Tatil meselesi yüzünden konuşmadığim arkadaşımin babası beni arıyor acil fikiriniz lazim kızlar
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10981
- Teşekkür etti: 2021 kez
Tatil meselesi yüzünden konuşmadığim arkadaşımin babası beni arıyor acil fikiriniz lazim kızlar
Kızlar tatil meselesi yüzünden konuşmadığim kankamin babası arıyor açsam mi telefonu bilemedim fikriniz lazım tapuyla alakalı birşey mi soracak acaba diye düşünüyorum açsam mi
yada kızıyla alakalı bilmiyorum endişe ettim ikinci kez ararsa yarın ararim en güzeli işteyken
bir insan neden aranır bilmiyorum Pazar günü yani neden aradın abi açamadım buyur diye msj mi atsam
yada nüfusta işi vardır onun için de Aramış olabilir diyorum bilmiyorum
acil yardım kizlar@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Ruffle @Skinkeyr @Lucifer @Kitty @Cero_obSa @nscckts
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 14717
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2495 kez
- Burç:
Re: Tatil meselesi yüzünden konuşmadığim arkadaşımin babası beni arıyor acil fikiriniz lazim kızlar
Açmakta neden bu kadar tereddüt ettin anlamadım.Sebboy58 yazdı: ↑30 Haz 2024, 15:54Kızlar tatil meselesi yüzünden konuşmadığim kankamin babası arıyor açsam mi telefonu bilemedim fikriniz lazım tapuyla alakalı birşey mi soracak acaba diye düşünüyorum açsam miyada kızıyla alakalı bilmiyorum endişe ettim ikinci kez ararsa yarın ararim en güzeli işteyken
bir insan neden aranır bilmiyorum Pazar günü yani neden aradın abi açamadım buyur diye msj mi atsam
acil yardım kizlar@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Ruffle @Skinkeyr @Lucifer @Kitty @Cero_obSa @nscckts
Ben olsam açardım. O an açmadıysam mesaj yazmam geri ararım.
Kader, gayrete aşıktır
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Re: Tatil meselesi yüzünden konuşmadığim arkadaşımin babası beni arıyor acil fikiriniz lazim kızlar
Bilmiyorum cnm kızıyla görüşmeyince teli de pek açmak istemedim sanırım ama ayıp olur dimi geri dönüş yapayim ozaman ayıp olmasin onların suçu yok sonuçta @AmetistAmetist yazdı: ↑30 Haz 2024, 16:04Açmakta neden bu kadar tereddüt ettin anlamadım.Sebboy58 yazdı: ↑30 Haz 2024, 15:54Kızlar tatil meselesi yüzünden konuşmadığim kankamin babası arıyor açsam mi telefonu bilemedim fikriniz lazım tapuyla alakalı birşey mi soracak acaba diye düşünüyorum açsam miyada kızıyla alakalı bilmiyorum endişe ettim ikinci kez ararsa yarın ararim en güzeli işteyken
Ben olsam açardım. O an açmadıysam mesaj yazmam geri ararım.
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 8901
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 416 kez
- Burç:
Açsaydın keşke ne fark eder ki ne için olduğu,açmadan bilemezsin sebbooo
küçücük şeyleri niye böyle gizemli hale getiriyorsun,sen ara madem 
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Çok tşk ederim cnm fikir verdiğim için aradım sonda almıştım bn onlardan niye devamını gelip almadın dedi babası dedim onlar bana uygun olmadı ondan devamını gelip almadım abim dedi.Yeni gelenler olmuş gel bak onlar uygunsa al dedi tşk ederim abim dedim sağol onlar bana uymuyor dedim kızın nereden aldığını biliyorum çünkü gerek yok hemde kızla görüşmeyip ondan birşeyler almam hoş olmaz kendi kullanmasa bile almam hoş olmaz öyle düşündüm canım belki kızın babasının beni aradığından haberi var ama yinede hoş olmaz cnm @Ametist
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 48191
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2174 kez
- Burç:
- İletişim:
en başta tereddüüt etmen enteresan geldi açarsın karşı taraf diyeceğini der konuşur kapatırsın bu kadar basit ve evet konuşmadığın insan tarafından gelecek hiç birşey kabul edilmemeli bunu iyi yapmışsın
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Aynen cnm bncede .ne bilim kötü oldum bir an değişik huylarim varya
@nscckts
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Doğum gününe çok az kaldı geçenler de bir yere davet için msj atmıştı bana tşk ettim bugün de yine manidar paylaşımlarına devam ettiğini gördüm konuşsa neden kırıldığımi uzaklaştigimi anlayacak ısrarla bnden bekliyor doğum gününde dört gün sonra doğum günü msji atacağım o kadar yılın hatirina bakalım neler olacak kızlar 
