Aman evet o hep var
Illa baslatiyorlar.
oyle bir gecer zaman kiyide baslatmislar
bu yaz büyük ihtimal taş kağıt makası izlerim ben baştan başlayıp
gaziantepdeki hayvanat bahçesi aynı bu arada , mesela son olayı anlatayım nesli tükenmekte olan canları yurt dışına kaçırmaya kalkanlar yakalanmışAmetist yazdı: ↑11 Haz 2024, 14:20Bu akşam Bahar sezon finali yapacak. En keyifle ve merakla izlediğim diziydi.
Evrenle aralarında bişey olacak mı. İstediği şartlarda boşanabilecek mi çok merak ediyorum. Dora ya da çok kızdım.
Bbc eart de love nature var.
Endonezya da orangutan yetimhanesi kurmuşlar. Maymunları 5-6 sınıfa ayırmışlar. Bezli kreş bebeleri var. Minicikler gülücükler diye sınıfları var. Anne babaları olmayan kurtarılmış hayvanları doğaya adapte etmek için kurulmuş bakıcıları öğretmenleri veterinerleri var. Her gün sınıf sınıf ormana götürüp eğitim veriyorlar. Çok eğlenceliler boş vakitlerimde onları izliyorum.
Sonra dönüp instagrama bakınca müslüman ülkemde diri diri toprağa gömülen köpekleri görüp üzülüyorum.
Ne kadar güzel doğal ortamlarında yaşamaları bu bilinç ülkemizin her yerinde artar inşallah. Bizim kedi hiç dışarı çıkmamış akşamüzeri bahçeye çıkarıyorum yürüyüş yoluna çıkıyor yerlere yatıp yuvarlanıyor o mutluluğunu izlemek çok keyifli. Dışarıyı bilmese bile doğal ortamda mutlu oluyor.nscckts yazdı: ↑11 Haz 2024, 14:51gaziantepdeki hayvanat bahçesi aynı bu arada , mesela son olayı anlatayım nesli tükenmekte olan canları yurt dışına kaçırmaya kalkanlar yakalanmışAmetist yazdı: ↑11 Haz 2024, 14:20Bu akşam Bahar sezon finali yapacak. En keyifle ve merakla izlediğim diziydi.
Evrenle aralarında bişey olacak mı. İstediği şartlarda boşanabilecek mi çok merak ediyorum. Dora ya da çok kızdım.
Endonezya da orangutan yetimhanesi kurmuşlar. Maymunları 5-6 sınıfa ayırmışlar. Bezli kreş bebeleri var. Minicikler gülücükler diye sınıfları var. Anne babaları olmayan kurtarılmış hayvanları doğaya adapte etmek için kurulmuş bakıcıları öğretmenleri veterinerleri var. Her gün sınıf sınıf ormana götürüp eğitim veriyorlar. Çok eğlenceliler boş vakitlerimde onları izliyorum.
Sonra dönüp instagrama bakınca müslüman ülkemde diri diri toprağa gömülen köpekleri görüp üzülüyorum.
, zavallı hayvan uzun süre kapalı alanda kalınca psikolojisi vs de bozulmuş başka ve kendisine uygun olmayan hayvanlarla bi arada küçük kafeste kapatıp kaçırmışlar aç susuz ne halde...
gaziantepde rehabilite edildi ve burda hayvanlar kafesde değil ormanda , orman sınırı belli bizler uzaktan görebiliyoruz bildiğin ormanda doğal ortamlarında yaşıyorlar trenle ormanın içinden geçiyoruz uzaktan izliyoruz doğal yaşamlarında hep :)
hatta nesli tükenmek üzere olan canlılar yaşları geçkinse falan tüp bebek yöntemiyle dünyaya getiriliyor doğurganlığı az olan bazı canlıları gaziantebe getiriyorlar burda doğurganlığı artıyormuş okan bayulgen bunu sorduğu siz ne yapıyorsunuz da sizde çoğalıp duruyorlar dedi
kebapla baklavayla beslediğimiz için olabilir dediler gerçekten kebap yiyorlar şaka değil yani
o köpeklere zarar verip nüfusunu azaltanlar kedileri öldürüp zarar verenler sonra öyle pişman olacak ki, haşereler öyle çoğalacak bu yüzden hastalıklar artacak o zaman görücem ben onları , kendi ırkına zarar vermek kökünü kurutmak isteyen karşı ırkları yok eder aslında, doğal döngüyü bozan tabiatın işleyişine müdahale eden dünyanın sonunu getirmek istiyordur çok net . insan ırkları dünyanın en tehlikeli hayvanı .
