Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bugün akşam rutinim çift aşamali temizlik göz kremi ve arbutin kullandım bir an aklımdan gece kremi mi sürsem yoksa salistik asit mi sürsem dedim ama arbutinde karar kıldım@nscckts
İyi yapmışsın canım, birde bu aralar tonik sürme, tonik de sivilce tetikleyen içerik var okeyto
Tmm gece kremini sadece haftada bir gün mü kullanayım cnm @nscckts
Çarşamba gece kremini kullan ctesi de Salisilik asiti kullan derim
0
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti nscckts mesajı için:
Fiddy yapmak için mi, siyah noktan hiç yok fidy yapmana gerek yok ama şunu yapabilirsin istersen 2 haftada bir fiddy yap kilini de kullanmış derinlemesine temizlemiş olursun
0
Fiddy yapmak için mi, siyah noktan hiç yok fidy yapmana gerek yok ama şunu yapabilirsin istersen 2 haftada bir fiddy yap kilini de kullanmış derinlemesine temizlemiş olursun
fiddy yapmak için sormadım kil maskesi sivilcelere iyi geliyorya salistik asiti de beraber kullanıyim mi dedim yoksa farklı farklı günler de de kullanirim kullan dersen kil maskesini @nscckts
0
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Sebboy58 mesajı için:
fiddy yapmak için sormadım kil maskesi sivilcelere iyi geliyorya salistik asiti de beraber kullanıyim mi dedim yoksa farklı farklı günler de de kullanirim kullan dersen kil maskesini @nscckts
Sadece sivilce üstüne lokal olarak kil uygulayabilirsin
0
Sadece sivilce üstüne lokal olarak kil uygulayabilirsin
Tm cnm@nscckts
0
Kızlar halıda ki allık lekesi nasıl geçer acil yardım
Ben herşeyde bulaşık makinası deterjanını sıcak suda eritip ayrıca arap sabunu ekleyip siliyorum geçiyor sıcak su ve kullandığım bez de tırtıklı eldiven olur sünger olur pütürlü yüzeyi olan bez olur
Allık için önce süpürgeyle kuru halde çek sonra tampon tampon boyasını al sonra silin
0
Ben herşeyde bulaşık makinası deterjanını sıcak suda eritip ayrıca arap sabunu ekleyip siliyorum geçiyor sıcak su ve kullandığım bez de tırtıklı eldiven olur sünger olur pütürlü yüzeyi olan bez olur
Allık için önce süpürgeyle kuru halde çek sonra tampon tampon boyasını al sonra silin
Bunu anca annem yapar cnm bana kısa yoldan çözüm lazim frudia makyaj temizleyici ile denedim oda tam çıkarmadı sıvı sabunda denedim oda tam olmadı annem delirmek üzere
0
Bunu anca annem yapar cnm bana kısa yoldan çözüm lazim frudia makyaj temizleyici ile denedim oda tam çıkarmadı sıvı sabunda denedim oda tam olmadı annem delirmek üzere
canım toz ürüne hemen ıslak girişirse çamur gibi olur önce süpürgeyle çekmeliydi artık bildiğin halıyı silecek mecbur başka türlü çıkmaz bunun daha kısa çözümü yok ki
0