Ametist yazdı: ↑04 Şub 2023, 00:52
akrepkadini yazdı: ↑04 Şub 2023, 00:42
Ametist yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:14
Eşim federallar bugünde mi gelip almadılar seni diyor
Böyle sert kayaya denk geleceklerini düşünemediler, R ye geçtiler deseydin ahahhaha
Dalga geçiyor benimle noldu grup dağıldı mı. Bizim erkek gruplarında böyle şeyler olmaz diyor
Napalım bilemedik oldu artık diyorum
bu tarz depremler iyidir sağlam olmayan yıkılır
işin ilginç yanı bazı şeyler içten içten hissediliyormuş ben daha kimsenin adını anmadan herkes kimin ne olduğunu anladı. ben bu olayda şunu anladım aslında aman ağzımızın tadı bozulmasın iyi olalım diye idare ediyormuşuz.
böyle idare edilenler kendileri yanlış davranarak aramızdan ayrıldı. erkenden bunu yaşamak da en güzeli oldu aylarca emek emek sabır sabır ilgilendiğimiz destek olduğumuz insanlara seneler harcamadığımız için çok şanslıyız
allahın sevgili kuluymuşuz bizi korumuş.
inan çok rahatladım vallahi sabah çok rahat uyandım dinç uyandım herkes layığını dengini bulsun.
bugün belki aranırım nisa yaptım bir yanlış ama ... diye mantıksızda olsa açıklama yapar diye bekledim ama sonra düşündüm neden yapsın bunu gerçekten kötülük yapmak istemeyen en baştan bu yanlışı yapmazdı zaten açıklaması bile olamaz dedim daha birde onu dinleme ve kendisini açıklama şansı mı verecektik haketmiyor bile. şansı vardı artık o da yok.