fransa amerika berbat durumda giderlerinden bile akrep fare çıkıyor sokaklarda yılanlar fareler fare de denemez sıçanlar kedi kadar kocamanAmetist yazdı: ↑11 Haz 2024, 15:27Ne kadar güzel doğal ortamlarında yaşamaları bu bilinç ülkemizin her yerinde artar inşallah. Bizim kedi hiç dışarı çıkmamış akşamüzeri bahçeye çıkarıyorum yürüyüş yoluna çıkıyor yerlere yatıp yuvarlanıyor o mutluluğunu izlemek çok keyifli. Dışarıyı bilmese bile doğal ortamda mutlu oluyor.nscckts yazdı: ↑11 Haz 2024, 14:51gaziantepdeki hayvanat bahçesi aynı bu arada , mesela son olayı anlatayım nesli tükenmekte olan canları yurt dışına kaçırmaya kalkanlar yakalanmışAmetist yazdı: ↑11 Haz 2024, 14:20Bu akşam Bahar sezon finali yapacak. En keyifle ve merakla izlediğim diziydi.
, zavallı hayvan uzun süre kapalı alanda kalınca psikolojisi vs de bozulmuş başka ve kendisine uygun olmayan hayvanlarla bi arada küçük kafeste kapatıp kaçırmışlar aç susuz ne halde...
gaziantepde rehabilite edildi ve burda hayvanlar kafesde değil ormanda , orman sınırı belli bizler uzaktan görebiliyoruz bildiğin ormanda doğal ortamlarında yaşıyorlar trenle ormanın içinden geçiyoruz uzaktan izliyoruz doğal yaşamlarında hep :)
hatta nesli tükenmek üzere olan canlılar yaşları geçkinse falan tüp bebek yöntemiyle dünyaya getiriliyor doğurganlığı az olan bazı canlıları gaziantebe getiriyorlar burda doğurganlığı artıyormuş okan bayulgen bunu sorduğu siz ne yapıyorsunuz da sizde çoğalıp duruyorlar dedi
kebapla baklavayla beslediğimiz için olabilir dediler gerçekten kebap yiyorlar şaka değil yani
o köpeklere zarar verip nüfusunu azaltanlar kedileri öldürüp zarar verenler sonra öyle pişman olacak ki, haşereler öyle çoğalacak bu yüzden hastalıklar artacak o zaman görücem ben onları , kendi ırkına zarar vermek kökünü kurutmak isteyen karşı ırkları yok eder aslında, doğal döngüyü bozan tabiatın işleyişine müdahale eden dünyanın sonunu getirmek istiyordur çok net . insan ırkları dünyanın en tehlikeli hayvanı .
Hep söylenen fransa örneği var fareler basmış.
Yılanların çok arttığı yerler var. İtlaf etme seçeneği çok cahilce merhametsiz ve vahşi bir yöntem umarım bu yanlıştam dönülür.
valla hatırlamıyorum sadece sonu bahar için çok güzel oluyordu açıkcası 1 aydır baharı izlemiyorum neredeyse, çünkü orjinalinden çok uzaklaşmıştı orjinalinden daha güzelken son 4-5 bölüm kala saçmalayınca bıraktım orjinaliyle aynı sonu gösterir mi o da belli değil yani
Tadında bırakmak yok bizde orjinali 16 bölüm.nscckts yazdı: ↑12 Haz 2024, 11:03valla hatırlamıyorum sadece sonu bahar için çok güzel oluyordu açıkcası 1 aydır baharı izlemiyorum neredeyse, çünkü orjinalinden çok uzaklaşmıştı orjinalinden daha güzelken son 4-5 bölüm kala saçmalayınca bıraktım orjinaliyle aynı sonu gösterir mi o da belli değil yani
sadece kızılcık şerbeti ve sandık kokusunu izliyorum ama sandık kokusunu daha çok seviyorum açıkcası