadan evin temizliğini korumaya dikkat ederim günlük süpürür siler tozumu alırım,haftalık nevresim değişimi yaparım,iş bölümü yapar o programda ilerlerim çamaşır günüm, ütü günüm bellidir,mutfakta dağınık çalışmamaya özen gösteririm bir yandan yemeğimi yapar öbür yandan çıkan bulaşıkları yıkar tezgahı temizlerim böylelikle yemek bitim aşamasına tezgahta temizlenmiş olur.
Temizlik yapınca mutlu oluyorum,düzenli evde içim açılıyor,![]()