Onların nesi var ?
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51482
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
ankarada meme estetiği olucam bana doktor arkadaşım ferruh bingül ismini verdi ona git dedi
ama başka önerilerde görmek isterim işin ehli tecrübeli
etrafımda sorabileceğim kimse yok
nasıl doktor bulunur :)
ama başka önerilerde görmek isterim işin ehli tecrübeli
etrafımda sorabileceğim kimse yok
nasıl doktor bulunur :)
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12346
- Teşekkür etti: 2029 kez
Basın sağolsun cnm ameliyat falan olmuş muydu @nscckts
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
sağol kuzum
yok ameliyat olamadı ani ölüm
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Çok zor bir gün geçirmekteyim annemde rahatsızlandı acile alındı kum döküyormuş onun üstüne bir saat geçmeden yeğenim hastaneye kaldırıldı apandist ameliyati olacak yarın annemle babama söylemedik tansiyonları çıkmasın diye duyarlarsa mahvolurlar babamın ameliyatı sekteye uğrayabilir diye yigenim hastaneden çıkana kadar birşey demeyeceğiz delirmekle delirmemek arasında bir çizgideyim kızlar@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty ,@Lucifer @nscckts @Skinkeyr
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Sebboy58 yazdı: ↑02 Mar 2025, 01:33Çok zor bir gün geçirmekteyim annemde rahatsızlandı acile alındı kum döküyormuş onun üstüne bir saat geçmeden yeğenim hastaneye kaldırıldı apandist ameliyati olacak yarın annemle babama söylemedik tansiyonları çıkmasın diye duyarlarsa mahvolurlar babamın ameliyatı sekteye uğrayabilir diye yigenim hastaneden çıkana kadar birşey demeyeceğiz delirmekle delirmemek arasında bir çizgideyim kızlar@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty ,@Lucifer @nscckts @Skinkeyr
geldimi hep üstde gelir zaten
nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Vallahi öyle yıkılmamak için direniyorum teyzem geldi onunla kalıyorum bnde@nsccktsnscckts yazdı: ↑02 Mar 2025, 10:14Sebboy58 yazdı: ↑02 Mar 2025, 01:33Çok zor bir gün geçirmekteyim annemde rahatsızlandı acile alındı kum döküyormuş onun üstüne bir saat geçmeden yeğenim hastaneye kaldırıldı apandist ameliyati olacak yarın annemle babama söylemedik tansiyonları çıkmasın diye duyarlarsa mahvolurlar babamın ameliyatı sekteye uğrayabilir diye yigenim hastaneden çıkana kadar birşey demeyeceğiz delirmekle delirmemek arasında bir çizgideyim kızlar@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty ,@Lucifer @nscckts @Skinkeyr![]()
geldimi hep üstde gelir zaten
nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15234
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Geçmiş olsun Sebbo Allah acilen kalıcı şifalar versinSebboy58 yazdı: ↑26 Şub 2025, 20:34Kalbi çok hasar almış demiş doktor
Yüzde 40 çalışıyormuş
Birde dün strent takmışlar ya ondan
Birde hani o normal odaya alınma muhabbeti varya kardeşim onu bn yanlış anladım diyor şuan yoğun bakımdan çıkmaya durumu uygun değilmiş zaten yarın kurul toplanacak kızlar by pass olursa da bir ay beklemesi gerekiyormuş bilmiyorum kızlar
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Canım iyiyim şükür. Dizlerim eskisinden daha iyi faydası olacak kök hücrenin. Henüz doktorun verdiği süre dolmadı ama Ağrım çok azaldı
Ailevi zorluklar yaşıyoruz. Atlatacağız inşallah. Eskiden okulda girerdim yönetim değişti sürekli toplantı oluyor ve derslerim yoğun.
Herşey yoluna girer ve ilk fırsatta uzun uzun yazarım inşallah.
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Sebbo geçmiş olsun canım. Allah yeğenine babana Şafi adıyla acilen kalıcı şifalar versin. Üzüldüm hepsi üst üste gelmiş.Sebboy58 yazdı: ↑02 Mar 2025, 01:33Çok zor bir gün geçirmekteyim annemde rahatsızlandı acile alındı kum döküyormuş onun üstüne bir saat geçmeden yeğenim hastaneye kaldırıldı apandist ameliyati olacak yarın annemle babama söylemedik tansiyonları çıkmasın diye duyarlarsa mahvolurlar babamın ameliyatı sekteye uğrayabilir diye yigenim hastaneden çıkana kadar birşey demeyeceğiz delirmekle delirmemek arasında bir çizgideyim kızlar@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty ,@Lucifer @nscckts @Skinkeyr
Kader, gayrete aşıktır
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Tşk cnm amin @AmetistAmetist yazdı: ↑04 Mar 2025, 00:02Sebbo geçmiş olsun canım. Allah yeğenine babana Şafi adıyla acilen kalıcı şifalar versin. Üzüldüm hepsi üst üste gelmiş.Sebboy58 yazdı: ↑02 Mar 2025, 01:33Çok zor bir gün geçirmekteyim annemde rahatsızlandı acile alındı kum döküyormuş onun üstüne bir saat geçmeden yeğenim hastaneye kaldırıldı apandist ameliyati olacak yarın annemle babama söylemedik tansiyonları çıkmasın diye duyarlarsa mahvolurlar babamın ameliyatı sekteye uğrayabilir diye yigenim hastaneden çıkana kadar birşey demeyeceğiz delirmekle delirmemek arasında bir çizgideyim kızlar@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty ,@Lucifer @nscckts @Skinkeyr