Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Şükür canım daha iyi bugün ilk defa tansiyonu 13/8 oldu. Sabah kahvaltıya annemlerle birlikte bize geldiler.
Annesi çocuğu saat 8 de getir demiş. Saat 7 oldu çocuk gerildi üzüldü. Geçen bayram çocuğa bayramlık alacağım diye 5000 lira istemiş bayramda anneme eski bir tşörtle göndermiş. Annem misafirlerden utandım diyor. Gittik bayramlık, ayakkabı falan aldık. Saat 7.30 oldu eve geldik yemek söylemiştim o da geç geldi. Çocuk stres olduGeç kalırsak bana çok kızıyor, babam arayınca yanında birileri var diye tamam diyor eve gidince bana bağırıyor dedi. Tansiyonum yükseldi. Çok üzüldüm.
Allah vicdan merhamet vermemiş. Kediye kızamıyorum evladına nasıl kızıyor aklım almıyor. Çok zor ve elimizden hiç bir şey gelmiyor
Nisaya Katılıyorum en mühimi sağlık gerisi hal olur yolunu bulur,kaç yaşında çocuk bilmiyorum ama bu kadının bu 'patroniçeliği' de sınırlı.
Ya varya ilgisiz arsız bi baba olsaydı kadın çocuğu görüştürmek için yırtardı kendini he.
evet tabi sağlık sağlık olsun da bunlarda geçecek inşallah.
çocuk daha yeni 7 yaşına bastı.
ikinize de desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Günaydın
Herkeze iyisinizdir inşallah hepiniz.
Bende bi kac zamandır kuru öksürük grip gecirdim.
mevsim gecisi
Doktorumda bitkisel şurup önerdi.
Onu ictim. Birde limon suyu icip icine kara biber ve bal karistirdim.
Oda iyi geldi.
Bu hafta daha iyiyim.
Şükür canım daha iyi bugün ilk defa tansiyonu 13/8 oldu. Sabah kahvaltıya annemlerle birlikte bize geldiler.
Annesi çocuğu saat 8 de getir demiş. Saat 7 oldu çocuk gerildi üzüldü. Geçen bayram çocuğa bayramlık alacağım diye 5000 lira istemiş bayramda anneme eski bir tşörtle göndermiş. Annem misafirlerden utandım diyor. Gittik bayramlık, ayakkabı falan aldık. Saat 7.30 oldu eve geldik yemek söylemiştim o da geç geldi. Çocuk stres olduGeç kalırsak bana çok kızıyor, babam arayınca yanında birileri var diye tamam diyor eve gidince bana bağırıyor dedi. Tansiyonum yükseldi. Çok üzüldüm.
Allah vicdan merhamet vermemiş. Kediye kızamıyorum evladına nasıl kızıyor aklım almıyor. Çok zor ve elimizden hiç bir şey gelmiyor
Bu anlattiginiz kardesinizin çocugumu ?
Yani sizin yigeniniz mi oluyor.
Bayramınız kutlu olsun...
ilk esimle bayramlastim.
Sonra annemi aradim.
Ablamlarla konustum.
bugün esim az önce ise gitti.
Gece 9 bucukta gelecek .
Benide görümcem evine aksam yemeğine çağırmis .
Oraya gidecem.
bugün ilk gün sakin gecmekte.
afiyet olsun @Sebboy58 ağrın niye var geçmiş olsun
Bilmiyorum kasıklarım ağrıyor moralim aşırı bozuk evdeki asansörüm bozuk hala yapılmadı çabalıyorum sesimi duyurmak için cumartesi eve dönüş yapacağım asansör bozuk olursa ne yapacağım gerçekten bilmiyorum ağlamak istiyorum @nscckts