Kızlar by pass ameliyati olan tanıdığınız varmı birşeyler sormak istiyorum
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12363
- Teşekkür etti: 2029 kez
Kızlar by pass ameliyati olan tanıdığınız varmı birşeyler sormak istiyorum
,@Ametist @babutsa @Bensimo @deanspie @Ffr @Eldarsdy @gecesiyahi @Hurrzen @İkizler @Lucifer @MoNsTeR @Mercimektanesi @Menessa @Nevinnn @ozlem_ozer @Ozgeanlar @Okuyupyazanbayan @PoleStar @PonYo @Poudré @Ruffle[/mentioon] @Seda @Sitare @Skinkeyr @PonYo v@Poudré @nscckts @akrepkadini
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Re: Kızlar by pass ameliyati olan tanıdığınız varmı birşeyler sormak istiyorum
@Sebboy58 yazdı: ↑16 Mar 2025, 11:38,@Ametist @babutsa @Bensimo @deanspie @Ffr @Eldarsdy @gecesiyahi @Hurrzen @İkizler @Lucifer @MoNsTeR @Mercimektanesi @Menessa @Nevinnn @ozlem_ozer @Ozgeanlar @Okuyupyazanbayan @PoleStar @PonYo @Poudré @Ruffle[/mentioon] @Seda @Sitare @Skinkeyr @PonYo v@Poudré @nscckts @akrepkadini
Annemin kuzeni by pass oldu sebbo. Birkaç sene oldu 60 yaşında falandı. Şu an gayet sağlıklı ve iyi sadece aylık tahlilleri var onları yaptırıyor. Sağlıklı besleniyor ve yürüyüş yapıyor.
Kader, gayrete aşıktır
- Sebboy58
- Seçkin Üye
@Ametist yazdı: ↑16 Mar 2025, 23:28@Sebboy58 yazdı: ↑16 Mar 2025, 11:38,@Ametist @babutsa @Bensimo @deanspie @Ffr @Eldarsdy @gecesiyahi @Hurrzen @İkizler @Lucifer @MoNsTeR @Mercimektanesi @Menessa @Nevinnn @ozlem_ozer @Ozgeanlar @Okuyupyazanbayan @PoleStar @PonYo @Poudré @Ruffle[/mentioon] @Seda @Sitare @Skinkeyr @PonYo v@Poudré @nscckts @akrepkadini
Annemin kuzeni by pass oldu sebbo. Birkaç sene oldu 60 yaşında falandı. Şu an gayet sağlıklı ve iyi sadece aylık tahlilleri var onları yaptırıyor. Sağlıklı besleniyor ve yürüyüş yapıyor.
Çok geçmiş olsun sorularim varda ameliyat olduktan sonra ne kadar süre sonra korseden kurtuldu dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya nezaman başladı benimki daraldı dışarda beni yürütun deyip duruyor ne kadar süre sonra normal araba kullanmaya başladı ve şehir dışına ne kadar sonra çıkabildi ve enfeksiyon riski bir ay mi var ne kadar dikkat etmemiz gerekiyor ve babam da ameliyat olduktan sonra nefes darlığı başladı uyuyamıyor kısa süreliğine dalıyor sıçrayarak nefes darlığı yaşayarak uyanıyor bu normal mi ne kadar sürecek bu bunları öğrenebilir misin @Ametist
0
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51574
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
doktor kontrole çağırmadı mı seboşum 1 hafta sonra kontrole çağırmış olması gerek
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Gitti dün cnm herşey yolundaymis çok şükür üç büyük ayımız var ondan sonra yavaş yavaş herşey yoluna girecek cnm @nscckts
-