Elimdeki bitince alırım bunu en iyisi @nscckts kestim biçtim bu kadar kaldı buda biter yedeği de biter sonra alırım dermoskini @nscckts
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51429
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
ben kullandığım zaman birde arka yüzüne etiket vardı
eğer o yoksa kutu üstünde yazar
her üründe mutlaka yazar arka kısmında veya kutusunda 6M 9M 12M diye attıysan geçmiş olsun birdaha kutusunu atacaksan kaç ayda bitirilmesi gerektiğini etiketle ürüne yaz baride unutma bu muhabbet daha önce de olmuştu @Ametist senin için bulmuş söylemişti öyle hatırlıyorum
dejavu
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
güneş kremini kestin ve böyle açıkta mı bekliyor aşko
eğer öyleyse sürme sakın ...
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
mesela bak bunda 50ml yazan yerde 9M YAZIYOR
bu güneş kremi açıkdıktan sonra 9 ay ömrü var demek
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12343
- Teşekkür etti: 2029 kez
Atıyım direk bunu yenisini açığım güneş kremine cuma günü ulaşmak için öyle kestim yada poşete koysam ağzını kapatsam öyle kullansam olurmu @nscckts
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
kesip açtığında ne kadar süre öyle açıkta kaldı
5 dk nın bile önemi var yüzünün sivilce basmaması için ne kadar süre açık kaldığından emin olarak yanıtlamanı istiyorum şaka bir yana gerçekten önemli
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Cnm dün sabah kullandım işte şimdi kapadım atayım mi kalsın mi ürün @nsccktsnscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:09kesip açtığında ne kadar süre öyle açıkta kaldı
5 dk nın bile önemi var yüzünün sivilce basmaması için ne kadar süre açık kaldığından emin olarak yanıtlamanı istiyorum şaka bir yana gerçekten önemli
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
dünden beri açık kaldı yaniSebboy58 yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:11Cnm dün sabah kullandım işte şimdi kapadım atayım mi kalsın mi ürün @nscckts
yüzünde 3 saat sonra tüm işlevini yitiren güneş kreminin açıkta kalıp 24 saat sonra etki göstermesini beklememelisin ilaç gibi düşüneceksin onu
1 sene sonra bunlar konuşuluyor olmamalıydı aşko her gün konuşuyoruz bak millet uzayda yaşam derdinde biz burada açıkta bırakılan güneş kremini konuşmamalıyız bir kere kremsi ürünler açıkta kalınca formu bile bozulur , kurur ayol aaa
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Tmdir çöpe gitmistir kendileri artık cnm ozaman @nsccktsnscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:18dünden beri açık kaldı yaniçöp oldu o artık atmalısın
yüzünde 3 saat sonra tüm işlevini yitiren güneş kreminin açıkta kalıp 24 saat sonra etki göstermesini beklememelisin ilaç gibi düşüneceksin onu
1 sene sonra bunlar konuşuluyor olmamalıydı aşko her gün konuşuyoruz bak millet uzayda yaşam derdinde biz burada açıkta bırakılan güneş kremini konuşmamalıyız bir kere kremsi ürünler açıkta kalınca formu bile bozulur kuru ayol aaa
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
bir de 9489 kere sivilce tedavisi görürken - asitli ürün kullanırken 3 saatde bir mutlaka yenilenmeli demiştim hatta doktora gitmeden önce-gittikten sonra-krem kullanmaya başladığında sakın ihmal etme demiştim sebo,kızlar da seni uyarmıştı dikkat et diye...
