Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kaza yaparken bile el ele tutulmaları Ömer ve kıvılcımın. Ah bu aşk bitmemeli. Paris sahneleri ne cringeti ya. Fakeşov.
Ömer Fransa konsolosu gibi kapılarda karşılanmalar.
Ajda pekkan şerboyu çok severek izliyormuş yatam da onun şarkısını kullandılar.Ajda ile fatihin fotosu var sanki Fatih daha ünlü. Fatih de iyi oyuncu ama sinirler yerinden oynadı.
@nscckts bbcearth var mı sende evde form tutma ve beslenme ile ilgili çok güzel bie program var. Ben sonuna yetiştim başa aldım. Evde kullanılan direnç bantları ağırlık ile çalışmayla aynı etkiyi veriyor test ettiler. Kaç gr protein almalıyız sporcu takviyeleri spor yaparken sporcu sütyeni kullanmanın faydalarına kadar bir çok bilgiyi paylaştılar.
Ay ben de bugün pt ile başlayacağım tam çıkıyordum.Gazam mübarek olsun hiç fitness yapmadım daha önce. Baş ağrım devamşov inş sırtıma falan iyi gelir.Aminnn.
@nscckts bbcearth var mı sende evde form tutma ve beslenme ile ilgili çok güzel bie program var. Ben sonuna yetiştim başa aldım. Evde kullanılan direnç bantları ağırlık ile çalışmayla aynı etkiyi veriyor test ettiler. Kaç gr protein almalıyız sporcu takviyeleri spor yaparken sporcu sütyeni kullanmanın faydalarına kadar bir çok bilgiyi paylaştılar.
Ay ben de bugün pt ile başlayacağım tam çıkıyordum.Gazam mübarek olsun hiç fitness yapmadım daha önce. Baş ağrım devamşov inş sırtıma falan iyi gelir.Aminnn.
Yigenim hastahaneden çıktı bana sürpriz yapıp geldiler şimdide birlikte kahve keyfi yapıyoruz @nscckts@muge@MoNsTeR@Bensimo@gevezeyazar@Skinkeyr@Ametist
tuğçe alpay çok iyi yapıyor bu fitness işleri
Titredim görl valla bugün. Yedikleirme dikkat edemedim ama o kadar titreyip arkadaşlarımla oturduk gene cank food.
tuğçe alpay çok iyi yapıyor bu fitness işleri
Titredim görl valla bugün. Yedikleirme dikkat edemedim ama o kadar titreyip arkadaşlarımla oturduk gene cank food.
Yediğinin yerini önceden sporla hazırlamışsın yediğin yanına kar kaldı, şifa olsun
Selam kızlar. Haftasonu ablamlarla kocaeline gittik, 2 gün kız kıza takıldık. Biraz kafa dağıttım iyi geldi. Yarın da hsg çekilicem, biraz tedirginliğim var, inşallah kolay geçer.
İnşallah Bensooşko amin. Süper olmuş görl görl. Eltoşu çok görmüştün zaten yeto.
Evet bir kişiye direnç bandı verdiler ve koluna ölçüm aleti bağladılar. Diğerine dumble verip aleti bağladılar. İkisi de eşit sürede çalıştı. Alet grafikler oluşturdu. Grafikleri çakıştırdılar direnç bandı ile dumble grafikleri bire bir aynı çıktı.
Akıllı saatli ve saatsiz kontrol grupları oluşturdular akıllı saatli grup daha motive çalıştı.
Her gün spor yapan ve haftada 4 gün spor yapan grubu karşılaştırdılar. Hergün yoğun spor yapmak ve dengesiz beslenmek enerji yorgunluğu yapıyor.
Spordan önce kahveyi daha doğrusu kafein ama içinde alanin olmayan kafeinli içecekleri tavsiye ediyorlar.
akın hocada spordan önce kahve için diyor ve spor yaptığınızın ertesi günü dinlenmelisiniz kaslar o zaman çalışır diyor her gün spor yaparsan daha çok kası zayıflatırsın dinlenmesi gerekir diyor
spor yaparken aralarda da zencefilli su maden suyu ve normal içme suyunu karıştırıyor , bir su elde ediyor spor aralarında o suyu içiyor hem mineral sağlar hem daha çok yağ yaktırır diyor
Spora giderken bu karışım sudan götüreceğim.
Benim yoga hocam sucolar varya onun sarısını belşne takmış tutturma şeyi ile anneannesinin arkadaşı demiş ki vahh kızım bu genç yaşta sonda mu takıldı sana.
Selam kızlar. Haftasonu ablamlarla kocaeline gittik, 2 gün kız kıza takıldık. Biraz kafa dağıttım iyi geldi. Yarın da hsg çekilicem, biraz tedirginliğim var, inşallah kolay geçer.
İnşallah Bensooşko amin. Süper olmuş görl görl. Eltoşu çok görmüştün zaten yeto.
Kız düğünden sonra bir kayboldular tam kayboldular yani. Gören duyan yok
Kız düğünden sonra bir kayboldular tam kayboldular yani. Gören duyan yok