Muhabbet kuşları besleyenler topigi
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10126
- Teşekkür etti: 2016 kez
Muhabbet kuşları besleyenler topigi
Kızlar bn bugüne kadar üc tane evlat büyüttüm ikisini çiftleştirdim başka aileye verdim diğer ikisi de kardeşim de öldü malesef çok harika hayvanlar insanın psikolojisine çok iyi geliyorlar arkadaş gibiler onların bakımı hakkında da konuşabiliriz burada tecrübelerimizi aktarabiliriz...
0
- Değerlendirme: 25%
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 46590
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Muhabbet kuşları besleyenler topigi
Bizde 2 buçuk senedir muhabbet kuşu, erkek adı da paytak , mineral vitamin taşları suya damlatılan vitamin var, tüneği komple ahşap salıncağı da, yemi en çeşitli olandan alıyoruz kafesi eski vitrinden dönüştürüldü rahat hareket etsin diye zaten çoğunlukla açıkta serbest, tünesin diye ona uygun yapay çiçek var heryere gitmez batırmaz aynı noktalarda takılır. Karşılıklı sohbet ediyoruz 40 kelimeden fazla konuşuyorSebboy58 yazdı: ↑29 Oca 2023, 14:35Kızlar bn bugüne kadar üc tane evlat büyüttüm ikisini çiftleştirdim başka aileye verdim diğer ikisi de kardeşim de öldü malesef çok harika hayvanlar insanın psikolojisine çok iyi geliyorlar arkadaş gibiler onların bakımı hakkında da konuşabiliriz burada tecrübelerimizi aktarabiliriz...
0
- Değerlendirme: 33.33%
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Oy masallah birde yemlerini değişmemek lazım sürekli aynı yem kullanmasi gerekiyor yoksa hastalanabiliyorlar kardeşlerimin kuşu ondan rahatsizlanip öldü @nsccktsnscckts yazdı: ↑29 Oca 2023, 15:50Bizde 2 buçuk senedir muhabbet kuşu, erkek adı da paytak , mineral vitamin taşları suya damlatılan vitamin var, tüneği komple ahşap salıncağı da, yemi en çeşitli olandan alıyoruz kafesi eski vitrinden dönüştürüldü rahat hareket etsin diye zaten çoğunlukla açıkta serbest, tünesin diye ona uygun yapay çiçek var heryere gitmez batırmaz aynı noktalarda takılır. Karşılıklı sohbet ediyoruz 40 kelimeden fazla konuşuyorSebboy58 yazdı: ↑29 Oca 2023, 14:35Kızlar bn bugüne kadar üc tane evlat büyüttüm ikisini çiftleştirdim başka aileye verdim diğer ikisi de kardeşim de öldü malesef çok harika hayvanlar insanın psikolojisine çok iyi geliyorlar arkadaş gibiler onların bakımı hakkında da konuşabiliriz burada tecrübelerimizi aktarabiliriz...
0
- Değerlendirme: 8.33%
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Değiştirince strese de giriyorlar kıyamamSebboy58 yazdı: ↑29 Oca 2023, 15:52Oy masallah birde yemlerini değişmemek lazım sürekli aynı yem kullanmasi gerekiyor yoksa hastalanabiliyorlar kardeşlerimin kuşu ondan rahatsizlanip öldü @nsccktsnscckts yazdı: ↑29 Oca 2023, 15:50Bizde 2 buçuk senedir muhabbet kuşu, erkek adı da paytak , mineral vitamin taşları suya damlatılan vitamin var, tüneği komple ahşap salıncağı da, yemi en çeşitli olandan alıyoruz kafesi eski vitrinden dönüştürüldü rahat hareket etsin diye zaten çoğunlukla açıkta serbest, tünesin diye ona uygun yapay çiçek var heryere gitmez batırmaz aynı noktalarda takılır. Karşılıklı sohbet ediyoruz 40 kelimeden fazla konuşuyorSebboy58 yazdı: ↑29 Oca 2023, 14:35Kızlar bn bugüne kadar üc tane evlat büyüttüm ikisini çiftleştirdim başka aileye verdim diğer ikisi de kardeşim de öldü malesef çok harika hayvanlar insanın psikolojisine çok iyi geliyorlar arkadaş gibiler onların bakımı hakkında da konuşabiliriz burada tecrübelerimizi aktarabiliriz...
0
- Değerlendirme: 16.67%
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Aynen öyle yigenimle bn çok üzüldük ağladık ama elden birşey gelmiyor hala konuşur söyler kalbim benim niye öldüler ki hala diyor 4 yaşında yigenim🥲@nsccktsnscckts yazdı: ↑29 Oca 2023, 15:53Değiştirince strese de giriyorlar kıyamamSebboy58 yazdı: ↑29 Oca 2023, 15:52Oy masallah birde yemlerini değişmemek lazım sürekli aynı yem kullanmasi gerekiyor yoksa hastalanabiliyorlar kardeşlerimin kuşu ondan rahatsizlanip öldü @nsccktsnscckts yazdı: ↑29 Oca 2023, 15:50
Bizde 2 buçuk senedir muhabbet kuşu, erkek adı da paytak , mineral vitamin taşları suya damlatılan vitamin var, tüneği komple ahşap salıncağı da, yemi en çeşitli olandan alıyoruz kafesi eski vitrinden dönüştürüldü rahat hareket etsin diye zaten çoğunlukla açıkta serbest, tünesin diye ona uygun yapay çiçek var heryere gitmez batırmaz aynı noktalarda takılır. Karşılıklı sohbet ediyoruz 40 kelimeden fazla konuşuyor
0
- Değerlendirme: 8.33%
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bizimki paytak çok geveze konuşan bir kuş ben öğrettim konuşmayı
karşılıklı muhabbet ederiz 3buçuk yıldır bizimle
-