Çok sevindim dahi ol canım hep aklımda ve dualarımdasınız ahsenle sen Rabb'im şifanızi versin @nsccktsnscckts yazdı: ↑01 Tem 2025, 14:35Haftaya ptesi öğlen doktor kontrolüm var
Sağlık durumum gayet iyi
Çabuk toparlandığımı düşünüyorum
Bunda bikaç ay önce yaptırdığım kök hücrenin faydalı bi etkisi olduğunu düşünüyorum
Bartolin kisti ameliyatı sonrası ki kapsülün komple çıkarılması büyük bir işlem
Daha 1 hafta oldu
İz yok ödem yok çok hızlı iyileştim
Güzellik Rutinim
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12352
- Teşekkür etti: 2029 kez
Re: Güzellik Rutinim
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Buralar boynumu yüzümü beğenmiyorum kullandığım ürünler aynı neden böyle boynum özellikle dışına verdi anlamadım kızlar @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr @Lucifer @nscckts
0
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51533
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Terden canım sıcaktan
Her sıcaklarda aynı bölgede benzer şikayetlerin oluyor hep
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Valla bulduğum yerde aşırı klimalı havalandırmalı nasıl böyle oluyor anlamadım
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15234
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
@nscckts canım nasıl oldun Ahsen nasıl oldu.
Kanser olan görümcemin pet sonucu temiz çıktı ama 3 ay daha akıllı ilaca devam edecek. Son zamanlarda hayatımızdaki güzel haberlerden biriydi paylaşmak istedim. 4. Evre akciğer kanserini yendi Elhamdülillah.
Okul hala kapanmadı ben hala saçma sapan işler yüzünden yoğunum anlatsam 2 sayfa sürer… hepinizde aklımdasınız. Dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Kanser olan görümcemin pet sonucu temiz çıktı ama 3 ay daha akıllı ilaca devam edecek. Son zamanlarda hayatımızdaki güzel haberlerden biriydi paylaşmak istedim. 4. Evre akciğer kanserini yendi Elhamdülillah.
Okul hala kapanmadı ben hala saçma sapan işler yüzünden yoğunum anlatsam 2 sayfa sürer… hepinizde aklımdasınız. Dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Çookk sevindimAmetist yazdı: ↑02 Tem 2025, 23:29İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
Okul hala kapanmadı ben hala saçma sapan işler yüzünden yoğunum anlatsam 2 sayfa sürer… hepinizde aklımdasınız. Dönüşüm muhteşem olacak inşallah![]()
İyiyiz canım çok şükür ahsenle.. ahsenin öncesi sonrası resmini gösterecektim ama önceki hali o kadar kötü ki o halini görmek isteyeceğinizden şüpheliyim
Epeeey toparladı yüzü
Doktorum ahsene verdiği contradeni yüzüne sürmeye başladık 10 gün sonra başlayın demişti kabukları soyuldukça altdan Pembe ince deri çıkıyor bazı yerler yanık gibi, iz kalmaması için krem
Umarım hemen etkisini görürüz
Özledim sohbetini
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Kızlar bugün çok güzel alışveriş yaptım bütün mağazaları gezdim gratiste yüzde 70 indirim vardı süperdi tek üzüldüğüm konu Mia güneş kremi alacaktım anneme bulamadım Yves Rocher alıyım dedim aşırı pahalı geldi annem alma dedi bu havalar ısınınca fiyatlar uçuyor deli oluyorum 
başka zaman bulursam alacağım inşallah nisacim Mia dışında da kolay bulabileceğim güneş kremleri önerir misin annem için ben cosmed den devam edeceğim anneme de alayım dedim onunda fiyatı uçmuş 

@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr
- Dosya ekleri
-
- VID_20250704_191131.mp4
- (34.43 MiB) 10 kere indirildi
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Güneş kremleri gerçekten o kadar pahalı oldu kiSebboy58 yazdı: ↑04 Tem 2025, 19:19Kızlar bugün çok güzel alışveriş yaptım bütün mağazaları gezdim gratiste yüzde 70 indirim vardı süperdi tek üzüldüğüm konu Mia güneş kremi alacaktım anneme bulamadım Yves Rocher alıyım dedim aşırı pahalı geldi annem alma dedi bu havalar ısınınca fiyatlar uçuyor deli oluyorumbaşka zaman bulursam alacağım inşallah nisacim Mia dışında da kolay bulabileceğim güneş kremleri önerir misin annem için ben cosmed den devam edeceğim anneme de alayım dedim onunda fiyatı uçmuş
Ama çok önemlidir bi konu maalesef her güneş kremide söylenmiyor hormon bozan içerikler var çoğunda
Yves, cosmed ,dermoskin , Bioderma uygun fiyatlı dediklerimiz uçtu hep
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Yok + nemlendirici sürme hatta ben olsam bunu boynuma falan sürerdim yüzümde sivilce yapardı , seninde hassas ya sivilce çıkarabilir ağır gelir
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Bir kere yüzüme sürdüm dediğin gibi bir sıkıntı olmadı çok şükür içinde çok az kaldı kalani da boynuma sürüyüm ozaman kafama şu arkadaştan denediğim güneş kremi takıldı bir kere denedim tazeleyerek kullandım hatta hissiyatı nemlendirmesi sonrasında sivilce de yapmadı içeriğini inceleme şansin varmı cnm @nscckts
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Malesef anneme dermoskin cosmed Mia hangisi fiyat uygun gelirse alacağım benim ki bana ancak yetiyor ona bir tane almam lazımnscckts yazdı: ↑05 Tem 2025, 22:38Güneş kremleri gerçekten o kadar pahalı oldu kiSebboy58 yazdı: ↑04 Tem 2025, 19:19Kızlar bugün çok güzel alışveriş yaptım bütün mağazaları gezdim gratiste yüzde 70 indirim vardı süperdi tek üzüldüğüm konu Mia güneş kremi alacaktım anneme bulamadım Yves Rocher alıyım dedim aşırı pahalı geldi annem alma dedi bu havalar ısınınca fiyatlar uçuyor deli oluyorumbaşka zaman bulursam alacağım inşallah nisacim Mia dışında da kolay bulabileceğim güneş kremleri önerir misin annem için ben cosmed den devam edeceğim anneme de alayım dedim onunda fiyatı uçmuş
Ama çok önemlidir bi konu maalesef her güneş kremide söylenmiyor hormon bozan içerikler var çoğunda
Yves, cosmed ,dermoskin , Bioderma uygun fiyatlı dediklerimiz uçtu hep![]()
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Kaç tane Gratis gezdim yine hiç bir yerde sarı rengini bulamadım başka renk olurmu cnm kuru cilt için kuru karma gibi oda @nscckts bu olurmu sarının yerine
En son Sebboy58 tarafından 07 Tem 2025, 17:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Sorum şu bebeğim kaç gündür anneme güneş kremi bulmaya cebelleşiyorum biliyorsun kuru karma oda sadece burun bölgesi yağlı sen Mia al demiştin ya bana sariyi bulamamıştım diğer renk olurmu diyorum ya hediye setli olan sarıyı alacağım vücut ve saç parfümü veriyor yada diğer rengi hangisini alayım yardım edermisin