güneş lekelerinin sebebi anlaşıldı... yüzünden sivilce eksik olmaz beybim üzgünüm kendin yapıyorsun
güneş lekelerinin sebebi anlaşıldı... yüzünden sivilce eksik olmaz beybim üzgünüm kendin yapıyorsun
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Canım bn sabahları kullanıyorum sadece onun dışında öyle yenileme zamanım olmuyor zaten çalıştıgim odada pencerede yok kapı duvar çalışıyoruz kapatıcı ile halletmeye çalışıyorum işte bnden ondan lekelendigimi düşünüyorum sivilce lekesi vs yenilemedigim için o ayrı konu@nsccktsnscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:20bir de 9489 kere sivilce tedavisi görürken - asitli ürün kullanırken 3 saatde bir mutlaka yenilenmeli demiştim hatta doktora gitmeden önce-gittikten sonra-krem kullanmaya başladığında sakın ihmal etme demiştim sebo,kızlar da seni uyarmıştı dikkat et diye...
güneş lekelerinin sebebi anlaşıldı... yüzünden sivilce eksik olmaz beybim üzgünüm kendin yapıyorsun![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
sanırım ben anlatamadım leke sadece güneş ile olmaz pencere yok diyorsunda bilgisayar başındasın tüm gün neticedeSebboy58 yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:45Canım bn sabahları kullanıyorum sadece onun dışında öyle yenileme zamanım olmuyor zaten çalıştıgim odada pencerede yok kapı duvar çalışıyoruz kapatıcı ile halletmeye çalışıyorum işte bnden ondan lekelendigimi düşünüyorum sivilce lekesi vs yenilemedigim için o ayrı konu@nsccktsnscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:20bir de 9489 kere sivilce tedavisi görürken - asitli ürün kullanırken 3 saatde bir mutlaka yenilenmeli demiştim hatta doktora gitmeden önce-gittikten sonra-krem kullanmaya başladığında sakın ihmal etme demiştim sebo,kızlar da seni uyarmıştı dikkat et diye...
güneş lekelerinin sebebi anlaşıldı... yüzünden sivilce eksik olmaz beybim üzgünüm kendin yapıyorsun![]()
hem evden işe gidene kadar güneş koruyucun korusa da sen memursun akşam olmadan eve gitmek için yola çıkıyorsun,gecenin kör karanlığında eve dönmüyorsun ya da masa başından direkt eve ışınlanmıyorsun gün yüzü görüyorsun
herşeyi geçtim kara kış bile olsa sivilce tedavisi görüyorsun veya asit kullanıyorsun,güneş koruyucu güneş olmasada içerikleri sebebiyle bariyer oluşturuyor dış etkenlerden koruyor rüzgardan bile...
bunları sana o kadar çok kez tekrarladım ki
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Yaa güzelkalpli görlll.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Ay çok sağol bebeksi görl.nscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 07:31dağıtılır ama eyeliner fırçası kadar tam oturup pratik olmaz dağıtırken yerinden oynatabilir sık kıllı olduğu için, karıştırma fırçasıyla daha kolay dağılırSkinkeyr yazdı: ↑10 Haz 2023, 01:51So fly far oturtma fırçası ile de dağıtılabilir kalem de mi bebeksu?nscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 01:21
buğulu olsun istiyorsan kahve tonlarında mı olacak far ona göre bakayım ne güzel olur diye
fırçada kesinlikle so fly almalısın
istersen göz kalemi sürüp şu fırçayla dağıtarak buğulu makyaj yapabilirsin
https://www.trendyol.com/nascita/profes ... -p-3871942
ya da far aldığında bunun ucunu ıslatıp eyeliner gibi çekersen efsane doğal buğulu olur
genelde far karıştırma fırçası olarak bu kullanılır
https://www.trendyol.com/so-fly/s12-pro ... p-70587300
bu da farı oturtma fırçasıdır https://www.trendyol.com/so-fly/s04-far ... p-43451138
dersenki bir tane far alayım içinde her ortama gidecek renkler olsun evladiyelik olsun 10yıl kullanayım akmasın tozutmasın pigment yerinde olsun uçmasın bu