ama umutla ona dönmemi bekliyor ne yaşarsak yaşayalım bu kadar ayrı kalmadık çünkü 
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Msj atarım ufak birşey de yollarım gerisi Allah kerim hakkımız da hayırlısıSebboy58 yazdı: ↑12 Eki 2024, 22:02Doğum gününe çok az kaldı geçenler de bir yere davet için msj atmıştı bana tşk ettim bugün de yine manidar paylaşımlarına devam ettiğini gördüm konuşsa neden kırıldığımi uzaklaştigimi anlayacak ısrarla bnden bekliyor doğum gününde dört gün sonra doğum günü msji atacağım o kadar yılın hatirina bakalım neler olacak kızlarama umutla ona dönmemi bekliyor ne yaşarsak yaşayalım bu kadar ayrı kalmadık çünkü
![]()
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Mesaj atmadan direk hediye yolladım cvp gelmezse doğru yoldayım çiçekçi teslim ettik dedi hiç dönüş yapmazsa bnde yazmayacağım hiç birşey
çiçek notum da şöyleydi;Not:İlk defa doğum gününde sana ne yazacağımi bilmiyorum.Onun için kısa tutacağım.Doğum günün kutlu olsun.Güzel yıllar dilerim.Umarim bu yaşin sana istediğin mutlulukları getirir.Artik birbirimize ne kadar uzak olursak olalım;başin her sıkıştığında ben buradayım.Tekrardan doğum günün kutlu olsun unutulmadın seni seviyorum notum da böyleydi gerisini kendi bilir artık o benimkini kutlamamişti konuşmuyoruz diye 

- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 8901
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 416 kez
- Burç:
Son cümle üzdüSebboy58 yazdı: ↑15 Eki 2024, 11:16Mesaj atmadan direk hediye yolladım cvp gelmezse doğru yoldayım çiçekçi teslim ettik dedi hiç dönüş yapmazsa bnde yazmayacağım hiç birşeyçiçek notum da şöyleydi;Not:İlk defa doğum gününde sana ne yazacağımi bilmiyorum.Onun için kısa tutacağım.Doğum günün kutlu olsun.Güzel yıllar dilerim.Umarim bu yaşin sana istediğin mutlulukları getirir.Artik birbirimize ne kadar uzak olursak olalım;başin her sıkıştığında ben buradayım.Tekrardan doğum günün kutlu olsun unutulmadın seni seviyorum notum da böyleydi gerisini kendi bilir artık o benimkini kutlamamişti konuşmuyoruz diye
![]()

- Sebboy58
- Seçkin Üye
Olayın gerçekleştiği gün ertesi gün diğer kız bni aradı konuştuk kendimi ifade ettim konuyu kapattık ama bu arkadaşım şuan konuşmak istemiyorum deyip önünü kesti ağzına geleni sahip bnde ondan hareket gelmesini bekledim gelmediği için bnde dönüş yapmadim peşinden koşmadim derdi o bnce aylardır neden yazıp aramadı diye kendini yiyordu doğum gününe hediye yollayinca barışmak istediğimi düşünüp kendini naza çekmiş olabilir iki üç gün içinde dönüş yaptı yaptı daha da dönmez bnce zorlamayacağim gelirse gelir enazindan bn yanındayım msjini verdim cnm hayırlısıPoudré yazdı: ↑15 Eki 2024, 14:53Son cümle üzdüSebboy58 yazdı: ↑15 Eki 2024, 11:16Mesaj atmadan direk hediye yolladım cvp gelmezse doğru yoldayım çiçekçi teslim ettik dedi hiç dönüş yapmazsa bnde yazmayacağım hiç birşeyçiçek notum da şöyleydi;Not:İlk defa doğum gününde sana ne yazacağımi bilmiyorum.Onun için kısa tutacağım.Doğum günün kutlu olsun.Güzel yıllar dilerim.Umarim bu yaşin sana istediğin mutlulukları getirir.Artik birbirimize ne kadar uzak olursak olalım;başin her sıkıştığında ben buradayım.Tekrardan doğum günün kutlu olsun unutulmadın seni seviyorum notum da böyleydi gerisini kendi bilir artık o benimkini kutlamamişti konuşmuyoruz diye
![]()
![]()
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Kızlar bugün yazdı tşk ederim diye bnde nice mutlu yıllarin olsun dedim oda dediki tşk kesene bereket sağol dedi kalp attım bnde bu kadar artık buluşma teklifi vs ondan hareket gelmesini bekleyeceğim benden bu kadar canlar
@Poudré @nscckts
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
evet canım en doğrusu bu olur sen güzel bi adım attın sonuçta
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Evt cnm aşırı vicdanım rahat etti oh mis arkadaşlık görevimi yaptım güzel niyetle
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Bugün de İlk defa bayram mesajı attı bende ona attım ölümlü dünya bir varız bir yokuz
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
iyi yapmışsın seboşum
-