Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51588
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
Senin başın nasıl @Ametist daha iyi misin, rüzgar var burda çok bugün de benim sinüzitim oynadı yerinden gözümü hareket ettirsem acıyor, sende çiçeklerle uğraştın ya hava mı çarptı acaba seni
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Gece 2 kez ağrı kesici içtim canım. Sahurdan sonra geçti. İlaçlar midemi ağrıttı epey onu çektim. İftardan sonra ağrıyor bazen ilaçsız geçiyordu dün akşam geçmedi. Bahçeden değil her sabah çıkarım bahçeye dün düzenlerkende camlar kapalıydı rüzgar falan çarpmadı uzun süre açlıktan oluyor sanırım.
Sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
çok geçmiş olsun :( ister istemez su kısıtlanıyor yeme düzeni değişiyor birde özellikle daha sağlıklı şeylere yönelince+toksin atışı ağrısını bilir misin? migren krizi gibi hepsi üst üste gelmiş sanki birdaha tekrarlamaz inşallahAmetist yazdı: ↑27 Mar 2023, 19:17Gece 2 kez ağrı kesici içtim canım. Sahurdan sonra geçti. İlaçlar midemi ağrıttı epey onu çektim. İftardan sonra ağrıyor bazen ilaçsız geçiyordu dün akşam geçmedi. Bahçeden değil her sabah çıkarım bahçeye dün düzenlerkende camlar kapalıydı rüzgar falan çarpmadı uzun süre açlıktan oluyor sanırım.
Sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
alakası yok canım reglden 1-2 gün önce 1tane sivilce çıkar çıkacaksa çene bölgesinde de ki 2 olsun hadi 3 olsun
senin tek tarafın komple +boynun çenen ve uzun süredir böyle
regl öncesi değil öyle deyip doktoru da yanlış yönlendirme derim
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12363
- Teşekkür etti: 2029 kez
Yok cnm doktora regl olduğumu demem zaten@nscckts
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
sebo elindeki tüm resimleri göndermişsin bana canım
neden ola ki?
birde siberianın arka kısmını belli belirsiz çekmişsin ne olduğu belli değil ön kısmını görünce doktor anlar ne olduğunu ama senin çektiğin şekilde anlamaz yemeklik yağ gibi duruyor çünkü
neden ola ki?
birde siberianın arka kısmını belli belirsiz çekmişsin ne olduğu belli değil ön kısmını görünce doktor anlar ne olduğunu ama senin çektiğin şekilde anlamaz yemeklik yağ gibi duruyor çünkü
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Sağol canım. Su az içmek etkiliyor muhtemelen. Su içemeyince kafamda az çalışıyor. Toksin atışı bende yoktur gayet güzel yiyorumnscckts yazdı: ↑27 Mar 2023, 19:41çok geçmiş olsun :( ister istemez su kısıtlanıyor yeme düzeni değişiyor birde özellikle daha sağlıklı şeylere yönelince+toksin atışı ağrısını bilir misin? migren krizi gibi hepsi üst üste gelmiş sanki birdaha tekrarlamaz inşallahAmetist yazdı: ↑27 Mar 2023, 19:17Gece 2 kez ağrı kesici içtim canım. Sahurdan sonra geçti. İlaçlar midemi ağrıttı epey onu çektim. İftardan sonra ağrıyor bazen ilaçsız geçiyordu dün akşam geçmedi. Bahçeden değil her sabah çıkarım bahçeye dün düzenlerkende camlar kapalıydı rüzgar falan çarpmadı uzun süre açlıktan oluyor sanırım.
Sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.![]()
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Çok güldüm. Hepsini markaları ile birlikte liste yapıp doktorun önüne bıraksın bence. Devlet hastanesinde tek tek resimlere bakıp ne olduğunu anlamaya çalışmak istemeyebilir
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Çok güldüm. Hepsini markaları ile birlikte liste yapıp doktorun önüne bıraksın bence. Devlet hastanesinde tek tek resimlere bakıp ne olduğunu anlamaya çalışmak istemeyebilir
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
regl saklamana da gerek yok ama bu sivilceler reglden yaklaşımın yanlış çünkü reglden aylar önce başlayan bir süreç ve nolur şunu da belirt, ben bu ürünleri aldım ama çorba yaptım üst üste kullandım bariyerimi bozdum nasıl rutin yapıcam de istersen anlatsın sanai belki doktor başarır kızSebboy58 yazdı: ↑27 Mar 2023, 19:44Yok cnm doktora regl olduğumu demem zaten@nscckts
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12363
- Teşekkür etti: 2029 kez
Bu ürünlerle nasıl rutin yapabilirim diyecegim zaten de çıkart dedikleri olursa da satacam onlarinscckts yazdı: ↑27 Mar 2023, 19:49regl saklamana da gerek yok ama bu sivilceler reglden yaklaşımın yanlış çünkü reglden aylar önce başlayan bir süreç ve nolur şunu da belirt, ben bu ürünleri aldım ama çorba yaptım üst üste kullandım bariyerimi bozdum nasıl rutin yapıcam de istersen anlatsın sanai belki doktor başarır kız![]()