Teşekkür ederim canım
Kahve topigi
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 47419
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2174 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Kahve topigi
sabah genelde sade türk kahvesi içerim akşam da filtre
uyanır uyanmaz kahveeee diye kalkarım ama :D önce limonlu su içerim 1 saat sonra falan kahve
0
- Değerlendirme: 25%
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 14560
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2495 kez
- Burç:
Bende güne ev yapımı sirkeli su ile başlarım. Kahvaltı yapmadan başka bişey içemem. Kahvaltıdan 1 saat sonra orta türk kahvesi içerim. Günüm yoğun geçecekse filtre kahve içerim ya da okulda içerim. Akşam filtre kahve içmemeye çalışıyorum uyku sorunuma etkisi olmasın diye.
Akşamda spordan sonra içiyorum dinlendiriyor sanki.
0
- Değerlendirme: 33.33%
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Bende özellikle spordan yarım saat önce içerim ki yağ yakımını hızlandırıyor bilirsin, soğuk kahve hiç sevmiyorum sen içiyor musun soğuk kahve, yapıyorlar tipi çok güzel ama tadı nasıl acabaAmetist yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:01Bende güne ev yapımı sirkeli su ile başlarım. Kahvaltı yapmadan başka bişey içemem. Kahvaltıdan 1 saat sonra orta türk kahvesi içerim. Günüm yoğun geçecekse filtre kahve içerim ya da okulda içerim. Akşam filtre kahve içmemeye çalışıyorum uyku sorunuma etkisi olmasın diye.
Akşamda spordan sonra içiyorum dinlendiriyor sanki.

0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti nscckts mesajı için:
- Sebboy58 • akrepkadini
- Değerlendirme: 16.67%
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
nscckts yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:05Bende özellikle spordan yarım saat önce içerim ki yağ yakımını hızlandırıyor bilirsin, soğuk kahve hiç sevmiyorum sen içiyor musun soğuk kahve, yapıyorlar tipi çok güzel ama tadı nasıl acabaAmetist yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:01Bende güne ev yapımı sirkeli su ile başlarım. Kahvaltı yapmadan başka bişey içemem. Kahvaltıdan 1 saat sonra orta türk kahvesi içerim. Günüm yoğun geçecekse filtre kahve içerim ya da okulda içerim. Akşam filtre kahve içmemeye çalışıyorum uyku sorunuma etkisi olmasın diye.
Akşamda spordan sonra içiyorum dinlendiriyor sanki.![]()
Spordan önceki kahvenin metabolizmayı ateşlediğini biliyorum ama spor saatim yemekten sonraya denk geliyor kahve canım istemiyor.
Soğuk kahve bende hiç içmedim çayı kahveyi sıcak seviyoruö. Kahvenin içinde krema karamel vs de sevmiyorum. Starbucks da ya sade filtre kahve ya da türk kahvesi içerim

0
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
KlasikciyizAmetist yazdı: ↑01 Şub 2023, 00:00nscckts yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:05Bende özellikle spordan yarım saat önce içerim ki yağ yakımını hızlandırıyor bilirsin, soğuk kahve hiç sevmiyorum sen içiyor musun soğuk kahve, yapıyorlar tipi çok güzel ama tadı nasıl acabaAmetist yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:01
Bende güne ev yapımı sirkeli su ile başlarım. Kahvaltı yapmadan başka bişey içemem. Kahvaltıdan 1 saat sonra orta türk kahvesi içerim. Günüm yoğun geçecekse filtre kahve içerim ya da okulda içerim. Akşam filtre kahve içmemeye çalışıyorum uyku sorunuma etkisi olmasın diye.
Spordan önceki kahvenin metabolizmayı ateşlediğini biliyorum ama spor saatim yemekten sonraya denk geliyor kahve canım istemiyor.
Soğuk kahve bende hiç içmedim çayı kahveyi sıcak seviyoruö. Kahvenin içinde krema karamel vs de sevmiyorum. Starbucks da ya sade filtre kahve ya da türk kahvesi içerim![]()

0
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Aynen canımnscckts yazdı: ↑01 Şub 2023, 00:14KlasikciyizAmetist yazdı: ↑01 Şub 2023, 00:00
Soğuk kahve bende hiç içmedim çayı kahveyi sıcak seviyoruö. Kahvenin içinde krema karamel vs de sevmiyorum. Starbucks da ya sade filtre kahve ya da türk kahvesi içerim![]()
![]()
0
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bugün 150 işi aynı anda yapmış karışık renklerden yumak gibiyim

