Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
İstanbul da soğudu valla. Petekleri yakmaya başladık bile kaç gündür yağmur vardı. Cam silmeye abla gelicek kaç gündür yağmurın dinmesini bekliyorum. Bakalım dinmezse mecbur yağmur çamur yapcaz bişeyler, ev leş gibi
İstanbul da soğudu valla. Petekleri yakmaya başladık bile kaç gündür yağmur vardı. Cam silmeye abla gelicek kaç gündür yağmurın dinmesini bekliyorum. Bakalım dinmezse mecbur yağmur çamur yapcaz bişeyler, ev leş gibi
bugün camları sildim yağmurda tüm toprak pislik akıyor kaba pisliği gidiyor ya camlar daha kolay oluyor sen yazınca canım çekti resmen kalktım yaptım
Bugün çok sıkıntılı gun geçirdim kızlar kahveyi yanlış topige atmışim
bugün benim için gergin geçti sıkıntılı hissediyorum sebep yok
İkinci darbe annemden geldi gitmiş cüzdanı mi karıştırmış bu bnden nezamandir istemiyor para diye şüphelenmis cüzdanı ifşa etti kivirmaya çalıştım olmadı @nscckts
Bugün çok sıkıntılı gun geçirdim kızlar kahveyi yanlış topige atmışim
İkinci darbe annemden geldi gitmiş cüzdanı mi karıştırmış bu bnden nezamandir istemiyor para diye şüphelenmis cüzdanı ifşa etti kivirmaya çalıştım olmadı @nscckts
o durumu yaşatmamalıydı bazı anneler maalesef baskıcı oluyor her şeye karışıyor
üzülme bence asıl annen üzülmeli ,umarım yaptığı yanlış davranışı farkeder ve bir daha tekrarlamaz
üzülme bence asıl annen üzülmeli ,umarım yaptığı yanlış davranışı farkeder ve bir daha tekrarlamaz
Anlamaz hâlâ öğrenciymisim gibi bana para verir bn kira için tüm maaşımı ona atarım önceden ev borcu içindi şimdide böyle @nscckts
bugün camları sildim yağmurda tüm toprak pislik akıyor kaba pisliği gidiyor ya camlar daha kolay oluyor sen yazınca canım çekti resmen kalktım yaptım
Maşallah sana hiç üşenmiyorsun bana da bugün geliyor abla, inşallah tüm eve girişiriz mutfak hariç. Mutfağı kendim yapmayı seviyorum, diğer türlü içime sinmiyor. Şansa gece de yine uyuyamadım, artık akşama pestil gibi düşerim. Gerçi ablam da gelecek beraber hallederiz
Maşallah sana hiç üşenmiyorsun bana da bugün geliyor abla, inşallah tüm eve girişiriz mutfak hariç. Mutfağı kendim yapmayı seviyorum, diğer türlü içime sinmiyor. Şansa gece de yine uyuyamadım, artık akşama pestil gibi düşerim. Gerçi ablam da gelecek beraber hallederiz
sen zaten otur canım sakın bir şey yapıp yorulma sağolsun ablan geliyormuş o halleder, etrafda dönmeleri bile yorar seni şimdi yat dinlen keyfine bak
Anlamaz hâlâ öğrenciymisim gibi bana para verir bn kira için tüm maaşımı ona atarım önceden ev borcu içindi şimdide böyle @nscckts
sanırım ben senin yerinde olsam bir hesap açtırır maaşımın bir kısmını oraya aktırır biriktirirdim ve yok derdim
Resvoşun köpegisiyim,bu nasil cilt
Bu cilt şaka mı
azcık anlat da mest olayım biriniz cildim şöyle ışıldadı, böyle güzel oldu falan dendiğinde ben :
Böyle bir dinlenmis böyle bir parılmış böyle bi tertemiz ya
Cok hoşlandim kendimden kolajene bin basar bu ki
Günaydın bu arada kızlar ❤
Bebecazimi servise bindirdim ordan arkadaşla yürüyüşe çıktık birazdan da bi yoga patlatırım
Resvoşun köpegisiyim,bu nasil cilt
Bu cilt şaka mı
azcık anlat da mest olayım biriniz cildim şöyle ışıldadı, böyle güzel oldu falan dendiğinde ben :
Böyle bir dinlenmis böyle bir parılmış böyle bi tertemiz ya
Cok hoşlandim kendimden kolajene bin basar bu ki
Günaydın bu arada kızlar ❤
Bebecazimi servise bindirdim ordan arkadaşla yürüyüşe çıktık birazdan da bi yoga patlatırım
Bunu yıllardır söylerim ama nedense ısrarla insanlar jel yani sıvı sabun kullanır katı sabundan huylanır, tuvalete bile düşse katı sabunu alıp kullanabilirsiniz asla bakteri üretmez teknik olarak bakteri üretmesi imkansız
Sıvı sabun kullanmamak gerek, sadece ameliyathaneye girmeden önce doktorların kullandığı sıvı dezenfektan varya, dirseklerine kadar yıkadıkları tek sıvı temizleyen o gördüğüm doktorlarda hep katı sabun kullanıyordu ki babam yıllarca özel hastanede doktorlara katı sabun yaptı