Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
piyasada 9489238392 çeşit yıkama jeli var ama sana önerilenler belli
çünkü sen alerjiye sivilceye meyilli hassas ciltsin o yüzden risk alamazsın bunu sana 93849484 kere söylememize rağmen ısrarla farklı şeyler denemek istiyorsan bu riske tek başına gir bebeytom bizi sürükleme
Benim cosmed ona nasıl gelir acaba? İyi temizliyor içeriği de iyi ama tabi belli olmaz
Seni cosmed su bazlı temizleyici mi cnm @Poudré
Yok canım,tereyağı bazlı benimki ben öyle seviyorum
Yağ bazlıdan sonra tereyağı bazlı kullanınca (şimdi yağ var yağ var yanii) bütün cilt sorunlarımı,kilitli sandıkların derinliklerine gömdüm.
piyasada 9489238392 çeşit yıkama jeli var ama sana önerilenler belli
çünkü sen alerjiye sivilceye meyilli hassas ciltsin o yüzden risk alamazsın bunu sana 93849484 kere söylememize rağmen ısrarla farklı şeyler denemek istiyorsan bu riske tek başına gir bebeytom bizi sürükleme
Mükemmel bir cvpti Bioderma alsam kışa doğru kurutmaya başlıyor yaramıyor cerave de çok nazik tam temizlemiyor fiyatı hangisi uygunsa onu alırım artık bildiğimden devam@nscckts
cerave çok nazik temizlemiyor gibi birşey söz konusu değil, gayet güzel temizliyor sen his olarak öyle sanıyorsun hatta cerave biodermadanda güçlü bioderma daha nazik
Bioderma da nasıl kurutuyor diyor şaştım,mis gibi nemlendiriyor halbuki,o kurutma hissi değil temizleme hissi
2-3 kere kullandıktan sonra hemen retinol kullanabildim ben
Kurutsaydı en cok ben fark ederdim
Mükemmel bir cvpti Bioderma alsam kışa doğru kurutmaya başlıyor yaramıyor cerave de çok nazik tam temizlemiyor fiyatı hangisi uygunsa onu alırım artık bildiğimden devam@nscckts
cerave çok nazik temizlemiyor gibi birşey söz konusu değil, gayet güzel temizliyor sen his olarak öyle sanıyorsun hatta cerave biodermadanda güçlü bioderma daha nazik
Bioderma da nasıl kurutuyor diyor şaştım,mis gibi nemlendiriyor halbuki,o kurutma hissi değil temizleme hissi
Bnde öyle oluyor yine alıp deneyeceğim bakalım @Poudré
bence sizin su fazla kireçli o da kurutur musluk ucuna şu aparatı takarsan duş başlığıda şu olursa çok fark ediyor
önce cerave içinde sivilcelendirdi dedi sonra kuruttu dedi şimdi nemi yetiyor diyor bioderma içinde ileride görüşleri değişebilir
taş kağıt makas dizisini izleyen kızlar aşkolsun sizlere
ben güzel dizi olunca darlıyorum sizi illa izleyin diye
niye bana üstünkörü söylüyorsunuz ben olsam illa izle diye baskı yaparım yani :))))
niye bana üstünkörü söylüyorsunuz ben olsam illa izle diye baskı yaparım yani :))))
önce cerave içinde sivilcelendirdi dedi sonra kuruttu dedi şimdi nemi yetiyor diyor bioderma içinde ileride görüşleri değişebilir
Karıştırma kiz cerave nemlendiriyor sadece temizlemesi yeterli değil biodermanin kuruttuğu yüzümü o kurtardı ama mecbur şimdi yine Bioderma alacağım yaz mevsimi nasılsa çok kurutmaz çok sıcak çünkü kişa dogru ceraveye geçerim
,
kaşık kullanmaya gerek yok aslında fuzuli bence ,aşırı sıvı güneş kremleri var hatta çisem koreden serum gibi güneş kremleri alıyor elden akan, daha çok onlar için kullanılıyor
Çok teşekkür ederim canım
Bu güneş kremi ölçüsünde ideal 1 ml miydi son zamanlarda çok kullanıyorum çabuk bitiyor gibi geliyor 50 ml 1-1.5 ay gidiyor sadece yüze
harika diziymiş
Ben dizi grubuna 2 kere yazmıştım bu dizi güzele benziyor izlicem diye
Başladım ama ilk bölüm bile bitmedi kaldı
Sanırım final yapıyor o da
Merhabalar efenim, küçük hanımdan fırsat buldukça okumaya çalışıyorum
Küçük hanım nasıl iyi mi.
İyi çok şükür, sıcaklarla boğuşuyor yavru. Pişik problemi vardı onu çözdük. Her gün yeni yeni gelişmeler oluyor, belli olmuyor. Ama büyüdü bile neredeyse 1 aylık olacak
Merhabalar efenim, küçük hanımdan fırsat buldukça okumaya çalışıyorum
Küçük hanım nasıl iyi mi.
