Şuraya bir maşallah emojisi koyalım, Allah ağzınızın tadını bozmasın huzur versin, bu konuyu açarak kırmadan çözmeye çalıştığınızı gösteriyorsunuz aslında, başkası olsa ters konuşur kurtuldum der
Kayınvalidem
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 45830
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Kayınvalidem
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti nscckts mesajı için:
- gecesiyahi • gevezeyazar ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 66.67%
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- gecesiyahi
- İfadeler: 1
- Teşekkür etti: 977 kez
Siz nazik yaklaşımınızla ve kararlı tavrınızla bu işi çözersiniz
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti gecesiyahi mesajı için:
- gevezeyazar • nscckts ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 41.67%
- gevezeyazar
- Teşekkür etti: 949 kez
Hiç sıkıntı yok o zaman aynen bu şekilde devam ;)
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti gevezeyazar mesajı için:
- Sitare • gecesiyahi ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 50%
- akrepkadini
- İfadeler: 5
- Teşekkür etti: 1696 kez
Mesafe candır insana haddini de nerede duracağını da öğretiyor,bazen her gün mü arıyor istemediğinde açma sorarsa müsait değildim sonra dönmeyi unuttum dersin,iki haftada bir aramayı uzatabilirsin her aradığında sitem ediyor aramıyorsun,sormuyorsun mu diyor bahane bul ve geçiştir zamanla o da bu mesafeye alışacaktır,senden başka gelin varsa alışması kolay olur yokluğunda diğerlerine sararSitare yazdı: ↑23 Oca 2023, 13:06Merhaba Hanımlar,
3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk zamanlarında eşimin ailesi ile iletişim sorunları yaşadık. Kayınvalidem ve görümcelerim eski zamanlardaki gelinlik hizmetlerini beklediler. Çalışıyorum ve onlardan epeyce uzakta yaşıyorum. Buna rağmen sorunlar yaşadık. Zaman içerisinde karşılıklı anlayışla çözdük.
Şu an ben fazla samimi olmak istemiyorum mesafemi korumaya çalışıyorum. Ancak kayınvalidem bazen her gün arıyor bazen haftada 1. Ben onu 2 haftada bir arıyorum. Sürekli sitem ediyor aramıyorsun, aramadın bişey mi var. Mesafemizi koruyalım da diyemiyorum.
Onunla mesafeli kalmak istediğimi nasıl ifade edebilirim.
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti akrepkadini mesajı için:
- nscckts • gecesiyahi ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 58.33%
Davranışlarınız taklit,düşünceleriniz satılık,değerleriniz emanet olmasın…
- Sitare
- Teşekkür etti: 91 kez
Hayata bakışımız aynı olmasada nihayetinde eşimin ailesi kötü olmak uzaklaştırmak gibi bir düşüncem yok. Sadece birbirimizin alanlarına girmeyelim. Bunun için çabalıyorum ancak karşı tarafta inatçınscckts yazdı: ↑23 Oca 2023, 21:27Şuraya bir maşallah emojisi koyalım, Allah ağzınızın tadını bozmasın huzur versin, bu konuyu açarak kırmadan çözmeye çalıştığınızı gösteriyorsunuz aslında, başkası olsa ters konuşur kurtuldum der
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Sitare mesajı için:
- nscckts • gecesiyahi ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 25%
- Sitare
- Teşekkür etti: 91 kez
Saracak başka gelin yok. 4 kızdan sonra erkek çocuğu olmuş bir karadeniz kadını Mesafemi korumak için elimden geleni yapıyorum. Aradığı zaman bazen açmıyorum akşam mesai bitiminde arıyor aradumm dönmedin dönerdi bu kiz dedum. Merak ettim ben araduum yavruumm diyor. Görseniz aşkumm yavrumm bebeğuuum diye konuşur. Kayunvalidemi görseniz abartıyor musun acaba dedirtir. Bir tepki versem annem seni seviyor bak ne kadar güzel konuşuyor olacak. Hep dikkatli olmak zorundayım :roll:akrepkadini yazdı: ↑23 Oca 2023, 21:42Mesafe candır insana haddini de nerede duracağını da öğretiyor,bazen her gün mü arıyor istemediğinde açma sorarsa müsait değildim sonra dönmeyi unuttum dersin,iki haftada bir aramayı uzatabilirsin her aradığında sitem ediyor aramıyorsun,sormuyorsun mu diyor bahane bul ve geçiştir zamanla o da bu mesafeye alışacaktır,senden başka gelin varsa alışması kolay olur yokluğunda diğerlerine sararSitare yazdı: ↑23 Oca 2023, 13:06Merhaba Hanımlar,
3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk zamanlarında eşimin ailesi ile iletişim sorunları yaşadık. Kayınvalidem ve görümcelerim eski zamanlardaki gelinlik hizmetlerini beklediler. Çalışıyorum ve onlardan epeyce uzakta yaşıyorum. Buna rağmen sorunlar yaşadık. Zaman içerisinde karşılıklı anlayışla çözdük.
