Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aslında inanarak söylediğin çağırdığın şeyi gerçekleştirme olayı fizik kuralı , ben buna inanıyorum
Yolları kişiye göre değişir diyorsun aynen araç onlar haklısın görl bence de öyle.Frekans cihazları var ya acebasığğğ onlar işe yarıyor mu merakşov.
Frekans cihazı ne ola ki.
Frekansa sayı sekanslarından daha çok inanıyorum ama cihazla üretilen frekans bilemedim.
Aura görüntüleyen cihazlar varmış acaba onu mu diyor?
Belkide cilt bakım cihazları da diyor olabilir Skinkeyr bu ayy onu bunu boşverin bacım ne hissediyorsan frekans odur
Olumlama bile inançla çalışıyor yoksa sayıkla dur yani.
Mood=frekans
1 haftadır ankaradayım 2 hafta daha kalıcam
Özledim sizleri kızlar nasılsınız
ben iyiyim canım bildiğin gibi yoğun ve koşturmalı.
sen nasılsın nasıl geçiyor. neler yapıyorsun. fırsat bulunca yaz bize.
Okul arkadaşlarımla görüştüm çok özlemişim bol bol gezdim , teyzoşumda kalıyorum ahsenle gezmeceler hep
Kardeşin nasıl oldu canım , şimdi tam nefes darlığı çekilecek havalar,yoğunlaşmıştır öksürüğü
İyi vakit geçirmenize çok sevindim. Her anın tadını çıkar her dakikasını hakettin. Kızılay tunalı hilmi nasıl güzeldir şimdi.
Şükür canım daha iyi gün geçmiyor ki bir öncekini unutturacak yeni bir şey çıkmasın.
Doktor ilaç vermemişti başka bir doktora gittik antibiyotiksiz astıma çevirebilir dedi. Balgam söktürücü verdi. Triflo ile çalışıyor. Nebülizatör aldım. Sigarayı epeyce azalttı.
Başka bir prof tan randevu almaya çalışıyoruz. Önceki doktorda 1 ay sonra göreyim demişti. Ha bu arada hacamatta yaptırdık işte böyle.
ben iyiyim canım bildiğin gibi yoğun ve koşturmalı.
sen nasılsın nasıl geçiyor. neler yapıyorsun. fırsat bulunca yaz bize.
Okul arkadaşlarımla görüştüm çok özlemişim bol bol gezdim , teyzoşumda kalıyorum ahsenle gezmeceler hep
Kardeşin nasıl oldu canım , şimdi tam nefes darlığı çekilecek havalar,yoğunlaşmıştır öksürüğü
İyi vakit geçirmenize çok sevindim. Her anın tadını çıkar her dakikasını hakettin. Kızılay tunalı hilmi nasıl güzeldir şimdi.
Şükür canım daha iyi gün geçmiyor ki bir öncekini unutturacak yeni bir şey çıkmasın.
Doktor ilaç vermemişti başka bir doktora gittik antibiyotiksiz astıma çevirebilir dedi. Balgam söktürücü verdi. Triflo ile çalışıyor. Nebülizatör aldım. Sigarayı epeyce azalttı.
Başka bir prof tan randevu almaya çalışıyoruz. Önceki doktorda 1 ay sonra göreyim demişti. Ha bu arada hacamatta yaptırdık işte böyle.
İzmir caddesi,koru sokak,Kızılay Tunalı hep benim mekanlarım
Bronşlar nasıl dolmuşsa kardeşinin antibiyotik artık hayatının parçası olacak maalesef
Süt ve süt ürünlerinden uzak durmalı onlar çoğaltıyor canım
İzmir caddesi,koru sokak,Kızılay Tunalı hep benim mekanlarım
Bronşlar nasıl dolmuşsa kardeşinin antibiyotik artık hayatının parçası olacak maalesef
Süt ve süt ürünlerinden uzak durmalı onlar çoğaltıyor canım
İyi vakit geçirmene sevindim canım
Bronşlar bildiğin duman dolu. Yeni doktora tetkikleri bir arkadaş aracılığıyla gösterdim. Kötü bir şey yok ama görmem lazım dedi. Önümüzdeki günlere randevu almaya çalışıyoruz. Tabi o da sigarayı bıraksın dedi. tıp fakültesinde sigarayı bırakma birimi varmış. Oraya da sıra almaya çalışıyoruz. Koşturmaca devam yani.
