Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
İyiyim canım teşekkür ederim. Bu haftaya kadar taburede namaz kılıyordum. Dünden bu yana teravihte dahil normal namaz kılabiliyorum çok mutlu oldum.
Bunun dışında da işler iyi gitsin diye uğraşıyoruz. Benim saf kardeşim karısının gözünü doyurmak için telaffuz etmek istemediğim büyük milyonlu rakamlarda borç yapmış. Cana gelmesin dedik bişeyler sattı babam ödemeye çalışıyoruz. Tabi ailede bir üzüntü bir kaos ortamı oldu. Neyse bir ödeme planını oluşturuldu en azından. Yaza inşallah kurtulacağız.
Valla aklımdasınız ama gerçekten fırsat bulamıyorum. Oruç tutuyorum akşam teravih kılıp mukabele okuyorum saat 1.30 oluyor sahur hazırla ye yat.
Yök üniversitelere medek ve kalite standartları diye yeni şeyler getirdi o da benim bölüm başkanlığımı buldu sürekli kağıt evrak işi yapıyoruz.
Ay sonunda bölümün taşınıp taşınmayacağı belli olacak onu bekliyoruz. Yök red eder umarım.
Bende haberler böyle.
Sizler nasılsınız her şey yolundadır umarım.
seni öyle merak ettim ki artık yarın arayacaktım
gelinden kurtulduk diye sevinmiştim inanılmaz ya , bitmedi çilesi
yaza çok birşey kalmadı allahtan
o zaman bu yaz sonunda düzen oturur gönüller rahatlar canım ya
Canım teşekkür ederim inşallah herşey güzel olacak.
Sen nasılsın sende benim aklımdasın bir fırsat bulup arayamadım.
Nisa dualarından eksik etme selamete çıkalım.
hep duamdasın hep aklımdasın
İyiyim çok şükür , ramazan dediğin gibi yoğun geçiyor iftar namaz dua sahur derken anlamıyorum bile valla nasıl geçmiş zaman , bi yorgun geçti bu ramazan sanki ,geçen seneki keyfi alamadım pek :(
gelinden kurtulduk diye sevinmiştim inanılmaz ya , bitmedi çilesi
yaza çok birşey kalmadı allahtan
o zaman bu yaz sonunda düzen oturur gönüller rahatlar canım ya
İyiyim çok şükür , ramazan dediğin gibi yoğun geçiyor iftar namaz dua sahur derken anlamıyorum bile valla nasıl geçmiş zaman , bi yorgun geçti bu ramazan sanki ,geçen seneki keyfi alamadım pek :(
İyi olmana sevindim canım. Benimde anlamadığım şekilde yoğun ve yorucu geçiyor.
Oda arkadaşım bekar bir baba 2 çocuğu var dekan prof iş yoğunluğu ev yoğunluğu benden fazla yaşı benden büyük adam yorulmuyor. Oruç enerjimi artırıyor diye öğle tatilinde okulun çevresinde 3 tur yürüyor ben o arada odada uyuyorum
Oda arkadaşım bekar bir baba 2 çocuğu var dekan prof iş yoğunluğu ev yoğunluğu benden fazla yaşı benden büyük adam yorulmuyor. Oruç enerjimi artırıyor diye öğle tatilinde okulun çevresinde 3 tur yürüyor ben o arada odada uyuyorum
Saçlarımı boyattıktan sonra 1 aydır bu ürünleri ve ilave olarak saç kremini kullanıyorum. Saçlarım sakin uslu parlak canlı oldu. Resmen lale devri yaşıyorlar.
Saçlarımı boyattıktan sonra 1 aydır bu ürünleri ve ilave olarak saç kremini kullanıyorum. Saçlarım sakin uslu parlak canlı oldu. Resmen lale devri yaşıyorlar.
bunlar çok güzeller
geçici de değil sahiden onarıcı ürünler
Kızlar by pass ameliyati olan tanıdığınız varmı birşeyler sormak istiyorum
canım sorunu kahve topiğinde de burda da yazistersen hatta + sağlık bölümümüze konu olarakda aç 200 küsür misafir oluyor gören olur cevap vermek isteyen olur
Günaydın arkadaşlar dünkü Gratis alışverişim birde şemsiye almıştım siz siz olun asla Nivea almayın yok böyle lanet birşey kapağı bozuktu açtım bir daha kapatamadim içindekini çıkardım tamamen peçete arasına koydum öyle kullanacagim param çöp oldu yemin ederim @nscckts@Ametist@Belma@Bensimo@deanspie@PoleStar@Poudré@Skinkeyr@Seda
Günaydın arkadaşlar dünkü Gratis alışverişim birde şemsiye almıştım siz siz olun asla Nivea almayın yok böyle lanet birşey kapağı bozuktu açtım bir daha kapatamadim içindekini çıkardım tamamen peçete arasına koydum öyle kullanacagim param çöp oldu yemin ederim @nscckts @Ametist @Belma @Bensimo @deanspie @PoleStar @Poudré @Skinkeyr @Seda
Niveanın derma control'u var bende
sorun kapakta değil de geri alamıyorum illa sert bastırmam gerekiyor yoksa boşa dönüyor mekanizma,benimki mi arızalı yoksa varoluşu mu öyle bilemedim ama sinir bozucu
Günaydın arkadaşlar dünkü Gratis alışverişim birde şemsiye almıştım siz siz olun asla Nivea almayın yok böyle lanet birşey kapağı bozuktu açtım bir daha kapatamadim içindekini çıkardım tamamen peçete arasına koydum öyle kullanacagim param çöp oldu yemin ederim @nscckts @Ametist @Belma @Bensimo @deanspie @PoleStar @Poudré @Skinkeyr @Seda
deotak seviyorum ben
Evt çok öven duydum benimde ter kokumu önlerse gerçekten çok iyidir bugün banyodan sonra denedim bakalım @nscckts
Niveanın derma control'u var bende
sorun kapakta değil de geri alamıyorum illa sert bastırmam gerekiyor yoksa boşa dönüyor mekanizma,benimki mi arızalı yoksa varoluşu mu öyle bilemedim ama sinir bozucu
Tiksindim Parama acıdım bir daha asla almam @Poudré