çok şey yaptım bir anda boşa çıktım şaşkınlık var aklımda sürekli birşey yapmam gerekti ama ne ama neee boşluğu var

0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Geçmiş olsun,iyi yapmışsın düzelsin tansiyon içeriz kahve
bende merak ettim normalde gelirdin senin için kahve yapıp geliyorum buraya vallahi.
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 13620
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1547 kez
- Burç:
Ben soğuk kahve çok severim. Ice Americano ve cold brew bayılırımmssss. Mükkk.nscckts yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:05Bende özellikle spordan yarım saat önce içerim ki yağ yakımını hızlandırıyor bilirsin, soğuk kahve hiç sevmiyorum sen içiyor musun soğuk kahve, yapıyorlar tipi çok güzel ama tadı nasıl acabaAmetist yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:01Bende güne ev yapımı sirkeli su ile başlarım. Kahvaltı yapmadan başka bişey içemem. Kahvaltıdan 1 saat sonra orta türk kahvesi içerim. Günüm yoğun geçecekse filtre kahve içerim ya da okulda içerim. Akşam filtre kahve içmemeye çalışıyorum uyku sorunuma etkisi olmasın diye.
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
nasıl tarif eder misin ahsen geçen yaz çok istedi o kahveli herşeye bayılır soğuk denemek istemiş bu konuda hiiiç bilgim yok ve asla tutmayan tarif veriyorlar tatları korkunçSkinkeyr yazdı: ↑01 Şub 2023, 21:30Ben soğuk kahve çok severim. Ice Americano ve cold brew bayılırımmssss. Mükkk.nscckts yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:05Bende özellikle spordan yarım saat önce içerim ki yağ yakımını hızlandırıyor bilirsin, soğuk kahve hiç sevmiyorum sen içiyor musun soğuk kahve, yapıyorlar tipi çok güzel ama tadı nasıl acabaAmetist yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:01
sen bana bir iki bilgi uçuursan ne güzel olur

0
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Skinkeyr yazdı: ↑01 Şub 2023, 21:30Ben soğuk kahve çok severim. Ice Americano ve cold brew bayılırımmssss. Mükkk.nscckts yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:05Bende özellikle spordan yarım saat önce içerim ki yağ yakımını hızlandırıyor bilirsin, soğuk kahve hiç sevmiyorum sen içiyor musun soğuk kahve, yapıyorlar tipi çok güzel ama tadı nasıl acabaAmetist yazdı: ↑31 Oca 2023, 23:01
Soğuk kahve bana o kahve içmişi hissini vermiyor. Americano severim ama sıcak
0
Kader, gayrete aşıktır
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 13620
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1547 kez
- Burç:
Amerikano,espresso bazlı olduğu için önce onu yapıyorum. Makineyle de olabilir moka potla da.Sonra da soğuk içme suyu ve buzu bardağa koyuyorum sonra amerikanoyu ekliyorum. Cold brew de demleme aletleri oluyor onunla soğuk demleme aleti. Filtre kahve ile yapıyorum. Biraz pahalı bir alet ve uğraşması zor ara ara bakmak gerek uğraştıran bir demleme yöntemi ama tadı da başka daha çok seviyorum.nscckts yazdı: ↑01 Şub 2023, 21:40nasıl tarif eder misin ahsen geçen yaz çok istedi o kahveli herşeye bayılır soğuk denemek istemiş bu konuda hiiiç bilgim yok ve asla tutmayan tarif veriyorlar tatları korkunç
sen bana bir iki bilgi uçuursan ne güzel olur![]()
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ayy ben yapamam bunu :lol: bir sürü işSkinkeyr yazdı: ↑01 Şub 2023, 22:18Amerikano,espresso bazlı olduğu için önce onu yapıyorum. Makineyle de olabilir moka potla da.Sonra da soğuk içme suyu ve buzu bardağa koyuyorum sonra amerikanoyu ekliyorum. Cold brew de demleme aletleri oluyor onunla soğuk demleme aleti. Filtre kahve ile yapıyorum. Biraz pahalı bir alet ve uğraşması zor ara ara bakmak gerek uğraştıran bir demleme yöntemi ama tadı da başka daha çok seviyorum.
0
-