Eski kuaförümle karşılaşma
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10142
- Teşekkür etti: 2016 kez
Eski kuaförümle karşılaşma
Yolda geçerken onun dükkanin önünden hızlıca manava geçtim oda dışarda sohbetteymiş farketmedim alacağimi aldım manavdan oda söylenerek arabaya bindi hiç selam vermiyor uğramıyor falan önceden gidebileceğim tek yer bura olduğu için fiziken oraya gidiyordum baya haşir nesirdik ozaman gittikçe sohbet ederdik falan neyse geri döndüm seslendim oda çıktı dedi diğer çalışanı dedim ki acelem vardı hızlı geçtim selam veremedim falan dedim nasılsınız dedim ayrıldım oradan yoğunum bacım oradan oraya koşuyorum herkesin gönlünü nasıl edeyim bacılar şimdi watsaptan yazsam durum açıklaması yapsam diyorum bir yandan da boşver kendini birşey sanmasın çok merak eden arar yazar msj Atar diyorum karşıdan beklemez yani dimi ay benim bu ince düşünceli halim insanları çok önemseme halim ne olacak bilmiyorum
0
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 8433
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 415 kez
- Burç:
Re: Eski kuaförümle karşılaşma
Şimdi olayı hatırlamıyorum da birşeylere bozulup gitmemeye başlamıştın diye anımsıyorum...bence yazma bi ara yine denk gelirsen sohbetini edersin olur biter
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 46651
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
boşver bence ... zaten geri selam vermişsin yeterli o , dediğin gibi çok konuşası olsaydı o adım atardı ...Sebboy58 yazdı: ↑08 Eki 2024, 19:15Yolda geçerken onun dükkanin önünden hızlıca manava geçtim oda dışarda sohbetteymiş farketmedim alacağimi aldım manavdan oda söylenerek arabaya bindi hiç selam vermiyor uğramıyor falan önceden gidebileceğim tek yer bura olduğu için fiziken oraya gidiyordum baya haşir nesirdik ozaman gittikçe sohbet ederdik falan neyse geri döndüm seslendim oda çıktı dedi diğer çalışanı dedim ki acelem vardı hızlı geçtim selam veremedim falan dedim nasılsınız dedim ayrıldım oradan yoğunum bacım oradan oraya koşuyorum herkesin gönlünü nasıl edeyim bacılar şimdi watsaptan yazsam durum açıklaması yapsam diyorum bir yandan da boşver kendini birşey sanmasın çok merak eden arar yazar msj Atar diyorum karşıdan beklemez yani dimi ay benim bu ince düşünceli halim insanları çok önemseme halim ne olacak bilmiyorum
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Geri döndüm diğer çalışanı vardı sana sitem etti gitti dedi durumu mu açıkladım ayrıldım artık kendi bilir dediği gibi cnm özelden msj attım sana bakarmisin gruba @nsccktsnscckts yazdı: ↑08 Eki 2024, 20:06boşver bence ... zaten geri selam vermişsin yeterli o , dediğin gibi çok konuşası olsaydı o adım atardı ...Sebboy58 yazdı: ↑08 Eki 2024, 19:15Yolda geçerken onun dükkanin önünden hızlıca manava geçtim oda dışarda sohbetteymiş farketmedim alacağimi aldım manavdan oda söylenerek arabaya bindi hiç selam vermiyor uğramıyor falan önceden gidebileceğim tek yer bura olduğu için fiziken oraya gidiyordum baya haşir nesirdik ozaman gittikçe sohbet ederdik falan neyse geri döndüm seslendim oda çıktı dedi diğer çalışanı dedim ki acelem vardı hızlı geçtim selam veremedim falan dedim nasılsınız dedim ayrıldım oradan yoğunum bacım oradan oraya koşuyorum herkesin gönlünü nasıl edeyim bacılar şimdi watsaptan yazsam durum açıklaması yapsam diyorum bir yandan da boşver kendini birşey sanmasın çok merak eden arar yazar msj Atar diyorum karşıdan beklemez yani dimi ay benim bu ince düşünceli halim insanları çok önemseme halim ne olacak bilmiyorum
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 14348
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2495 kez
- Burç:
Ne grubu var. yoksa kadınlar yazıyor grubu kuruldu da ben mi kaçırdım acaba dedimSebboy58 yazdı: ↑08 Eki 2024, 23:15Geri döndüm diğer çalışanı vardı sana sitem etti gitti dedi durumu mu açıkladım ayrıldım artık kendi bilir dediği gibi cnm özelden msj attım sana bakarmisin gruba @nsccktsnscckts yazdı: ↑08 Eki 2024, 20:06boşver bence ... zaten geri selam vermişsin yeterli o , dediğin gibi çok konuşası olsaydı o adım atardı ...Sebboy58 yazdı: ↑08 Eki 2024, 19:15Yolda geçerken onun dükkanin önünden hızlıca manava geçtim oda dışarda sohbetteymiş farketmedim alacağimi aldım manavdan oda söylenerek arabaya bindi hiç selam vermiyor uğramıyor falan önceden gidebileceğim tek yer bura olduğu için fiziken oraya gidiyordum baya haşir nesirdik ozaman gittikçe sohbet ederdik falan neyse geri döndüm seslendim oda çıktı dedi diğer çalışanı dedim ki acelem vardı hızlı geçtim selam veremedim falan dedim nasılsınız dedim ayrıldım oradan yoğunum bacım oradan oraya koşuyorum herkesin gönlünü nasıl edeyim bacılar şimdi watsaptan yazsam durum açıklaması yapsam diyorum bir yandan da boşver kendini birşey sanmasın çok merak eden arar yazar msj Atar diyorum karşıdan beklemez yani dimi ay benim bu ince düşünceli halim insanları çok önemseme halim ne olacak bilmiyorum
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
yook canım ya , siteden mesaj atmış kahve topiğine eklediğim resm siler misin kurumun adı var şimdi gördüm demişAmetist yazdı: ↑08 Eki 2024, 23:45Ne grubu var. yoksa kadınlar yazıyor grubu kuruldu da ben mi kaçırdım acaba dedim
Kahve topiğine grup diyor , whatsaapdan da bana hadi gruba gel bekliyorum diyor site demek istediğini anlıyorum
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Başıma gelen kuaförümle karşilasma olayını anlatıyorum grup değil @AmetistAmetist yazdı: ↑08 Eki 2024, 23:45Ne grubu var. yoksa kadınlar yazıyor grubu kuruldu da ben mi kaçırdım acaba dedim
0
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Aynen cnm silermisin @nsccktsnscckts yazdı: ↑09 Eki 2024, 10:31yook canım ya , siteden mesaj atmış kahve topiğine eklediğim resm siler misin kurumun adı var şimdi gördüm demiş
Kahve topiğine grup diyor , whatsaapdan da bana hadi gruba gel bekliyorum diyor site demek istediğini anlıyorum
0
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
grup kurdunuz da beni almadınız zannettimnscckts yazdı: ↑09 Eki 2024, 10:31yook canım ya , siteden mesaj atmış kahve topiğine eklediğim resm siler misin kurumun adı var şimdi gördüm demiş
bir yanlışlık olduğunu anladım da yine de sorayım dedim
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
kuaförünle karşılaşmanı sormadım son cümlene bakarsan gruba bakar mısın demişsin. onu sordum.
