Kolajen kullanımı
- akrepkadini
- İfadeler: 5
- Teşekkür etti: 1696 kez
Kolajen kullanımı
Merhaba hanımlar ben de son zamanlarda kullanımı artan kolajen ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum.
Öneri üzerine bir kutu day2day kullandım tadını çok beğenemesem de bitirdim,etkisini göstermesi için üç ay kullanacağım ikinci kutuyu kiperin kolajenini aldım,meyve suyuna karıştırıp akşamları içiyorum.
Kolajen kullanan hanımların yorumlarını merak ediyorum hangi markayı kullandığınızı,sizde ne gibi etkiler yarattığını paylaşırsanız sevinirim
Öneri üzerine bir kutu day2day kullandım tadını çok beğenemesem de bitirdim,etkisini göstermesi için üç ay kullanacağım ikinci kutuyu kiperin kolajenini aldım,meyve suyuna karıştırıp akşamları içiyorum.
Kolajen kullanan hanımların yorumlarını merak ediyorum hangi markayı kullandığınızı,sizde ne gibi etkiler yarattığını paylaşırsanız sevinirim
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti akrepkadini mesajı için:
- nscckts • gecesiyahi ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 75%
Davranışlarınız taklit,düşünceleriniz satılık,değerleriniz emanet olmasın…
- gecesiyahi
- İfadeler: 1
- Teşekkür etti: 977 kez
Re: Kolajen kullanımı
Merhabaa wonka ve day2day kullandım kesinlikle faydasını gördüm
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti gecesiyahi mesajı için:
- gevezeyazar • nscckts ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 58.33%
- gevezeyazar
- İfadeler: 1
- Teşekkür etti: 949 kez
Şu hastalık döneminde katkı sağlayacağını düşündüğüm için bende markaları dönüşümlü kullanıyorumakrepkadini yazdı: ↑10 Oca 2023, 14:32Merhaba hanımlar ben de son zamanlarda kullanımı artan kolajen ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum.
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti gevezeyazar mesajı için:
- nscckts • Ametist ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 41.67%
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 45830
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
Kolajenlerin hepsinden ayrı ayrı fayda sağlanır, kimisinde x vitamini daha fazla diğerinde y, o yüzden her kürde ayrı ayrı marka kullanmak en güzeli...
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti nscckts mesajı için:
- Ceycey0406 • Ametist ve başka bir kullanıcı
- Değerlendirme: 66.67%
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Ceycey0406
- yasaklı
- İfadeler: 3
- Teşekkür etti: 26 kez
Kolajen kullanıyorum 4 senedir.önce day 2 day ile başladım.Memnun da kaldım.sonra daha uygun fiyatlı ürün arayışlarına girdim naturagen kullanıyorum şu an.ara verdiğimde de hap olarak alıyorum.Ama haplar asla şaseler gibi etkili değiller.3 ay kullanılmalı 1 kür.sonra ara verip tekrar 3 ay la devam edilmeli.Özellikle kadınlara he sağılık hem de cilde saça gençlik veriyor zamanla.
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Ceycey0406 mesajı için:
- nscckts • Ametist ve başka bir kullanıcı
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 14059
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2489 kez
- Burç:
3 ay day to day, 3 ay barbaris ve 3 ay suda kolajen kullandım. 6 ay ara verdim. Tüm formları midemi ağrıtmaya başladı.
Velavit 1000 mg glycin li olanı denemek istiyorum ancak midemden korkuyorum.
Kullandığım dönemde, eklem sağlığım için ve cildim için güzel etkilerini görmüştüm.
Velavit 1000 mg glycin li olanı denemek istiyorum ancak midemden korkuyorum.
Kullandığım dönemde, eklem sağlığım için ve cildim için güzel etkilerini görmüştüm.
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Ametist mesajı için:
- nscckts • gevezeyazar ve başka bir kullanıcı
Kader, gayrete aşıktır
- sepyazeytin
- yasaklı
- İfadeler: 0
- Teşekkür etti: 228 kez
- Burç:
Suda kolajen kullandım, Collagen Forte kullandım, Voonka kullandım.akrepkadini yazdı: ↑10 Oca 2023, 14:32Merhaba hanımlar ben de son zamanlarda kullanımı artan kolajen ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum.
Collagen Forte'u büyük hevesle almıştım fakat kullanımı çok zor. Günde 6 adet diyor mesela ve her yaş için kullanım sayısı farklı. Birkaç kez sayfalarına yazdım ama farklı cevaplar gelince güvenim sıfıra indi, bir daha almadım.
Voonka'nın toz olan kolajenini 3 ay kullandım (tip 1, tip 2, tip 3) ve boyun ağrılarım, diz ağrılarım geçince çok memnun kaldım. Vücuda 3 ay bunu yükleyince daha düşük formu olan tabletlerine geçtim ki vücuda yüklenen kolajen birden eksilmesin. 3 ay da tablet formunu kullanınca bu defa da saşe formuna başladım. Bir süre ara verdim, şimdi yine aynı markayı kullanıyorum.
0
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti sepyazeytin mesajı için:
- nscckts • gecesiyahi ve başka bir kullanıcı
Yalnız insan yoktur, az kedi vardır...
-