Yatak
- akrepkadini
- İfadeler: 5
- Teşekkür etti: 1696 kez
Yatak
Hanımlar tavsiyenize ihtiyacım var önerebileceğiniz yatak markası modeli var mı yatağımı değiştireceğim ama seçimde zorlanıyorum yataş ve yatsan mağazasına gidip denedim orda hepsi pofuduk ve rahat çok zorlandım seçemedim,her gün alınan birşey değil almışken kaliteli ve güzel birşey almak istiyorum
Kullanıp deneyimlediğiniz memnun kaldığınız ya da memnun kalmadığınız varsa yazarsanız sevinirim
Kullanıp deneyimlediğiniz memnun kaldığınız ya da memnun kalmadığınız varsa yazarsanız sevinirim
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti akrepkadini mesajı için:
- nscckts • gevezeyazar ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 50%
Davranışlarınız taklit,düşünceleriniz satılık,değerleriniz emanet olmasın…
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 46158
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Yatak
Yataş prestige ortopedik bence güzelakrepkadini yazdı: ↑25 Oca 2023, 19:18Hanımlar tavsiyenize ihtiyacım var önerebileceğiniz yatak markası modeli var mı yatağımı değiştireceğim ama seçimde zorlanıyorum yataş ve yatsan mağazasına gidip denedim orda hepsi pofuduk ve rahat çok zorlandım seçemedim,her gün alınan birşey değil almışken kaliteli ve güzel birşey almak istiyorum
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti nscckts mesajı için:
- gevezeyazar • gecesiyahi ve başka bir kullanıcı
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- akrepkadini
Muhtemelen bakmışımdır ama dediğim gibi test ederken hepsi çok güzel gibi dediğin modeli değerlendirecem teşekkür ederimnscckts yazdı: ↑25 Oca 2023, 19:32Yataş prestige ortopedik bence güzelakrepkadini yazdı: ↑25 Oca 2023, 19:18Hanımlar tavsiyenize ihtiyacım var önerebileceğiniz yatak markası modeli var mı yatağımı değiştireceğim ama seçimde zorlanıyorum yataş ve yatsan mağazasına gidip denedim orda hepsi pofuduk ve rahat çok zorlandım seçemedim,her gün alınan birşey değil almışken kaliteli ve güzel birşey almak istiyorum
0
- nscckts • gevezeyazar ve başka bir kullanıcı
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Rica ederim güzellikakrepkadini yazdı: ↑25 Oca 2023, 20:05Muhtemelen bakmışımdır ama dediğim gibi test ederken hepsi çok güzel gibi dediğin modeli değerlendirecem teşekkür ederimnscckts yazdı: ↑25 Oca 2023, 19:32Yataş prestige ortopedik bence güzelakrepkadini yazdı: ↑25 Oca 2023, 19:18Hanımlar tavsiyenize ihtiyacım var önerebileceğiniz yatak markası modeli var mı yatağımı değiştireceğim ama seçimde zorlanıyorum yataş ve yatsan mağazasına gidip denedim orda hepsi pofuduk ve rahat çok zorlandım seçemedim,her gün alınan birşey değil almışken kaliteli ve güzel birşey almak istiyorum
0
- gevezeyazar • gecesiyahi ve başka bir kullanıcı
- gecesiyahi
- İfadeler: 1
- Teşekkür etti: 977 kez
İkeada kilonuzdan ve eşinizin kilosundan nasıl yattığınıza kadar hatta mevsim bile seçebiliyorsunuz. Ona da bakın isterseniz...
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti gecesiyahi mesajı için:
- babutsa • Ametist ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 25%
- akrepkadini
Teşekkür ederim ıkea aklımdaydı bakacağım yataklarınagecesiyahi yazdı: ↑26 Oca 2023, 14:10İkeada kilonuzdan ve eşinizin kilosundan nasıl yattığınıza kadar hatta mevsim bile seçebiliyorsunuz. Ona da bakın isterseniz...
0
- Ametist • nscckts ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 41.67%
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 14194
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2489 kez
- Burç:
5 yıldır işbir yatak tamamen visco kullanıyorum. ağırlığınız kadar yatağa baskı oluyor dolayısıyla ne sert ne de çok yumuşak olmuyor. içerisinde hiç yay yok bambudan elde edilmiş visco. zaman içerisinde içeri çökme olur mu diye tereddüt etmiştim şimdilik bir sorun yok.
0
Kader, gayrete aşıktır
- akrepkadini
Visco yastık kullanıyorum çok memnunum,yatakta ben de tereddüt ettim ağırlıktan dolayı bozulma vs olur mu diye deneyiminizi paylaşmanız iyi oldu visco yatağı da değerlendireceğim teşekkür ederimAmetist yazdı: ↑28 Oca 2023, 00:055 yıldır işbir yatak tamamen visco kullanıyorum. ağırlığınız kadar yatağa baskı oluyor dolayısıyla ne sert ne de çok yumuşak olmuyor. içerisinde hiç yay yok bambudan elde edilmiş visco. zaman içerisinde içeri çökme olur mu diye tereddüt etmiştim şimdilik bir sorun yok.
0
- Ametist • nscckts ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 41.67%
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
2-3 haftadır dinlenmemiş uyandığımızı farkettik belliki yatak artık beni değiştir diyor iyiki bu konu açılmış bende faydalanıyorum
0
- akrepkadini
Bu tür eşyalarda karar vermekte çok zorlanıyorum,marka,model,özellik alternatifi çok fazla
0
- nscckts • Ametist ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 25%
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Titizlikle araştırman çok normal hem çok uzun süre kullanacaksın hemde ucuz değiller ki beğenmedim değiştireyim deme şansı bırakmıyorlar, fabrikaya ortak oluyoruz sanki. bir yatak fiyatına 3 sene önce yatak odası takımı vardıakrepkadini yazdı: ↑28 Oca 2023, 11:14Bu tür eşyalarda karar vermekte çok zorlanıyorum,marka,model,özellik alternatifi çok fazla
0
- Ametist • akrepkadini ve başka bir kullanıcı
- akrepkadini
Öyle gerçekten canım fiyatlar karşısında ağzım açık kalıyor yatak mı alıyoruz yatak odası takımı mı belli değil,herşey uçmuş.nscckts yazdı: ↑28 Oca 2023, 13:36Titizlikle araştırman çok normal hem çok uzun süre kullanacaksın hemde ucuz değiller ki beğenmedim değiştireyim deme şansı bırakmıyorlar, fabrikaya ortak oluyoruz sanki. bir yatak fiyatına 3 sene önce yatak odası takımı vardıakrepkadini yazdı: ↑28 Oca 2023, 11:14Bu tür eşyalarda karar vermekte çok zorlanıyorum,marka,model,özellik alternatifi çok fazla
0
- nscckts • babutsa ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 33.33%