bilinç altının gücü isimli kitabı okudun mu ? okumadıysan tavsiye ederim duyguları doğru yönetince neler yapılabildiğini anlatıyor .yaşadığımız duyguların bazı hassasiyetlerimizin aktarılarak geldiğini düşünüyorum ,hatta aile terapistim bir zincirin halkası olduğumu söylemişti ve o zinciri kırmalısın demişti. annemin geçmişinde yaşadığı bazı sıkıntıların sıkıntısını çekmişim ...her şeyin o yüzden birbirine bağlantılı olduğunu düşünüyorumAmetist yazdı: ↑29 Oca 2023, 01:02Güncelliyorum. Bu kitabı çok beğenmedim. Yaşadığımız herşeyi bazen tutarsız sebeplerle atalarımıza bağlamış.
Mesela nazi katliamında öldürülen dedesi ile ilgili durum için aile dizilimine dedeyi öldüren Nazi askerini ekleyince ve o askeri aile bireyi gibi kabul edince kişinin sorununun çözüldüğünü iddia ediyor.
Bazı şeyler bana mantıklı gelmedi.
Son zamanlarda nörobilim ile uğraşan uzmanlarda kök aile diziliminin bizlerin hayatlarında sanıldığı kadar etkili olmadığını hatta zeytinağacındaki seansların tamamen geçersiz olduğunu savunuyor.
Sevdiğimiz Kitaplar
Moderatör: deanspie
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 46159
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Sevdiğimiz Kitaplar
0
- Değerlendirme: 58.33%
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 14194
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2489 kez
- Burç:
nscckts yazdı: ↑31 Oca 2023, 10:35bilinç altının gücü isimli kitabı okudun mu ? okumadıysan tavsiye ederim duyguları doğru yönetince neler yapılabildiğini anlatıyor .yaşadığımız duyguların bazı hassasiyetlerimizin aktarılarak geldiğini düşünüyorum ,hatta aile terapistim bir zincirin halkası olduğumu söylemişti ve o zinciri kırmalısın demişti. annemin geçmişinde yaşadığı bazı sıkıntıların sıkıntısını çekmişim ...her şeyin o yüzden birbirine bağlantılı olduğunu düşünüyorumAmetist yazdı: ↑29 Oca 2023, 01:02Güncelliyorum. Bu kitabı çok beğenmedim. Yaşadığımız herşeyi bazen tutarsız sebeplerle atalarımıza bağlamış.
Mesela nazi katliamında öldürülen dedesi ile ilgili durum için aile dizilimine dedeyi öldüren Nazi askerini ekleyince ve o askeri aile bireyi gibi kabul edince kişinin sorununun çözüldüğünü iddia ediyor.
Okumadım canım mutlaka okuyacağım.
Son zamanlarda nörobilim ile uğraşan uzmanlarda kök aile diziliminin bizlerin hayatlarında sanıldığı kadar etkili olmadığını hatta zeytinağacındaki seansların tamamen geçersiz olduğunu savunuyor.
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Ametist mesajı için:
- nscckts • akrepkadini ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 25%
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Okumak istediğim bir kitap bir bunu birde baştan çıkarma sanatı diye kitap var ikisini de okumak istiyorum onda da nasıl güçlü olunur anlatıyormuş
0
- Değerlendirme: 33.33%
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 9955
- Teşekkür etti: 2014 kez
Bn başlayayim hemen ozaman heyecanlandım @nscckts
0
- Değerlendirme: 25%
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Nasıl beğendim mi. Konusu ne anlatımı nasıl.nscckts yazdı: ↑29 Mar 2023, 13:57https://www.hepsiburada.com/kadinlar-ed ... -KSEL07730
kitap önerisiyle geldim
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ilham veren kadınlar,başarı motivasyonu sağlıyor bence her kadın okumalıAmetist yazdı: ↑29 Mar 2023, 18:49Nasıl beğendim mi. Konusu ne anlatımı nasıl.nscckts yazdı: ↑29 Mar 2023, 13:57https://www.hepsiburada.com/kadinlar-ed ... -KSEL07730
kitap önerisiyle geldim
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Listeme aldım o zamannscckts yazdı: ↑29 Mar 2023, 18:54ilham veren kadınlar,başarı motivasyonu sağlıyor bence her kadın okumalıAmetist yazdı: ↑29 Mar 2023, 18:49Nasıl beğendim mi. Konusu ne anlatımı nasıl.nscckts yazdı: ↑29 Mar 2023, 13:57https://www.hepsiburada.com/kadinlar-ed ... -KSEL07730
kitap önerisiyle geldim
Kader, gayrete aşıktır
- Suzannaa
- İfadeler: 723
- Teşekkür etti: 110 kez
kisisel gelisim kitaplarini seviyorumnscckts yazdı: ↑31 Oca 2023, 10:35bilinç altının gücü isimli kitabı okudun mu ? okumadıysan tavsiye ederim duyguları doğru yönetince neler yapılabildiğini anlatıyor .yaşadığımız duyguların bazı hassasiyetlerimizin aktarılarak geldiğini düşünüyorum ,hatta aile terapistim bir zincirin halkası olduğumu söylemişti ve o zinciri kırmalısın demişti. annemin geçmişinde yaşadığı bazı sıkıntıların sıkıntısını çekmişim ...her şeyin o yüzden birbirine bağlantılı olduğunu düşünüyorumAmetist yazdı: ↑29 Oca 2023, 01:02Güncelliyorum. Bu kitabı çok beğenmedim. Yaşadığımız herşeyi bazen tutarsız sebeplerle atalarımıza bağlamış.
bu da sanirim o tarz
okumam lazim bunuda
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Kesinlikle seversinSuzannaa yazdı: ↑17 Nis 2023, 14:31kisisel gelisim kitaplarini seviyorumnscckts yazdı: ↑31 Oca 2023, 10:35bilinç altının gücü isimli kitabı okudun mu ? okumadıysan tavsiye ederim duyguları doğru yönetince neler yapılabildiğini anlatıyor .yaşadığımız duyguların bazı hassasiyetlerimizin aktarılarak geldiğini düşünüyorum ,hatta aile terapistim bir zincirin halkası olduğumu söylemişti ve o zinciri kırmalısın demişti. annemin geçmişinde yaşadığı bazı sıkıntıların sıkıntısını çekmişim ...her şeyin o yüzden birbirine bağlantılı olduğunu düşünüyorumAmetist yazdı: ↑29 Oca 2023, 01:02
Güncelliyorum. Bu kitabı çok beğenmedim. Yaşadığımız herşeyi bazen tutarsız sebeplerle atalarımıza bağlamış.
bu da sanirim o tarz
okumam lazim bunuda
0