Apartman sakinleri
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10492
- Teşekkür etti: 2019 kez
Apartman sakinleri
Az önce apartman sakinlerinden biriyle tartıştım asansör arızalı sıkıntı yaratıp duruyor oda eksikler varmış tam yapılmamış yönetici uğraşıyor yaptırmak için diğerleri korkudan binemiyor asansöru kullanmayan biri sürekli atar yapıyor yok herşeyi bırak bununla ilgilen falan birine bişey olursa bunun hesabını veremezsin falan filan yok asansörü kapayalim kimse kullanmasın diyor ben normalde kiracı olduğum için hiçbir konuya yorum yapmam grupta bana bir sinir geldi dedim öyle birşey olamaz bn kullanmak zorundayım diyor ki sen gelince açılır gidince kapanır vs dedim bn herzaman kimi bulacağım bu işi yapmak için yani geliş gidiş saatlerim belli olmuyor korkan kişiler asansör yapılana kadar kullanmaz olur biter zor olan hayatı daha da zorlaştırmayin dedim.Diyor ki bn Zaten kullanmıyorum asansör gelen kargocular vs ne olacak diyor sanki gerçekten derdi onlar mesele kaos yaratmak asansöre arızalıdir yazarsın kimse kullanmaz olur biter bencil insanlardan nefret ediyorum 
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 47271
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Apartman sakinleri
asansörün hemen yapılması lazım evet asansör arızalı yazılır ama ona rağmen binenler olabiliyor ve bunun ciddi cezası varSebboy58 yazdı: ↑25 May 2024, 15:22Az önce apartman sakinlerinden biriyle tartıştım asansör arızalı sıkıntı yaratıp duruyor oda eksikler varmış tam yapılmamış yönetici uğraşıyor yaptırmak için diğerleri korkudan binemiyor asansöru kullanmayan biri sürekli atar yapıyor yok herşeyi bırak bununla ilgilen falan birine bişey olursa bunun hesabını veremezsin falan filan yok asansörü kapayalim kimse kullanmasın diyor ben normalde kiracı olduğum için hiçbir konuya yorum yapmam grupta bana bir sinir geldi dedim öyle birşey olamaz bn kullanmak zorundayım diyor ki sen gelince açılır gidince kapanır vs dedim bn herzaman kimi bulacağım bu işi yapmak için yani geliş gidiş saatlerim belli olmuyor korkan kişiler asansör yapılana kadar kullanmaz olur biter zor olan hayatı daha da zorlaştırmayin dedim.Diyor ki bn Zaten kullanmıyorum asansör gelen kargocular vs ne olacak diyor sanki gerçekten derdi onlar mesele kaos yaratmak asansöre arızalıdir yazarsın kimse kullanmaz olur biter bencil insanlardan nefret ediyorum![]()
çok acil asansör yapılmalı
yöneticide bitiyor iş
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10492
- Teşekkür etti: 2019 kez
Re: Apartman sakinleri
Bnde öyle dedim kapatıp beni mağdur etmek çözüm değil @nsccktsnscckts yazdı: ↑25 May 2024, 16:49asansörün hemen yapılması lazım evet asansör arızalı yazılır ama ona rağmen binenler olabiliyor ve bunun ciddi cezası varSebboy58 yazdı: ↑25 May 2024, 15:22Az önce apartman sakinlerinden biriyle tartıştım asansör arızalı sıkıntı yaratıp duruyor oda eksikler varmış tam yapılmamış yönetici uğraşıyor yaptırmak için diğerleri korkudan binemiyor asansöru kullanmayan biri sürekli atar yapıyor yok herşeyi bırak bununla ilgilen falan birine bişey olursa bunun hesabını veremezsin falan filan yok asansörü kapayalim kimse kullanmasın diyor ben normalde kiracı olduğum için hiçbir konuya yorum yapmam grupta bana bir sinir geldi dedim öyle birşey olamaz bn kullanmak zorundayım diyor ki sen gelince açılır gidince kapanır vs dedim bn herzaman kimi bulacağım bu işi yapmak için yani geliş gidiş saatlerim belli olmuyor korkan kişiler asansör yapılana kadar kullanmaz olur biter zor olan hayatı daha da zorlaştırmayin dedim.Diyor ki bn Zaten kullanmıyorum asansör gelen kargocular vs ne olacak diyor sanki gerçekten derdi onlar mesele kaos yaratmak asansöre arızalıdir yazarsın kimse kullanmaz olur biter bencil insanlardan nefret ediyorum![]()
çok acil asansör yapılmalı
yöneticide bitiyor iş