Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
17478490768795991512926723355718.jpgSaçlarım çok beyazladı , boya vaktim geldi
Canım aldıklarını güzel günlerde kullan.
Boyayı ve bakım ürününü denedin mi nasıl.
Kuaförüm tadilatta dip boyamı kendim yapmak istiyorum amonyaksız boya iyi fikir gibi geldi.
Saçımı boyadım , bu boyayı seviyorum senede bi boyarım onu da bu marka tercih ediyorum,bakımı haftaya yapıcam , üst üste saçı yormak istemedim
Canım teşekkür ederim. Kendime uygun rengi bilemedim. Kahverengi amonyaksızda 4U biraz kızılımsı renk var gibi normal kahve 5 amonyaksızı denemek istedim. Oradaki kız yardımcı olamadı. Kuaförüme mesaj attım dönmedi. Kör atış yapmaya da cesaret edemedim.
Canım aldıklarını güzel günlerde kullan.
Boyayı ve bakım ürününü denedin mi nasıl.
Kuaförüm tadilatta dip boyamı kendim yapmak istiyorum amonyaksız boya iyi fikir gibi geldi.
Saçımı boyadım , bu boyayı seviyorum senede bi boyarım onu da bu marka tercih ediyorum,bakımı haftaya yapıcam , üst üste saçı yormak istemedim
Canım teşekkür ederim. Kendime uygun rengi bilemedim. Kahverengi amonyaksızda 4U biraz kızılımsı renk var gibi normal kahve 5 amonyaksızı denemek istedim. Oradaki kız yardımcı olamadı. Kuaförüme mesaj attım dönmedi. Kör atış yapmaya da cesaret edemedim.
şimdi baktım da güzellik
4u bildiğin klasik kahve
5 ondan bi tık açık
u olduğu için hem sıcak hem soğuk karışım alt ton tam nötr
şimdi baktım da güzellik
4u bildiğin klasik kahve
5 ondan bi tık açık
Çok bilgilendirici oldu canım teşekkür ederim 4U alayım o zaman.
şimdi baktım da güzellik
4u bildiğin klasik kahve
5 ondan bi tık açık
Çok bilgilendirici oldu canım teşekkür ederim 4U alayım o zaman.
Selam kızlar nasılsınız?
Ayy çok özlemişim siziiiiii
Mesajların hepsini okuyamadım ama @nscckts boşanmışsın hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah nasılsınız Ahsen nasıl sen nasılsın? ankaraya da taşınmışsın benim görümcem var ankara dikmende eğer ona gelirsem bir gün görüşürüz inşallah
Sizler nasılsınız kızlar? @Ametist@Skinkeyr@Poudré@deanspie@Sebboy58
Selam kızlar nasılsınız?
Mesajların hepsini okuyamadım ama @nscckts boşanmışsın hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah nasılsınız Ahsen nasıl sen nasılsın? ankaraya da taşınmışsın benim görümcem var ankara dikmende eğer ona gelirsem bir gün görüşürüz inşallah
Sizler nasılsınız kızlar? @Ametist @Skinkeyr @Poudré @deanspie @Sebboy58
İyim cnm çok şükür hayat devam ediyor bir şekilde yeni gelişme olarak bir senedir görüşmediğim kız arkadaşımla bozuştuk taşınma durumları varmış gitmeden görüşelim vakit geçirelim tatil yapalım diyor bu sene izin alamam babamdan dolayı çok izin yaptım dedim sıyrıldim @Bensimo
Selam kızlar nasılsınız?
Sizler nasılsınız kızlar? @Ametist @Skinkeyr @Poudré @deanspie @Sebboy58