Şu an ben fazla samimi olmak istemiyorum mesafemi korumaya çalışıyorum. Ancak kayınvalidem bazen her gün arıyor bazen haftada 1. Ben onu 2 haftada bir arıyorum. Sürekli sitem ediyor aramıyorsun, aramadın bişey mi var. Mesafemizi koruyalım da diyemiyorum.
0
- Değerlendirme: 41.67%
- babutsa
- İfadeler: 2
- Teşekkür etti: 713 kez
- Burç:
Oo zor bır kayınvalideSitare yazdı: ↑24 Oca 2023, 12:43Saracak başka gelin yok. 4 kızdan sonra erkek çocuğu olmuş bir karadeniz kadını Mesafemi korumak için elimden geleni yapıyorum. Aradığı zaman bazen açmıyorum akşam mesai bitiminde arıyor aradumm dönmedin dönerdi bu kiz dedum. Merak ettim ben araduum yavruumm diyor. Görseniz aşkumm yavrumm bebeğuuum diye konuşur. Kayunvalidemi görseniz abartıyor musun acaba dedirtir. Bir tepki versem annem seni seviyor bak ne kadar güzel konuşuyor olacak. Hep dikkatli olmak zorundayım :roll:akrepkadini yazdı: ↑23 Oca 2023, 21:42Mesafe candır insana haddini de nerede duracağını da öğretiyor,bazen her gün mü arıyor istemediğinde açma sorarsa müsait değildim sonra dönmeyi unuttum dersin,iki haftada bir aramayı uzatabilirsin her aradığında sitem ediyor aramıyorsun,sormuyorsun mu diyor bahane bul ve geçiştir zamanla o da bu mesafeye alışacaktır,senden başka gelin varsa alışması kolay olur yokluğunda diğerlerine sararSitare yazdı: ↑23 Oca 2023, 13:06Merhaba Hanımlar,
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti babutsa mesajı için:
- Ametist • sepyazeytin
- Değerlendirme: 16.67%
- sonmaz
- İfadeler: 7
- Teşekkür etti: 856 kez
- Burç:
kaynanam sormuyor bile direk geliyor yada kocam kalk anneme gidiyoruz diyorSitare yazdı: ↑23 Oca 2023, 13:06Merhaba Hanımlar,
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti sonmaz mesajı için:
- Ametist • sepyazeytin
- Değerlendirme: 16.67%
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 14059
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2489 kez
- Burç:
amann sizinki de daha zormuş. sizi yok sayar gibi bir davranış. benim kayınvalidem de ilk zamanlarda 750 km yol, otobüse binince haber verirdi sabah bizi otogardan alın diye.sonmaz yazdı: ↑25 Oca 2023, 18:32kaynanam sormuyor bile direk geliyor yada kocam kalk anneme gidiyoruz diyorSitare yazdı: ↑23 Oca 2023, 13:06Merhaba Hanımlar,
ben bu evin hanımıyım bana haber verin öyle gelin bundan sonra dedim. şimdi ben davet etmeden gelmiyor. gelmek istediğini belli ediyor ben davet ediyorum
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Ametist mesajı için:
- nscckts • gevezeyazar ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 50%
Kader, gayrete aşıktır