Dedikodu🤭(her konu konuşulabilir)
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12329
- Teşekkür etti: 2029 kez
Re: Dedikodu🤭(her konu konuşulabilir)
En son Sebboy58 tarafından 19 May 2023, 13:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51378
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
ya valla ne yalan söyleyeyim bende sevmem öyle şakalar bence komik değil arayıpda sana hediye çikolata gelmiş ama yenmiş diyerek oraya getirtmeye çalışılması dalga geçilmesi ,başkasına gelen hediyeyi yemeleri falan çok çirkin
gülmeyi seven biriyim eğlenmeyi severim ama eşek şakası bence bu tarz insanın duygu durumunu bozan şakaları yapmayıda sevmem yapılmasınıda sevmem
hiç unutmuyorum noterde çalışırken (çalıştığım noter organize sanayideydi ulaşımı zor servisi yok) aracı olan arkadaş aracı olmayan yol üstünde bizleri de alıyordu bizde aylık benzin ücretini veriyorduk önden tabii
özellikle kendisine kolaylık olsun diye beni alırken ben 1 km yol yürüyordum sabahın 6 sında evden çıkıyordum falan , kapıyı açmak için her elimi kapıya atışımda gaza basıyor beni 2 adım elim kapıda yürütüyordu esnafında önünde
birgün bıraktım bastım gittim
öyle hızla gidiyorum ki rahat 60-70 lerdeyim kendisi arkamdan arkamdan yavaş yavaş araçla geliyor penceredende gel gel şaka yaptım diyor
dedim şakan batsın bu kaç oldu kız kardeşine yapılsa güler miydin ne arkandan beni koşturmaya çalışıyorsun derdin ne dedim o oldu
hiç komik değildi arabadakiler güldü ama ben gülmedim benim gülmediğim şaka ,şaka olamaz ancak dalga geçmek olur
o yüzden anladım seni seboş, seni heyecanlandırıp yağmurda o kadar yorulmana neden olup üzmüşler ,belki çoğu kişi için basit gelebilir ama senin özel durumun var özellikle hassas olmaları gerekir bu tarz şeylerde ,çocuk gibi davranmış kocaman insanlar
gülmeyi seven biriyim eğlenmeyi severim ama eşek şakası bence bu tarz insanın duygu durumunu bozan şakaları yapmayıda sevmem yapılmasınıda sevmem
hiç unutmuyorum noterde çalışırken (çalıştığım noter organize sanayideydi ulaşımı zor servisi yok) aracı olan arkadaş aracı olmayan yol üstünde bizleri de alıyordu bizde aylık benzin ücretini veriyorduk önden tabii
özellikle kendisine kolaylık olsun diye beni alırken ben 1 km yol yürüyordum sabahın 6 sında evden çıkıyordum falan , kapıyı açmak için her elimi kapıya atışımda gaza basıyor beni 2 adım elim kapıda yürütüyordu esnafında önünde
öyle hızla gidiyorum ki rahat 60-70 lerdeyim kendisi arkamdan arkamdan yavaş yavaş araçla geliyor penceredende gel gel şaka yaptım diyor
dedim şakan batsın bu kaç oldu kız kardeşine yapılsa güler miydin ne arkandan beni koşturmaya çalışıyorsun derdin ne dedim o oldu
hiç komik değildi arabadakiler güldü ama ben gülmedim benim gülmediğim şaka ,şaka olamaz ancak dalga geçmek olur
o yüzden anladım seni seboş, seni heyecanlandırıp yağmurda o kadar yorulmana neden olup üzmüşler ,belki çoğu kişi için basit gelebilir ama senin özel durumun var özellikle hassas olmaları gerekir bu tarz şeylerde ,çocuk gibi davranmış kocaman insanlar
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
@nsccktsnscckts yazdı: ↑19 May 2023, 13:47ya valla ne yalan söyleyeyim bende sevmem öyle şakalar bence komik değil arayıpda sana hediye çikolata gelmiş ama yenmiş diyerek oraya getirtmeye çalışılması dalga geçilmesi ,başkasına gelen hediyeyi yemeleri falan çok çirkin
@nscckts
En son Sebboy58 tarafından 19 May 2023, 13:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ya birde sana paket gelmiş ne cesaret açma hakkını buluyorlar ,mesafe kurulması lazım acil. bana göre başkasına gelen şeyi açmak yemek falan bildiğin hırsızlık
sana gelen çikolatayı kimseye ikram etmek zorunda değilsin üstelik . hediye gelmiş o sana...
