Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ameliyat sonrası gerek antibiyotiğin verdiği zararı karşılamak gerekse çabuk iyileşmek adına aldım
Koreliler bu işi iyi yapıyor ya
Efsane iyi geldi
IMG_20250627_170452_749.jpg
Bunların ikisi de duştan sonra kullanılmıyor mu canlar banyodan çıktıktan sonra hangisini önce hangisini sonra kullanacağım sorum bu ikisinden de var bende @Ametist ,@Bensimo@deanspie@Poudré@nscckts@Skinkeyr@Seda
Bunların ikisi de duştan sonra kullanılmıyor mu canlar banyodan çıktıktan sonra hangisini önce hangisini sonra kullanacağım sorum bu ikisinden de var bende @Ametist ,@Bensimo @deanspie @Poudré @nscckts @Skinkeyr @Seda
Sende haklısın bacım ne diyim önce köpük sonra krem diye biliyorum ben ama ağır olmaz mı ya şu yaz günü bacım köpük yeter de artar bile sanki
klimalı yerden uzaklaşınca şapır şapır ter
Bunların ikisi de duştan sonra kullanılmıyor mu canlar banyodan çıktıktan sonra hangisini önce hangisini sonra kullanacağım sorum bu ikisinden de var bende @Ametist ,@Bensimo @deanspie @Poudré @nscckts @Skinkeyr @Seda
Sende haklısın bacım ne diyim önce köpük sonra krem diye biliyorum ben ama ağır olmaz mı ya şu yaz günü bacım köpük yeter de artar bile sanki
klimalı yerden uzaklaşınca şapır şapır ter
Benim evde klimaya ihtiyaç yok güzel ısısı işte de ne ararsan var sıkıntı olmaz yapıları okadar kalın değil dediğin gibi kullandım fıstık gibi kokuyorum @Poudré
Haftaya ptesi öğlen doktor kontrolüm var
Sağlık durumum gayet iyi
Çabuk toparlandığımı düşünüyorum
Bunda bikaç ay önce yaptırdığım kök hücrenin faydalı bi etkisi olduğunu düşünüyorum
Bartolin kisti ameliyatı sonrası ki kapsülün komple çıkarılması büyük bir işlem
Daha 1 hafta oldu
İz yok ödem yok çok hızlı iyileştim