ben 1 çocuk annesi ,Gaziantepli ,yemeği inanılmaz seven ve ne kadar yerse yesin sanki midesinin bir bölümü boş kalmış gibi hisseden ,yaşamak için yemek yiyen değil, yemek için yaşayan biriyim

hayatımda hiç bir zaman zayıf olmadım, gaziantep standartlarında normal sayılan kilolarda oldum

doğum sonrası 104 kilo oldum ... artık çok rahatsızdım ve mutsuzdum, bu böyle olmayacak dedim ,oburluğuma bir bahane aradım sonunda iç hastalıklarına gittim endokrin uzmanına isteği üzerine 42 tahlil verdim ve bana
yiyeceksin dedi

nası ya ? ben zaten yediğim için böyleyim

hayır dedi boş besin ayrı, yemek - beslenmek ayrı, 2 öğün doyarak sağlıklı yiyeceksin, günde yarım saat yürüsende yeter ama en önemli kısım beslenme işini çözeceksin dedi...
ekmekten alacağın karbonhidratı kabaktan bile alabilirsin illa ekmek yemen de şart değil...
kızartma şart değil fırında pişir,
şeker şart değil şeker ihtiyacını meyveden de alırsın kontrollü almalısın,
paketli hazır gıda hiç şart değil dedi...
ve bana şu önerilerde bulundu

sabah kahvaltıda istersen çorba iç ya da istersen dolu dolu salata yanında küçük kase dolusu lor peynir az tuzlu zeytin 1 avuç taze çiğ kuruyemiş mutlaka haşlanmış yumurta ye ...
akşamda çorba ,zentinyağlı veya tereyağlı olacak şekilde ve fırında ya da tencere de pişmiş yemekler ızgaralar yiyeceksin bol salata ile dedi...
abur cubur yok, hamur işi yok, kızartma yok, bunca zaman yedin tadını biliyorsun ,kilo verene kadar yeme sonra zaten aklına gelmeyecek diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğren dedi...
iyiki dinlemişim

6 ayda 104 den 65 kiloya düştüm.
ilk 2 ayda 25 kilo gitti

sağlıklı beslenerek ...evet arkadaşlar aslında bu kadar basitmiş.

benim kadar yemeği seven, sürekli misafir ağırlayan ,çikolata şeker bağımlısı ben bile bunu yaptıysam herkes bunu yapabilir...

bunca zaman nasıl beslendiyseniz bunun tam tersini yapmanız yeterli o tek tek yediklerinizi düşünün...düşünün... hah şimdi o yediklerinizi yemeyin.

size öncesi sonrası halimi göstermek istiyorum ,diğer yarım kayıp