sana gelen çikolatayı kimseye ikram etmek zorunda değilsin üstelik . hediye gelmiş o sana...
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
üzüldüm seboşum haklısın valla kızmakta kırılmakta, birine bunun yapıldığını ben görsem ayıp yaptığınız günah derim sindiremem . dediğin gibi müdürün sana yardımcı olduğu için sindiremiyorlar halbuki sen onlarla aynı şartda olup gelmemezlik yapmıyorsun ,özel durumun var ve müdür yağmurda yaşayacağın sıkıntıyı bildiği için kimseyide mağdur etmeden izin veriyor sana . aslında müdür olması gerekeni yapıyor bildiğim kadarıyla yasal olarak böyle bir hakkın var diye biliyorum hava şartlarında böyle bir hakkın olduğunu bildiği için müdür yardımcı oluyor sana...
iş yerinde çalışma arkadaşları düşüncesiz olunca gerçekten zor oluyor :(
- Sebboy58
- Seçkin Üye
@nsccktsnscckts yazdı: ↑19 May 2023, 13:57üzüldüm seboşum haklısın valla kızmakta kırılmakta, birine bunun yapıldığını ben görsem ayıp yaptığınız günah derim sindiremem . dediğin gibi müdürün sana yardımcı olduğu için sindiremiyorlar halbuki sen onlarla aynı şartda olup gelmemezlik yapmıyorsun ,özel durumun var ve müdür yağmurda yaşayacağın sıkıntıyı bildiği için kimseyide mağdur etmeden izin veriyor sana . aslında müdür olması gerekeni yapıyor bildiğim kadarıyla yasal olarak böyle bir hakkın var diye biliyorum hava şartlarında böyle bir hakkın olduğunu bildiği için müdür yardımcı oluyor sana...
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ha iyi madem ben birde açtılar sandım kötülük üstüne kötülük yapmadıklarına sevinir olduk hale bak insanlar ne kötü
başları göğe ermiş mi seni katakulli ile işe getirerek mutlu olsunlar
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
yağmur yedin birsürü hasta olmazsın inşallah :(
- Sebboy58
- Seçkin Üye
@nscckts
- Dosya ekleri
- Mihail Zoscenko
- İfadeler: 510
- Teşekkür etti: 32 kez
Sebboycum dinledim kayıtları, öncelikle sağlık sorunun varsa geçmiş olsun ve bu elemanlarla da mesafen nasıl bilmiyorum ama az daha uzatsan o mesafeyi iyi olur. Şakanın mahiyeti samimiyete göre değişir, bana göre anlattığın şakada yanlış bişey yok ama ben mesela böyle bir şaka yapacak olsam (ki böyle şaka yapmam çok bayat bu) o insanla ilişkimin düzeyine bakarım önce, yiyeceksem alır yerim çikolatayı şakasız makasız ama zaten bunu yaptığım insanlarla baya samimiyimdir ve ne tepki vereceklerini bilirim. Hadi yaptım diyelim, geleceğini anladıysam engellerim tamam şakaydı yağmurda çıkıp gelme buraya diye. Diğer türlüsü kötü niyet olur. Anladığım kadarıyla zaten pek hazzetmediğin ve geçmişte de sorunlar yaşadığın insanlar, bu durumda şakadan önce sana gelen özel paketi kurcalamaları zaten çok kötü. O yüzden uyarı alabilecekleri bir sisteminiz varsa gidip konuşabilirsin de. Ve de mesafeli olmak en iyisi.