ay şaka gibi resmen saldırı bu ,terbiyesize bak, çok sinir bozucu ne kadar bağnaz bir insanla karşılaşmışsınız şu güzel günde canınız sıkılmış durup durduk yerdeAmetist yazdı: ↑06 Haz 2023, 23:10babamın protezine küçük bir ayar yapıldı sorun yok.nscckts yazdı: ↑06 Haz 2023, 22:58ayyy nasıl güzel bir gün olmuşAmetist yazdı: ↑06 Haz 2023, 22:51
çok teşekkür ederim canım.
bugün annemle babam geldiler. babamın diş kontrolü vardı. biz annemle alışveriş yaptık annemi çiçek seralarına götürdüm. sonra eve geldik veranda da oturduk. onlara da bize de çok güzel bir değişiklik oldu.
çalışacağım ama okunmamış mesajlar dizilmiş onlar aklıma takılıyor![]()
![]()
mis mis
baban iyi mi dişte büyük sorunlar yok değil mi
annenin dizi de iyi o zaman çiçek serasında ceylan gibi seke seke yürüdüğünüzü hayal ettim![]()
amaaan sal okunmamış mesajları hangi birini okuycan kuzum ya yakında buralar 100000 mesaj olacakhiçbirşey senin zamanından daha önemli değil sen önce çalışmalarını yap ki bitsin ağız tadıyla 1000000 mesajlar yaparız sohbet muhabbetle birlikte
![]()
valla konuları açarkende 3 güne böldümtek seferde açacaktım açmadım kızcelerde okuyabilsin diye okunan okunmuştur okunmayanlarda bizimdir nolcak ki hiç sıkıntı etme kendine bunu
![]()
annem çok iyi değil ama gezmeyi sevdiği için az yürütmeye çalışarak gezdirdim. çiçek seralarında biraz yorulmuştu yine de keyif aldı![]()
bugün bir zorbalık yaşadık. anne kıyafetleri satan bir mağazada 75 yaşlarında bir kadın ve kızı vardı. kadın askılı elbiseli kısa saçlı klasik yaşlı teyze.
pahalıktan söz açtı, sonra yabancılara mülk satışından bahsetti nerdeyse artık bizi ülkeden kovacaklar dedi. annemde sadece başıyla onayladı. cevap vermedi.
kadın bir çemkirdi hem onaylarsınız hem gider oy verirsiniz diye. kızı anne dur belki oy vermediler dedi. kadın ben onları bakışlarından tanırım belli oy vermiş dedi. Neden? annemin başı kapalı. ama öyle pardesülü falan değildir -ki olabilir de.
annem sadece nerden biliyorsun oy verdiğimi dedi. hala bakışlarından belli diyor, başın kapalı ondan belli demeye çalışıyor. o kadar sinirlendim ki.
biz 100 senedir cumhuriyetçiyiz benim ailem 100 yıldır sosyal demokrat bir ailedir dedim, ki yaşadığımız yerde cumhuriyetin ilanından sonra ilk belediye başkanı benim büyük amcamdır. kızı kadını çıkarmaya çalışıyor bastonla yürüyor, neredeyse anneme saldıracak ben bilirim bunları diyor gittim arkasından benim dedem çanakkale de 7 sene Atatürk ile omuz omuza savaşmış kimseyi bu şekilde itham edemezsiniz dedim benim üstüme yürürken kızı tutup götürdü.
şaşırıp kaldık.
aslında öyleleri yüzünden böyle oldu, sağa sola tükürüklerini saça saça çemkirdiler seçim döneminde ,antipatiklik sergileyip durdular, ne kadar çok oy vermeyen vardı onun gibiler yüzünden seçmenlerin tuhaf saldırı ve baskılarıyla insanlar soğudu,komşular birbirine küstü bu usluplar yüzünden, sivri sivri konuştular , de ki hükümete oy vermiş olun ya kime ne kime ne? insanlar saygı duymayı ne zaman öğrenecek
çok sinir oldum