Haftasonu ömer bendeydi çok keyifli ve tabi yorucu vakit geçirdik
Bende bakıyorum ara ara kimsecikler yok
Çok ciddi hayat dönümleri bekliyorum herkesten yoksa bu sessizliğin manası yok
Bende bakıyorum ara ara okunmamış mesaj yok diyor hep
İnşallah güzel hayat dönümleri yaşıyordur herkes.
Bende büyük değişiklik yok sempozyum ders sınav devam yani.
Cumaya bir sempozyuma bildiri yazıyorum. Bölüm işleri için 30 yaşında bir araştırma görevlisi verdiler. Onunla yazıyorduk. Özeti yazdım yapılacakları planladım iş bölümüne göre üstüme düşeni yaptım, parayı yatırdım. Ondaki haritaları alıp yazısını yazıp göndericem. Biraz yavaş gidiyoruz dedim. Rahat rahat hocam olursa olur olmazsa sağlık olsun dedi
Bugün bir kahve molası 50 dk bir tuvalet molası 1 saat verdi iş başa kaldı anlayacağın.
Öğrencilerler tübitak projesi yazacaksınız dediler yazmak isteyen öğrenci yok. Sınıfta biraz konuştum cv nize koyarsınız size çok artısı olur vs. Biri ben isterim ama özgüvenim yok dedi. Neden olmasın yapanlar senden üstün değil dedim iş hayatında başarılı olan mezunlardan örnek verdim. Sizlerde güzel yerlere gelebilirsiniz dedim. Ertesi hafta bu çocuk el kaldırdı geçen hafta sanki ben sizin gözünüze girmeye çalışıyor muşum gibi oldu dedi. Tamamen iyi niyetliydim o konuşmada. Nasıl sınıf mı öyle düşündü dedim hayır sizin konuşmanız öyleydi dedi. Öyle bir niyetim yoktu vs dedim. Öyle olabilir ama ben biraz alınganımdır dedi.
Ama ben senin annen değilim nazını çekmem dedim sınıftan çıktım.
Çocuk bu hafta okulu bırakmış. Biraz canım sıkıldı sebep olmuş gibi hissettim.
Bende bakıyorum ara ara kimsecikler yok
Çok ciddi hayat dönümleri bekliyorum herkesten yoksa bu sessizliğin manası yok
Bende bakıyorum ara ara okunmamış mesaj yok diyor hep
İnşallah güzel hayat dönümleri yaşıyordur herkes.
Bende büyük değişiklik yok sempozyum ders sınav devam yani.
Cumaya bir sempozyuma bildiri yazıyorum. Bölüm işleri için 30 yaşında bir araştırma görevlisi verdiler. Onunla yazıyorduk. Özeti yazdım yapılacakları planladım iş bölümüne göre üstüme düşeni yaptım, parayı yatırdım. Ondaki haritaları alıp yazısını yazıp göndericem. Biraz yavaş gidiyoruz dedim. Rahat rahat hocam olursa olur olmazsa sağlık olsun dedi
Bugün bir kahve molası 50 dk bir tuvalet molası 1 saat verdi iş başa kaldı anlayacağın.
Öğrencilerler tübitak projesi yazacaksınız dediler yazmak isteyen öğrenci yok. Sınıfta biraz konuştum cv nize koyarsınız size çok artısı olur vs. Biri ben isterim ama özgüvenim yok dedi. Neden olmasın yapanlar senden üstün değil dedim iş hayatında başarılı olan mezunlardan örnek verdim. Sizlerde güzel yerlere gelebilirsiniz dedim. Ertesi hafta bu çocuk el kaldırdı geçen hafta sanki ben sizin gözünüze girmeye çalışıyor muşum gibi oldu dedi. Tamamen iyi niyetliydim o konuşmada. Nasıl sınıf mı öyle düşündü dedim hayır sizin konuşmanız öyleydi dedi. Öyle bir niyetim yoktu vs dedim. Öyle olabilir ama ben biraz alınganımdır dedi.
Ama ben senin annen değilim nazını çekmem dedim sınıftan çıktım.
Çocuk bu hafta okulu bırakmış. Biraz canım sıkıldı sebep olmuş gibi hissettim.
Ayy bu ney Allah sabır versin kimlerle uğraşıyon böyle araştırma görevlisi azcıık bnm kafadanmış yanlız relaxxx hocam falan...ama sana resmen eziyet
Öğrencin,hayatın baya hassas bir döneminde anlaşılan ama senlik birşey yok neticede
O bi ara toparlar eğitim hayatına illa devam eder...kaçınılmaz son