alttaki sende .... var mı ?

oyun

Sohbet, Muhabbet & Tanışma Alanı...
Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 12329
Teşekkür etti: 2029 kez

Re: alttaki sende .... var mı ?

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

Poudré yazdı:
25 May 2024, 13:43
Sebboy58 yazdı:
25 May 2024, 13:22
Poudré yazdı:
25 May 2024, 13:02
Alttaki @Sebboy58 anlatır galiba
uçak modu meselesi :gulme: anlatım bozukluğu değilse bi alakası vardır :kahkahaa:
Durumlara bakarken uçak moduna alınca teli karşıdaki baktığını göremiyor bir teknoloji meselesi 😂😂@Poudré ama kendimi tutucam bakmayacagim sinirin geçince yaz konuşalım çözülmeyecek birşey değil dedim ses seda yok bu sefer ondan haber bekliyorum üçüncü kişi bile aradi konuştuk meselemizi hallettik samimi olmamamıza rağmen bu sefer sorun çözmeye çalışan ben olmayacağım 7 yıllık arkadaşının neyi niçin yaptığını kötü niyetli olup olmadığını bilmek gerekiyor cnm artık bn o kızla konuşurken de yine de yanlış anlaşıldıysam ikinizden de özür dilerim zamanı geri alamam dedim daha napiyim kapısında elinde çiçekle mi bekliyim alttaki 😂😂@Poudré
Allah allah ya düşüyordur illaki ya öyle oluyor mu ?
Oluyor denedim 😂
@Poudré
1
1 Resim

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 12329
Teşekkür etti: 2029 kez

Re: alttaki sende .... var mı ?

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

Ametist yazdı:
25 May 2024, 13:52
Poudré yazdı:
25 May 2024, 13:43
Sebboy58 yazdı:
25 May 2024, 13:22

Durumlara bakarken uçak moduna alınca teli karşıdaki baktığını göremiyor bir teknoloji meselesi 😂😂@Poudré ama kendimi tutucam bakmayacagim sinirin geçince yaz konuşalım çözülmeyecek birşey değil dedim ses seda yok bu sefer ondan haber bekliyorum üçüncü kişi bile aradi konuştuk meselemizi hallettik samimi olmamamıza rağmen bu sefer sorun çözmeye çalışan ben olmayacağım 7 yıllık arkadaşının neyi niçin yaptığını kötü niyetli olup olmadığını bilmek gerekiyor cnm artık bn o kızla konuşurken de yine de yanlış anlaşıldıysam ikinizden de özür dilerim zamanı geri alamam dedim daha napiyim kapısında elinde çiçekle mi bekliyim alttaki 😂😂@Poudré
Allah allah ya düşüyordur illaki ya öyle oluyor mu ?

Oluyormuş işte seninde teknolojiden anlamadığın belli oldu😂😂

Alttaki senin teknoloji ile aran nasıldır?
İyidir kardeşim de bilgisayar mühendisidir😂😂
1
1 Resim