Erkekler neden belli bir yaştan sonra küfürbaz olur

Dertler paylaştıkça azalır.
Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 9978
Teşekkür etti: 2014 kez

Erkekler neden belli bir yaştan sonra küfürbaz olur

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

Kızlar etrafımda yakınlarım da bunu farkettim belli bir yaştan sonrası küfürbaz oluyorlar bayan erkek farketmez iletişim kurdukları kişilere istedikleri olmayınca birşeye kızınca küfür ediyorlar gençken etmeyen yaşlanınca kuduruyor neden acaba🤣🤣😂🤭@Ametist @Bensimo @deneme @deanspie @Ozgeanlar @Poudré @Skinkeyr @Lucifer @Kitty @nscckts @akrepkadini @Ametist
1 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 46204
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2173 kez
Burç:
İletişim:

Re: Erkekler neden belli bir yaştan sonra küfürbaz olur

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Sebboy58 yazdı:
23 Ağu 2024, 22:19
Kızlar etrafımda yakınlarım da bunu farkettim belli bir yaştan sonrası küfürbaz oluyorlar bayan erkek farketmez iletişim kurdukları kişilere istedikleri olmayınca birşeye kızınca küfür ediyorlar gençken etmeyen yaşlanınca kuduruyor neden acaba🤣🤣😂🤭@Ametist @Bensimo @deneme @deanspie @Ozgeanlar @Poudré @Skinkeyr @Lucifer @Kitty @nscckts @akrepkadini @Ametist
böyle birşeye ben hiç tanık olmadım canım
acaba zamanla aşırı tükendi hiç tahammülü mü kalmadı ki , sormak lazım neden böyle oldun hiç alışık değilim bu tavrına derdim ben olsam :)
1
1 Resim

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
İfadeler: 14202
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2489 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Ametist »

Sebboy58 yazdı:
23 Ağu 2024, 22:19
Kendisini yeterince iyi ifade edemeyen bir insan küfre başvurur bence.
Ailemde iş çevremde hiç bir koşulda küfür eden yok olsaydı sebebini sorar uyarırdım. Özellikle benim ailem buna dikkat eder. Çocukken dıııt desek annem kızardı. Kardeşim 8-9 yaşlarında b.k demişti annem lavaboya ağzını yıkamaya göndermişti bir daha da hiç duymadım.

İlk evlendiğim yıl kayınvalideme çok sinirliydim bir arkadaşıma anlattım o konuşurken sende içinden yüzüne karşı küfret dedi. Ben hiç küfür bilmiyorum ki dedim çok gülmüştü😂😂😂

Komşumda sen çizgini bozamıyorsun bana söyle ben saydırırım der.
Çünkü bana göre gerçekten kendini ifade edememe şekli bir nevi yetersizlik.
2 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 9978
Teşekkür etti: 2014 kez

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

Bazılarının ana dili küfür olmuş bn karşılaşiyorum iş yerimde olsun vs her yerde çok iğrenç birşey yani hele bir kadına karşı daha iğrenç
1
1 Resim