Fonksiyonel tıp drleri falan hep öyle diyorlar ya. İnşallah engellemiyordur bu arada işime gelir. Benim 2ydi valla cidden 2ydi.Ama psikopat gibi koruduğum için şu anla o kadar renk farkım var ki bembeyazdım şuan değilim.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:44şunu arıyordum aşko https://www.indyturk.com/node/29656/sa% ... m%C3%BCyor
evrim ağacı var youtube da o da güneş kremleri d yi engellemez diye bilimsel olarak açıklıyordu
Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51429
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
benimde 4düSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:47Fonksiyonel tıp drleri falan hep öyle diyorlar ya. İnşallah engellemiyordur bu arada işime gelir. Benim 2ydi valla cidden 2ydi.Ama psikopat gibi koruduğum için şu anla o kadar renk farkım var ki bembeyazdım şuan değilim.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:44şunu arıyordum aşko https://www.indyturk.com/node/29656/sa% ... m%C3%BCyor
evrim ağacı var youtube da o da güneş kremleri d yi engellemez diye bilimsel olarak açıklıyordu30 küsur yaptım en son o bile aşırı az. Ama bende emilim çok sakat genel olarak vücudum bozuk ve yaşlı.
![]()
hatta doktorum bana '' buraya nasıl yürüyerek gelebildin, sen değerlerinin farkında mısın ?şuan mucizeyle ayaktasın'' demişti ,tüm değerlerim korkunçtu
senede 2 kere iğne olacaksın ,her mevsim geçişi dedi altını çize çize üstüne basa basa söyledi , yok ekmeğe kır ye yok kafaya dik iç yok damla al diyecekler hayır dinleme direkt enjeksiyonla d alınır çünkü emilene kadar yarısından fazlası gidiyor başka türlü vücuda d girmez demişti
ama sen öyle güzel desteklemişsin ki zaten 2 den 30 a çıkmak helal olsun sana
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Okudum görl. Boşuna öldürdük hücreleri öyle aşırı bronz ten sevdam olsa neyse geri fake ten de yapıyorum bazen o da bacakta falan iyi oluyor ama artık fake tene ihtiyacım yok zaten.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:44şunu arıyordum aşko https://www.indyturk.com/node/29656/sa% ... m%C3%BCyor
evrim ağacı var youtube da o da güneş kremleri d yi engellemez diye bilimsel olarak açıklıyordu
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Başta ağrıyor gerçekten de. Ama o ağrı güzel başka vücut ağrıları da çok yaşadığım için aradaki farkı anlıyorum.Ametist yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:46
Pilates arkadaşım yoktu eşimi götürdüm iki gün ağır yayla karın çalıştırdım. Eve geldik bu yemeği ben hazırlarım bulaşığı makineye dizerim sen dinlen diyorhayırdır dedim bu pilates çok zormuş sen her gün çok yorgun geliyorsun demek ki dedi. 3 gün sızlandı her yerim ağrıyor karın kaslarım çok çalışmış diye
Spor çok faydalı gerçekten![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
erkekler kadınlara göre daha dayanıksız kesinlikleAmetist yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:46
Pilates arkadaşım yoktu eşimi götürdüm iki gün ağır yayla karın çalıştırdım. Eve geldik bu yemeği ben hazırlarım bulaşığı makineye dizerim sen dinlen diyorhayırdır dedim bu pilates çok zormuş sen her gün çok yorgun geliyorsun demek ki dedi. 3 gün sızlandı her yerim ağrıyor karın kaslarım çok çalışmış diye
bir ara erhanla spor yapıyorduk
nasıl yapabiliyorsun diyordu yarıda bırakıyordu nefes nefese kalıyordu
sizin sporun daha büyük faydaları olmuş kesinlikle
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
kesinlikle katılıyorum bağımlılık yapıyor ve insanın yaptıkça yapası geliyor spordan sonra açığa çıkan o enerjıSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:55Başta ağrıyor gerçekten de. Ama o ağrı güzel başka vücut ağrıları da çok yaşadığım için aradaki farkı anlıyorum.Ametist yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:46
Sonra bağımlılık yapıyor.
