Erkekler neden belli bir yaştan sonra küfürbaz olur
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 9978
- Teşekkür etti: 2014 kez
Erkekler neden belli bir yaştan sonra küfürbaz olur
Kızlar etrafımda yakınlarım da bunu farkettim belli bir yaştan sonrası küfürbaz oluyorlar bayan erkek farketmez iletişim kurdukları kişilere istedikleri olmayınca birşeye kızınca küfür ediyorlar gençken etmeyen yaşlanınca kuduruyor neden acaba@Ametist @Bensimo @deneme @deanspie @Ozgeanlar @Poudré @Skinkeyr @Lucifer @Kitty @nscckts @akrepkadini @Ametist
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 46204
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Erkekler neden belli bir yaştan sonra küfürbaz olur
böyle birşeye ben hiç tanık olmadım canımSebboy58 yazdı: ↑23 Ağu 2024, 22:19Kızlar etrafımda yakınlarım da bunu farkettim belli bir yaştan sonrası küfürbaz oluyorlar bayan erkek farketmez iletişim kurdukları kişilere istedikleri olmayınca birşeye kızınca küfür ediyorlar gençken etmeyen yaşlanınca kuduruyor neden acaba@Ametist @Bensimo @deneme @deanspie @Ozgeanlar @Poudré @Skinkeyr @Lucifer @Kitty @nscckts @akrepkadini @Ametist
acaba zamanla aşırı tükendi hiç tahammülü mü kalmadı ki , sormak lazım neden böyle oldun hiç alışık değilim bu tavrına derdim ben olsam :)
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 14202
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2489 kez
- Burç:
Kendisini yeterince iyi ifade edemeyen bir insan küfre başvurur bence.Sebboy58 yazdı: ↑23 Ağu 2024, 22:19Kızlar etrafımda yakınlarım da bunu farkettim belli bir yaştan sonrası küfürbaz oluyorlar bayan erkek farketmez iletişim kurdukları kişilere istedikleri olmayınca birşeye kızınca küfür ediyorlar gençken etmeyen yaşlanınca kuduruyor neden acaba@Ametist @Bensimo @deneme @deanspie @Ozgeanlar @Poudré @Skinkeyr @Lucifer @Kitty @nscckts @akrepkadini @Ametist
Ailemde iş çevremde hiç bir koşulda küfür eden yok olsaydı sebebini sorar uyarırdım. Özellikle benim ailem buna dikkat eder. Çocukken dıııt desek annem kızardı. Kardeşim 8-9 yaşlarında b.k demişti annem lavaboya ağzını yıkamaya göndermişti bir daha da hiç duymadım.
İlk evlendiğim yıl kayınvalideme çok sinirliydim bir arkadaşıma anlattım o konuşurken sende içinden yüzüne karşı küfret dedi. Ben hiç küfür bilmiyorum ki dedim çok gülmüştü
Komşumda sen çizgini bozamıyorsun bana söyle ben saydırırım der.
Çünkü bana göre gerçekten kendini ifade edememe şekli bir nevi yetersizlik.
Kader, gayrete aşıktır
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 9978
- Teşekkür etti: 2014 kez
Bazılarının ana dili küfür olmuş bn karşılaşiyorum iş yerimde olsun vs her yerde çok iğrenç birşey yani hele bir kadına karşı daha iğrenç
-