https://www.trendyol.com/mac/goz-fari-p ... -p-3996157
birde şu var
https://www.trendyol.com/kiko/9-lu-far- ... p-42039954
bunuda göstermesem olmaz https://www.trendyol.com/nyx-profession ... -p-1995598
ben artık kontör ürünümü far olarak kullandığım için far almıyorum allık ve kontür ile işi çözüyorum![]()
far oturtma fırçası daha çok gliterlı farlar için ya da 2-3 renk geçiş yaparken yan yana renkleri oturtmak için sonrasında da geçiş karıştırma fırçasıyla yapılır
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Çok haklısın cnm bnde yapamadım maalesef peki akşam 8den akşam beşe kadar ki süreçte sabah cikmadan sürsem birde on ikide sürsem yeter mi o bana bir gün boyunca öğle arama denk getirip sürerim eğer yeterli ise @nsccktsnscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 15:08sanırım ben anlatamadım leke sadece güneş ile olmaz pencere yok diyorsunda bilgisayar başındasın tüm gün neticedeSebboy58 yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:45Canım bn sabahları kullanıyorum sadece onun dışında öyle yenileme zamanım olmuyor zaten çalıştıgim odada pencerede yok kapı duvar çalışıyoruz kapatıcı ile halletmeye çalışıyorum işte bnden ondan lekelendigimi düşünüyorum sivilce lekesi vs yenilemedigim için o ayrı konu@nsccktsnscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:20bir de 9489 kere sivilce tedavisi görürken - asitli ürün kullanırken 3 saatde bir mutlaka yenilenmeli demiştim hatta doktora gitmeden önce-gittikten sonra-krem kullanmaya başladığında sakın ihmal etme demiştim sebo,kızlar da seni uyarmıştı dikkat et diye...
hem evden işe gidene kadar güneş koruyucun korusa da sen memursun akşam olmadan eve gitmek için yola çıkıyorsun,gecenin kör karanlığında eve dönmüyorsun ya da masa başından direkt eve ışınlanmıyorsun gün yüzü görüyorsun
herşeyi geçtim kara kış bile olsa sivilce tedavisi görüyorsun veya asit kullanıyorsun,güneş koruyucu güneş olmasada içerikleri sebebiyle bariyer oluşturuyor dış etkenlerden koruyor rüzgardan bile...
bunları sana o kadar çok kez tekrarladım ki![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
@Sebboy58 hadi okumadığını biliyoruz ama izlemiyorsunda,okumayı sevmeyenler ya da dilimden anlamayanlar bari dinlesin diye fayda sağlamak için videolar paylaşıyorum hem görsel hem işitsel daha akılda kalır diye,
yani biraz daha güneş kremi dersem insanlar çılgınlar gibi güneş kremlerini birbirine fışkırtarak partilemeye falan başlayacak birazdan
yani biraz daha güneş kremi dersem insanlar çılgınlar gibi güneş kremlerini birbirine fışkırtarak partilemeye falan başlayacak birazdan
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
sen sürde saatine takılacak lükse değilim şuan en azından öğlen yenilemiş ol buna da şükür diyelimSebboy58 yazdı: ↑10 Haz 2023, 15:13Çok haklısın cnm bnde yapamadım maalesef peki akşam 8den akşam beşe kadar ki süreçte sabah cikmadan sürsem birde on ikide sürsem yeter mi o bana bir gün boyunca öğle arama denk getirip sürerim eğer yeterli ise @nsccktsnscckts yazdı: ↑10 Haz 2023, 15:08sanırım ben anlatamadım leke sadece güneş ile olmaz pencere yok diyorsunda bilgisayar başındasın tüm gün neticedeSebboy58 yazdı: ↑10 Haz 2023, 14:45
Canım bn sabahları kullanıyorum sadece onun dışında öyle yenileme zamanım olmuyor zaten çalıştıgim odada pencerede yok kapı duvar çalışıyoruz kapatıcı ile halletmeye çalışıyorum işte bnden ondan lekelendigimi düşünüyorum sivilce lekesi vs yenilemedigim için o ayrı konu@nscckts
bunları sana o kadar çok kez tekrarladım ki![]()
sivilceden kurtuldun leke doldu yüzün bir yandan yaparken diğer yandan yıkıyorsun hayır senin cildin bana zararı yok sonra sen üzülürsün