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
yok yok 2-3 günden ne olacak hemen ölmedi ben abartı yapıp takıldım canım sanaSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:53Okudum görl. Boşuna öldürdük hücreleri öyle aşırı bronz ten sevdam olsa neyse geri fake ten de yapıyorum bazen o da bacakta falan iyi oluyor ama artık fake tene ihtiyacım yok zaten.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:44şunu arıyordum aşko https://www.indyturk.com/node/29656/sa% ... m%C3%BCyor
evrim ağacı var youtube da o da güneş kremleri d yi engellemez diye bilimsel olarak açıklıyorduBenim vücut sorunlu yükselmiyor demek ki. Neyse bir baktırayım ben gene de yakın zamanda.
d yi yükseltmek zor zaten kuzum ayakların görsün güneş çok faydalı iyi yapmışsın güneşlendirerek
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Yok haklısın sen evdekiler de şok oldu temizleyici ki götürüp orada yıkarsın dedik diyorlar.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 02:00yok yok 2-3 günden ne olacak hemen ölmedi ben abartı yapıp takıldım canım sanaSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:53Okudum görl. Boşuna öldürdük hücreleri öyle aşırı bronz ten sevdam olsa neyse geri fake ten de yapıyorum bazen o da bacakta falan iyi oluyor ama artık fake tene ihtiyacım yok zaten.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:44şunu arıyordum aşko https://www.indyturk.com/node/29656/sa% ... m%C3%BCyor
evrim ağacı var youtube da o da güneş kremleri d yi engellemez diye bilimsel olarak açıklıyorduBenim vücut sorunlu yükselmiyor demek ki. Neyse bir baktırayım ben gene de yakın zamanda.
d yi yükseltmek zor zaten kuzum ayakların görsün güneş çok faydalı iyi yapmışsın güneşlendirerek
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
güneş kremi sürmeyi unuttuktan sonraki gün cildim
https://www.indyturk.com/node/635336/bi ... hale-geldi
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
D iğne hiç olmadım çılgın fikirlerrr.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:53benimde 4düSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:47Fonksiyonel tıp drleri falan hep öyle diyorlar ya. İnşallah engellemiyordur bu arada işime gelir. Benim 2ydi valla cidden 2ydi.Ama psikopat gibi koruduğum için şu anla o kadar renk farkım var ki bembeyazdım şuan değilim.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:44şunu arıyordum aşko https://www.indyturk.com/node/29656/sa% ... m%C3%BCyor
evrim ağacı var youtube da o da güneş kremleri d yi engellemez diye bilimsel olarak açıklıyordu30 küsur yaptım en son o bile aşırı az. Ama bende emilim çok sakat genel olarak vücudum bozuk ve yaşlı.
