Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ay tipimden utanarak ten rengini göstermek için resmimi çekip Atıcam ama, saç dibimde bakım yağı var çenemde regl sivilcesi var ,2 dişim çekildiği için yüzüm şiş yamuk ve gülemiyorum bile , görüntüm için gerçekten özür dileyerek
IMG_20240918_093605.jpg
Bana bu renk tam oluyor ten rengimle birebir aynı
17275909875407564014352711539648.jpg
Olur mu ablan bin yaşına da gelse taş taş. Uğrasmışsın teşekkür ederim çok.Sana bu oluyorsa ben kaç tin koyusunu almalıyım buny hesaplamam gerekiyor şimdi. Türev integral. Gerçi stokta yok de mi?Artık yok galiba.Warm beige olabilir sanki gibi bana.
eğer bulursan evet sıcak bej kesin olur
trendyolda bazı satıcılarda denk geldim görürsem linkini atarım
Teşekkürler hayatım gene çok sallamamışım iyi geliştirdim kendimi.
kızlar gayet sevdim
Önce normal güneş koruyucu gibi bool sürdüm ben güneş koruyucuyu çok sürerim o benim hatam oldu
Krem gibi uygulamak gerek
Bildiğiniz cilt görüntüsü ama kapatıcılığıda var sivilcede yapmadı normalde bende hemen akşamına sivilce çıkardı
IMG_20240928_233352.jpg kızlar gayet sevdim
Önce normal güneş koruyucu gibi bool sürdüm ben güneş koruyucuyu çok sürerim o benim hatam oldu
Bildiğiniz cilt görüntüsü ama kapatıcılığıda var sivilcede yapmadı normalde bende hemen akşamına sivilce çıkardı
Tertemiz ürün valla
Canım beğenmene sevindim. Kullandığının 3 te 1 i yetecektir. Çok fazla sürmek gerekmiyor. Aslında yorumlarda yazıyor ama ilk kullanımda bende çok sürerek ilk anda bembeyaz oldum ve ürünü süngerle almak zorunda kalmıştım.
Bundan sonraki denemelerin daha konforlu olacaktır. Güzel günlerde kullan.
Tertemiz ürün valla
Canım beğenmene sevindim. Kullandığının 3 te 1 i yetecektir. Çok fazla sürmek gerekmiyor. Aslında yorumlarda yazıyor ama ilk kullanımda bende çok sürerek ilk anda bembeyaz oldum ve ürünü süngerle almak zorunda kalmıştım.
Bundan sonraki denemelerin daha konforlu olacaktır. Güzel günlerde kullan.
önce rengi yeşilimtrak elime aldığım an sarardı sıcaklığımla tam ten rengi bej oldu sonra
yarım ton koyu oldu cildime ama ben sevdim açıkcası daha sağlıklı durdu
hortlak gibi beyazlığı kırdı sağlıklı bir ton verdi
Tertemiz ürün valla
Güzel günlerde kullan canım
Peki asıl soru geliyorrr güneş kremini bu işin neresine sokuşturucaz cidden
Tertemiz ürün valla
teşekkür ederim
bunu kullanınca güneş kremine gerek yok spf 50 canısı
Bana vanilyalı vücut spreyleri önerir misin cnm daha iyiysen acayip taktım bu ara @nscckts
canım watson gratise falan baktım ama açıkcası kaliteli güzel birşey bulamadım ya ,whatsaapdan senin için bakıcam dediğim günden beri raflara göz gezdiriyorum
Tertemiz ürün valla
teşekkür ederim
bunu kullanınca güneş kremine gerek yok spf 50 canısı
ben çok az mat duran güneş kremi geçiyorum. o zaman yüzüme daha iyi oturduğunu gördüm.
kış mevsimi için çokta gerek yok
Bana vanilyalı vücut spreyleri önerir misin cnm daha iyiysen acayip taktım bu ara @nscckts
canım watson gratise falan baktım ama açıkcası kaliteli güzel birşey bulamadım ya ,whatsaapdan senin için bakıcam dediğim günden beri raflara göz gezdiriyorum
https://ty.gl/qmvrqjafw7sk7 buna aşırı yükseliyorum ama pahalı geliyor bir vücut spreyi için hiç bir yerde yok mağazada bulamıyorum vanilyalisina aşırı yükseliyorum @nscckts
https://ty.gl/qmvrqjafw7sk7 buna aşırı yükseliyorum ama pahalı geliyor bir vücut spreyi için hiç bir yerde yok mağazada bulamıyorum vanilyalisina aşırı yükseliyorum
@nscckts
Victoria secret rush kullandım güzeldi. Bunu bilmiyorum.
https://ty.gl/qmvrqjafw7sk7 buna aşırı yükseliyorum ama pahalı geliyor bir vücut spreyi için hiç bir yerde yok mağazada bulamıyorum vanilyalisina aşırı yükseliyorum
@nscckts
Victoria secret rush kullandım güzeldi. Bunu bilmiyorum.