Kızlar by pass ameliyati olan tanıdığınız varmı birşeyler sormak istiyorum

Diyet, Detoks, Diyet Listesi, Egzersiz Programı, Sağlıklı Zayıflama, Online Diyet, İdeal Kilo, Diyet Kürleri, Beslenme Kürleri, Sağlıklı Beslenme, Bulimia, Anoreksiya hakkında bilmek ve paylaşmak istedikleriniz...
Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 12363
Teşekkür etti: 2029 kez

Kızlar by pass ameliyati olan tanıdığınız varmı birşeyler sormak istiyorum

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

,@Ametist @babutsa @Bensimo @deanspie @Ffr @Eldarsdy @gecesiyahi @Hurrzen @İkizler @Lucifer @MoNsTeR @Mercimektanesi @Menessa @Nevinnn @ozlem_ozer @Ozgeanlar @Okuyupyazanbayan @PoleStar @PonYo @Poudré @Ruffle[/mentioon] @Seda @Sitare @Skinkeyr @PonYo v@Poudré @nscckts @akrepkadini
1 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
Ametist
Moderatör
İfadeler: 15238
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2501 kez
Burç:

Re: Kızlar by pass ameliyati olan tanıdığınız varmı birşeyler sormak istiyorum

Okunmamış mesaj gönderen Ametist »

Sebboy58 yazdı:
16 Mar 2025, 11:38
,@Ametist @babutsa @Bensimo @deanspie @Ffr @Eldarsdy @gecesiyahi @Hurrzen @İkizler @Lucifer @MoNsTeR @Mercimektanesi @Menessa @Nevinnn @ozlem_ozer @Ozgeanlar @Okuyupyazanbayan @PoleStar @PonYo @Poudré @Ruffle[/mentioon] @Seda @Sitare @Skinkeyr @PonYo v@Poudré @nscckts @akrepkadini
@

Annemin kuzeni by pass oldu sebbo. Birkaç sene oldu 60 yaşında falandı. Şu an gayet sağlıklı ve iyi sadece aylık tahlilleri var onları yaptırıyor. Sağlıklı besleniyor ve yürüyüş yapıyor.
2 Resim

Kader, gayrete aşıktır❤️

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye

Ametist yazdı:
16 Mar 2025, 23:28
Sebboy58 yazdı:
16 Mar 2025, 11:38
@

Annemin kuzeni by pass oldu sebbo. Birkaç sene oldu 60 yaşında falandı. Şu an gayet sağlıklı ve iyi sadece aylık tahlilleri var onları yaptırıyor. Sağlıklı besleniyor ve yürüyüş yapıyor.
@
Çok geçmiş olsun sorularim varda ameliyat olduktan sonra ne kadar süre sonra korseden kurtuldu dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya nezaman başladı benimki daraldı dışarda beni yürütun deyip duruyor ne kadar süre sonra normal araba kullanmaya başladı ve şehir dışına ne kadar sonra çıkabildi ve enfeksiyon riski bir ay mi var ne kadar dikkat etmemiz gerekiyor ve babam da ameliyat olduktan sonra nefes darlığı başladı uyuyamıyor kısa süreliğine dalıyor sıçrayarak nefes darlığı yaşayarak uyanıyor bu normal mi ne kadar sürecek bu bunları öğrenebilir misin @Ametist
0

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 51574
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2182 kez
Burç:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

doktor kontrole çağırmadı mı seboşum 1 hafta sonra kontrole çağırmış olması gerek
1
1 Resim

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye

nscckts yazdı:
18 Mar 2025, 10:53
doktor kontrole çağırmadı mı seboşum 1 hafta sonra kontrole çağırmış olması gerek
Gitti dün cnm herşey yolundaymis çok şükür üç büyük ayımız var ondan sonra yavaş yavaş herşey yoluna girecek cnm @nscckts
1
1 Resim