![]()
hatta doktorum bana '' buraya nasıl yürüyerek gelebildin, sen değerlerinin farkında mısın ?şuan mucizeyle ayaktasın'' demişti ,tüm değerlerim korkunçtu
senede 2 kere iğne olacaksın ,her mevsim geçişi dedi altını çize çize üstüne basa basa söyledi , yok ekmeğe kır ye yok kafaya dik iç yok damla al diyecekler hayır dinleme direkt enjeksiyonla d alınır çünkü emilene kadar yarısından fazlası gidiyor başka türlü vücuda d girmez demişti
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15228
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Bu değerleri nasıl düşürdünüz böyle özel çaba mı sarfettiniz ikinizde. Benim 105 ti 85 e düştü doktorum kızdı mağarada mıydın dedi. Ayda bir ekmeğe kırıp yiyorum. Bazı doktorlarda günlük damla öneriyor.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:53benimde 4düSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:47Fonksiyonel tıp drleri falan hep öyle diyorlar ya. İnşallah engellemiyordur bu arada işime gelir. Benim 2ydi valla cidden 2ydi.Ama psikopat gibi koruduğum için şu anla o kadar renk farkım var ki bembeyazdım şuan değilim.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:44şunu arıyordum aşko https://www.indyturk.com/node/29656/sa% ... m%C3%BCyor
![]()
Yaşlanırsınız bak yükseltin o değerleri
Kader, gayrete aşıktır
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Bütün gün yemeyip yemeyip gecenin köründe yemek gibi oldu. Sen yıllarca para yatır tazele tazele dıt bir anda. Ulan çenem gene onun başının altından çıktı onun yüzden gidiyorum.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 02:04güneş kremi sürmeyi unuttuktan sonraki gün cildim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben yaşlıyım zaten.Ametist yazdı: ↑07 Haz 2023, 02:05Bu değerleri nasıl düşürdünüz böyle özel çaba mı sarfettiniz ikinizde. Benim 105 ti 85 e düştü doktorum kızdı mağarada mıydın dedi. Ayda bir ekmeğe kırıp yiyorum. Bazı doktorlarda günlük damla öneriyor.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:53benimde 4düSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:47
Fonksiyonel tıp drleri falan hep öyle diyorlar ya. İnşallah engellemiyordur bu arada işime gelir. Benim 2ydi valla cidden 2ydi.Ama psikopat gibi koruduğum için şu anla o kadar renk farkım var ki bembeyazdım şuan değilim.30 küsur yaptım en son o bile aşırı az. Ama bende emilim çok sakat genel olarak vücudum bozuk ve yaşlı.
![]()
Yaşlanırsınız bak yükseltin o değerleri![]()
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
benim kötü beslenmek ve doğru korunmamaktan oldu valla , eğer değerler normalse korumak adına damla ,ekmeğe kırıp yemek oluyor, düşükse assslaaaaa işe yaramıyor su içer içmez tuvalete koşmaya benziyor bizim gibilerdeAmetist yazdı: ↑07 Haz 2023, 02:05Bu değerleri nasıl düşürdünüz böyle özel çaba mı sarfettiniz ikinizde. Benim 105 ti 85 e düştü doktorum kızdı mağarada mıydın dedi. Ayda bir ekmeğe kırıp yiyorum. Bazı doktorlarda günlük damla öneriyor.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:53benimde 4düSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 01:47
Fonksiyonel tıp drleri falan hep öyle diyorlar ya. İnşallah engellemiyordur bu arada işime gelir. Benim 2ydi valla cidden 2ydi.Ama psikopat gibi koruduğum için şu anla o kadar renk farkım var ki bembeyazdım şuan değilim.30 küsur yaptım en son o bile aşırı az. Ama bende emilim çok sakat genel olarak vücudum bozuk ve yaşlı.
![]()
Yaşlanırsınız bak yükseltin o değerleri![]()
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
çok tatlısın yaSkinkeyr yazdı: ↑07 Haz 2023, 02:06Bütün gün yemeyip yemeyip gecenin köründe yemek gibi oldu. Sen yıllarca para yatır tazele tazele dıt bir anda. Ulan çenem gene onun başının altından çıktı onun yüzden gidiyorum.nscckts yazdı: ↑07 Haz 2023, 02:04güneş kremi sürmeyi unuttuktan sonraki gün cildim
https://www.indyturk.com/node/635336/bi ... hale-geldi![]()
rüyanda kesin bu güneşi ve lekesini göreceksin
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
retinal-retinil-retinol hangisine denk gelirsen bu içerikli göz kremleri oluyor o sorununu çözer canım
rossmanda vardır ordinaryde vardır
korendy den geliyor mu acaba senin oraya kargo
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
aynen o işe yarar
- Suzannaa
- İfadeler: 723
- Teşekkür etti: 110 kez
tamam canim onu uygularim gece