İsrail Filistin savaşı
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 25708
- Teşekkür etti: 2170 kez
- İletişim:
Re: İsrail Filistin savaşı
İsrail konsolosluğunu basarak bizi savaşa sokmaya çalışan bir grup insan, ülkesini seven yapmaz bunu...
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- İletişim:
yemek gıda tekstil kırtasiye ürünleri bir çok şey var, tüm dünyada var ,sen bir cerave almadın diye israil perişan olmaz, 4 milyon insan dünyaya hükmediyor ,bir ceraveyle onu boykot edemezsin, savaş suçu işlediğinde ülkeler sırt çevirmeliydi bir türlü birlik olamayan avrupa birliği ses çıkarmalıydı ,bize gelene kadar sebo...
- Sebboy58
- İfadeler: 5394
- Teşekkür etti: 2014 kez
Katılıyorum cnm @nscckts bizimkilerin onların malını Türkiye den göndermeleri lazım ne var ne yok@nsccktsnscckts yazdı: ↑22 Eki 2023, 10:09yemek gıda tekstil kırtasiye ürünleri bir çok şey var, tüm dünyada var ,sen bir cerave almadın diye israil perişan olmaz, 4 milyon insan dünyaya hükmediyor ,bir ceraveyle onu boykot edemezsin, savaş suçu işlediğinde ülkeler sırt çevirmeliydi bir türlü birlik olamayan avrupa birliği ses çıkarmalıydı ,bize gelene kadar sebo...
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 8283
- Teşekkür etti: 2482 kez

Bu boykot ne kadar doğru o da tartışılır. Yüzlerce firma var. Adı geçen firmaların büyük çoğunluğunun türkiyede fabrikaları var ve çalışanlar türk. Fabrikalar kapanırsa o çalışanlar ne olacak. Tedarik zincirinde olan firmalar var bunların her kademede binlerce çalışanı var. Cerave yi direk israilden mi alıyorsun.nscckts yazdı: ↑22 Eki 2023, 10:09yemek gıda tekstil kırtasiye ürünleri bir çok şey var, tüm dünyada var ,sen bir cerave almadın diye israil perişan olmaz, 4 milyon insan dünyaya hükmediyor ,bir ceraveyle onu boykot edemezsin, savaş suçu işlediğinde ülkeler sırt çevirmeliydi bir türlü birlik olamayan avrupa birliği ses çıkarmalıydı ,bize gelene kadar sebo...
Başta bu düzenler kurulurken sesi çıkmayanlar bayıla bayıla ama kaliteli ama çok iyi diyerek kullananlar şimdi boykot çığırtkanı oldu.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
Herkes bireysel olarak başlasın boykota. Alan olmazsa gönderirler belkiSebboy58 yazdı: ↑22 Eki 2023, 10:38Katılıyorum cnm @nscckts bizimkilerin onların malını Türkiye den göndermeleri lazım ne var ne yok@nsccktsnscckts yazdı: ↑22 Eki 2023, 10:09yemek gıda tekstil kırtasiye ürünleri bir çok şey var, tüm dünyada var ,sen bir cerave almadın diye israil perişan olmaz, 4 milyon insan dünyaya hükmediyor ,bir ceraveyle onu boykot edemezsin, savaş suçu işlediğinde ülkeler sırt çevirmeliydi bir türlü birlik olamayan avrupa birliği ses çıkarmalıydı ,bize gelene kadar sebo...
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- İletişim:
https://www.instagram.com/reel/CyxpBpqN ... BiNWFlZA==
Desteğimizi en çok hakeden insanlara sessiz kalışımız, beni en çok bu üzüyor
- Ametist
- Moderatör
nscckts yazdı: ↑24 Eki 2023, 12:01https://www.instagram.com/reel/CyxpBpqN ... BiNWFlZA==
Hadi bunu boykot etsinler. Hadi çin mallarını almayın ülkeye sokmayın. Nerde aynı duyarlılık. Ama bunu yapamayız çin evlerimize girmiş durumda. Bu boykotcular sokaklarda bağrışanlar savaş çığırtkanları. Doğu türkistan için tek bir miting yapıldığını görmedim.
Sen arielden daha iyi deterjan yap alalım, ürünü çinden daha ucuza mal et çin malı almayalım. Bir çarkın dişlileri arasında ezilmemeye çabalayan bir avuç insanız ne yazık ki. Adım başı mc donalds açılmasına izin ver sonra boykot edelim. İsrail in se izin verme en başta. Kapansın mc donaldslar binlerce işsizi ailesini kim besleyecek.
Akıl fikir izan olmayan bir milletiz.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- İletişim:
israil mallarında indirim varmışAmetist yazdı: ↑24 Eki 2023, 13:28nscckts yazdı: ↑24 Eki 2023, 12:01https://www.instagram.com/reel/CyxpBpqN ... BiNWFlZA==
Hadi bunu boykot etsinler. Hadi çin mallarını almayın ülkeye sokmayın. Nerde aynı duyarlılık. Ama bunu yapamayız çin evlerimize girmiş durumda. Bu boykotcular sokaklarda bağrışanlar savaş çığırtkanları. Doğu türkistan için tek bir miting yapıldığını görmedim.
Sen arielden daha iyi deterjan yap alalım, ürünü çinden daha ucuza mal et çin malı almayalım. Bir çarkın dişlileri arasında ezilmemeye çabalayan bir avuç insanız ne yazık ki. Adım başı mc donalds açılmasına izin ver sonra boykot edelim. İsrail in se izin verme en başta. Kapansın mc donaldslar binlerce işsizi ailesini kim besleyecek.
kapış kapış olur hepsi
kullandığımız internet, tekefon, google da yahudinin

arap seviciliğimiz başımıza bir gün bela olacak
kendi içimizde türklüğe düşman olanları ayıklamak gerek
bir de şu fesli adam varya onu artık halkı yanlış yönlendirmek, kin suçu vs den br almak gerek
beyinleri onun tarafından yıkanan bir grup insan var çok tehlikeli
- Ametist
- Moderatör
Çok doğru söylüyorsun Arap seviciliğimiz ülkeyi savaşa sokacak. Bizi de hapse sokmasından da korkuyorumnscckts yazdı: ↑24 Eki 2023, 13:35israil mallarında indirim varmışAmetist yazdı: ↑24 Eki 2023, 13:28nscckts yazdı: ↑24 Eki 2023, 12:01https://www.instagram.com/reel/CyxpBpqN ... BiNWFlZA==
kapış kapış olur hepsi
kullandığımız internet, tekefon, google da yahudinin![]()
arap seviciliğimiz başımıza bir gün bela olacak
kendi içimizde türklüğe düşman olanları ayıklamak gerek
bir de şu fesli adam varya onu artık halkı yanlış yönlendirmek, kin suçu vs den br almak gerek
beyinleri onun tarafından yıkanan bir grup insan var çok tehlikeli
Kader, gayrete aşıktır