İyi çok şükür, sıcaklarla boğuşuyor yavru. Pişik problemi vardı onu çözdük. Her gün yeni yeni gelişmeler oluyor, belli olmuyor. Ama büyüdü bile neredeyse 1 aylık olacak
Maşallah subhanallah Ayy nasıl tatlıdır şimdi o. Adını ne koydunuz.
Karıştırma kiz cerave nemlendiriyor sadece temizlemesi yeterli değil biodermanin kuruttuğu yüzümü o kurtardı ama mecbur şimdi yine Bioderma alacağım yaz mevsimi nasılsa çok kurutmaz çok sıcak çünkü kişa dogru ceraveye geçerim
,
karıştırma mı dedin bana ?
sebocum sana doktordan bile önce cerave önerdiğimde sivilce yaptı sevmedim dedin
sonra doktor önerdi bak gördün mü sana zorla aldırdığım aldırmamın aylar hatta 1 sene sürdüğü şeyi doktor önerdi sebo dedim
cerave için o kadar olumsuz konuştun ki 2. yüz yıkama jeli sordun
biodermayı önerdim
bioderma güzel ama iyi temizlemiyor gibi hissediyorum dedin
hatta cerave içinde dedin bunu içime sinmiyor temizlenmiyor gibi iyice arındığından emin olamıyorum dedin
hatta 2 kere yıkadığın için kızmıştım sana
uzun uzun açıklamasını yaptım ikiside iyi temizliyor diye
demans hastalığına yakalanmadıysam şizofrenik sanrılar içinde değilsem tam olarak böyle oldu , sana bioderma al dememin sebebi ceraveden şikayet edişindi !
dedim ki hatta esasında da 2 çeşit olmalı cilt bazen daha kuru bazen daha yağlı olur regl döneminde bile değişir ihtiyaca göre kullanırsın dedim bu sohbetleri yine kendi kendime yapmışım anlaşılan
bana karıştırma dedi yahu biz bu konuşmaları neden yaptık sebo ?
kaşık kullanmaya gerek yok aslında fuzuli bence ,aşırı sıvı güneş kremleri var hatta çisem koreden serum gibi güneş kremleri alıyor elden akan, daha çok onlar için kullanılıyor
Bu güneş kremi ölçüsünde ideal 1 ml miydi son zamanlarda çok kullanıyorum çabuk bitiyor gibi geliyor 50 ml 1-1.5 ay gidiyor sadece yüze
aslında buna cevap verirsem yanlış yönlendirmiş olurum su gibi kıvamda ml ayrı katı kremsi kıvamda ml ayrı olur o yüzden kendin göz kararı normal yüzüne nemlendirici sürer gibi sürmen gerekir cildin emilimi , kıvamı ,mevsim hepsi değişiklik gösterir sana standart şu ml diyemem kimse diyemez canısı
,
karıştırma mı dedin bana ?
sebocum sana doktordan bile önce cerave önerdiğimde sivilce yaptı sevmedim dedin
sonra doktor önerdi bak gördün mü sana zorla aldırdığım aldırmamın aylar hatta 1 sene sürdüğü şeyi doktor önerdi sebo dedim
cerave için o kadar olumsuz konuştun ki 2. yüz yıkama jeli sordun
biodermayı önerdim
bioderma güzel ama iyi temizlemiyor gibi hissediyorum dedin
uzun uzun açıklamasını yaptım ikiside iyi temizliyor diye
demans hastalığına yakalanmadıysam şizofrenik sanrılar içinde değilsem tam olarak böyle oldu , sana bioderma al dememin sebebi ceraveden şikayet edişindi !
dedim ki hatta esasında da 2 çeşit olmalı cilt bazen daha kuru bazen daha yağlı olur regl döneminde bile değişir ihtiyaca göre kullanırsın dedim bu sohbetleri yine kendi kendime yapmışım anlaşılan
bana karıştırma dedi yahu biz bu konuşmaları neden yaptık sebo ?
şuan hatırladım evt ozaman demekki başka birşey sivilce yapti omu sanmışim bayadir kullanıyorum onunla alakalı sivilce yaşamadım cnm şuan rutinim oturdu cildim daha iyi cerave Bioderma arası takılırım işte @nscckts
aslında buna cevap verirsem yanlış yönlendirmiş olurum su gibi kıvamda ml ayrı katı kremsi kıvamda ml ayrı olur o yüzden kendin göz kararı normal yüzüne nemlendirici sürer gibi sürmen gerekir cildin emilimi , kıvamı ,mevsim hepsi değişiklik gösterir sana standart şu ml diyemem kimse diyemez canısı