Kader, gayrete aşıktır
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Yanlış oldu o kahve topigine attığım resmi silermisin diyecektim foruma grup demişim
@Ametist
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
sensiz hiç birşey olabilemeeezzzAmetist yazdı: ↑09 Eki 2024, 12:58grup kurdunuz da beni almadınız zannettim
bir yanlışlık olduğunu anladım da yine de sorayım dedim
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Kuaförle bugün karşılaştım konuştuk bu sefer rahatladı aşk hayatımi sordu bn yaşadim derdi onun oldu bn unuttum o unutamadı dedim ki ne yaşadım sa yaşadım gezdim dolaştım yaşadım oldu bitti daha yok. Herşey zamanın da güzel dedim başka bedava kuaföre gidiyorum oraya bile gitmeye zamanım yok çok çalışıyorum çilek almaya gidiyorum evden istediler dedim konuşmadığım arkadaş geliyormuş bni konuşuyorlar miş falan filan arada sen de gel özlüyorum sizi falan dedi sen alıştın bize ondan arıyorsun mahallenin kuaförü gibisin dedim ama bn yoğunum gelemiyorum neyse hn gidiyorum dedim kaçtim zamanında öyle dertleşirdik şimdi ne Zaman görsen dedikodu yapmak istiyor ama bana rahatsızlık veriyor artık O konu yüzden mümkün olduğunca oradan geçmemeye çalışacağım birde ağzında sakız vardı iğrenç çakkidi çakkidi konuşmayı sonlandırana kadar çatladım @nscckts
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ne bu sakızlardan çektiğin aşkoSebboy58 yazdı: ↑24 Eki 2024, 19:58Kuaförle bugün karşılaştım konuştuk bu sefer rahatladı aşk hayatımi sordu bn yaşadim derdi onun oldu bn unuttum o unutamadı dedim ki ne yaşadım sa yaşadım gezdim dolaştım yaşadım oldu bitti daha yok. Herşey zamanın da güzel dedim başka bedava kuaföre gidiyorum oraya bile gitmeye zamanım yok çok çalışıyorum çilek almaya gidiyorum evden istediler dedim konuşmadığım arkadaş geliyormuş bni konuşuyorlar miş falan filan arada sen de gel özlüyorum sizi falan dedi sen alıştın bize ondan arıyorsun mahallenin kuaförü gibisin dedim ama bn yoğunum gelemiyorum neyse hn gidiyorum dedim kaçtim zamanında öyle dertleşirdik şimdi ne Zaman görsen dedikodu yapmak istiyor ama bana rahatsızlık veriyor artık O konu yüzden mümkün olduğunca oradan geçmemeye çalışacağım birde ağzında sakız vardı iğrenç çakkidi çakkidi konuşmayı sonlandırana kadar çatladım @nscckts
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Aklımı yitirecegim yolda bile denk geliyorum @nsccktsnscckts yazdı: ↑25 Eki 2024, 10:51ne bu sakızlardan çektiğin aşkoSebboy58 yazdı: ↑24 Eki 2024, 19:58Kuaförle bugün karşılaştım konuştuk bu sefer rahatladı aşk hayatımi sordu bn yaşadim derdi onun oldu bn unuttum o unutamadı dedim ki ne yaşadım sa yaşadım gezdim dolaştım yaşadım oldu bitti daha yok. Herşey zamanın da güzel dedim başka bedava kuaföre gidiyorum oraya bile gitmeye zamanım yok çok çalışıyorum çilek almaya gidiyorum evden istediler dedim konuşmadığım arkadaş geliyormuş bni konuşuyorlar miş falan filan arada sen de gel özlüyorum sizi falan dedi sen alıştın bize ondan arıyorsun mahallenin kuaförü gibisin dedim ama bn yoğunum gelemiyorum neyse hn gidiyorum dedim kaçtim zamanında öyle dertleşirdik şimdi ne Zaman görsen dedikodu yapmak istiyor ama bana rahatsızlık veriyor artık O konu yüzden mümkün olduğunca oradan geçmemeye çalışacağım birde ağzında sakız vardı iğrenç çakkidi çakkidi konuşmayı sonlandırana kadar çatladım @nscckts
-