Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Yarın sabah salistik asit kil süreceğim sivilceli bölgelerime kurutursa onlar kurutucak bnce @nscckts
Müsait zamanda dermoskin aha bha krem alırsın o aktif sivilceyi hızlı kurutuyor ya da bir eczaneden sivilce kurutucu solisyon alırsın kulak pamuğuyla uygularsın sivilce üstüne çok hızlı kurutuyor
salistik asit bitince aha bha krem Almayi düşünüyorum birde onu deneyeyim
@nscckts
daha iyi olur artık sana
zaten fiddy yapmana gerek kalmadı haftada 1 aha bha krem kullanırsın 1 de elindeki gece kremini kullanırsın 2 haftada birde enzim yaparsın çünkü o kremleri kullanınca ölü derin falan kalmıyor
0
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti nscckts mesajı için:
Müsait zamanda dermoskin aha bha krem alırsın o aktif sivilceyi hızlı kurutuyor ya da bir eczaneden sivilce kurutucu solisyon alırsın kulak pamuğuyla uygularsın sivilce üstüne çok hızlı kurutuyor
salistik asit bitince aha bha krem Almayi düşünüyorum birde onu deneyeyim
@nscckts
daha iyi olur artık sana
zaten fiddy yapmana gerek kalmadı haftada 1 aha bha krem kullanırsın 1 de elindeki gece kremini kullanırsın 2 haftada birde enzim yaparsın çünkü o kremleri kullanınca ölü derin falan kalmıyor
Tm cnm tşk ederim @nscckts
0
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Sebboy58 mesajı için:
çantamdan asla ayırmam dediğiniz makyaj malzemesi var mı kızlar
nude bir ruj ve güneş kremi
Bende güneş kremi ve makyajdan sayılırsa parfüm ile el kremi çantamı kontrol ediyordum da, bir ruj falan koyayım 2 toka koyayım acil servis teknikeri gibi çantamın içi
0
çantamdan asla ayırmam dediğiniz makyaj malzemesi var mı kızlar
nude bir ruj ve güneş kremi
Bende güneş kremi ve makyajdan sayılırsa parfüm ile el kremi çantamı kontrol ediyordum da, bir ruj falan koyayım 2 toka koyayım acil servis teknikeri gibi çantamın içi
çok güldüm. el kremi benimde olmazsa olmazımdır o aklıma gelmemiş. birde rebul kolonyam hep var parfüm gibi o da.
0
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Ametist mesajı için:
benim eyeliner ım olmadı. gözlerim küçük yakışmadığını düşündüm hep.
Yakışmayacağından değil ihtiyacın yok bence, göz kapağın düşük değil seyrek kirpikli değilsin, gayet belirgin kabak çekirdeği gibi gözlerin var çok güzel
0