Güzellik Rutinim

Kalıcı Makyaj Uygulamaları, Kozmetik Markaları, Vücut Bakımı, Göğüs Sağlığı, Göğüs Bakımı, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Saç Rengi, Saç Renkleri, Saç Modelleri, El ve Ayak Bakımı, Makyajın Püf Noktaları, Parfüm, Parfüm Yorumları, Parfüm Önerileri, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Bakımlı Kadın Portalı
Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 51453
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2182 kez
Burç:
İletişim:

Re: Güzellik Rutinim

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

Ametist yazdı:
22 Nis 2026, 00:45
nscckts yazdı:
21 Nis 2026, 13:39
Poudré yazdı:
21 Nis 2026, 13:35

Ya ne satması???
senin evden çıkman gerektiğini biliyor eve de ihtiyacın olduğunu biliyor la bu ne biçim kafasız bir kova
Ay kova erkeğini sevmiyorum demişmiydim 😤
Ne sanıyor bu işleri ki çorap mı alıyor satıyor
demin bürsürü mesaj yazmış yukardan bildirimde gördüm açmadım
işte sen eve geçilmeden tadilatlar yapılsın içerdeyken zor olur demiştin
istersen hazır mutfak setlerine bak ankara imalatcısı olan

hiç cevap vermedim , demin baktım silmiş tüm mesajları, şey dicektim dün gece satıcam diyordun satacağın eve masraf etme boşuna, sildiğini görünce birşey demedim

sürekli fikir değiştiriyor sürekli

tüm gece sabaha kadar ağladım , ben önümü görebilmek istiyorum ve hep bi belirsizlikte yaşamak gerçekten çok zorlayıcı ya
Bu adamı anlayamıyorum. ve senin için endişelenmeye başladım. doğru kararı vereceğinden kuşkum yok ama koray hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor ve çok hızlı karar değiştiriyor.
tüm evliliğiniz böyle mi geçecek. o ne istediğini bilmeyecek sen ikna etmeye çalışacaksın o mızıkçılık yapacak onun istediği olacak ve sonra o kararından da pişman olacak. ben yazarken yoruldum sen yaşarken yorulmayacak mısın?

bilemiyorum ne diyeyim. o sevdiğin adam ama çok tutarsız. :cildir: :cildir:
Bugün ayrıldık net olarak, artık önüme bakıcam, kendi sorunlarımla ilgilenemedim kendisini memnun etmeye çalışmaktan
0

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.