Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ayyy hayırlı olsun sürdün mü balmı bebek gibi oluyor dudişler
Ay evet bayuldummss. Tam aşkoyummm. Peelingi de Yağmurda ve sende görünce bayağıdır aklımdaydı aldım. Vücut bakımına o kadar önem veremiyorum açıkçası yüz kadar. Yetişemiyorum.
Ay evet bayuldummss. Tam aşkoyummm. Peelingi de Yağmurda ve sende görünce bayağıdır aklımdaydı aldım. Vücut bakımına o kadar önem veremiyorum açıkçası yüz kadar. Yetişemiyorum.
ayyy orucumu açayımda akşam süreyim parlasın
normalde ben çok ruj yerim ne sürsem 10 dk sonra yok
bunu akşam sürdüm sabah hala dudağımdaydı bak yattım yastığa süründüm yedim ona rağmen
ve nemli nemli his bırakıyor kurutmuyor ,hani parlatıcılar sonrasında kurutur falan bunda o da yok
inşallah pahalanmaz 1 tane daha alıp onu çantama atıcam yedekli olsun günlük sürerim ben
ayyy orucumu açayımda akşam süreyim parlasın
normalde ben çok ruj yerim ne sürsem 10 dk sonra yok
bunu akşam sürdüm sabah hala dudağımdaydı bak yattım yastığa süründüm yedim ona rağmen
ve nemli nemli his bırakıyor kurutmuyor ,hani parlatıcılar sonrasında kurutur falan bunda o da yok
inşallah pahalanmaz 1 tane daha alıp onu çantama atıcam yedekli olsun günlük sürerim ben
yine Nisadan influş oldum ilk fırsatta almak şart oldu
gece sürersen kesinlikle daha verimli olur ama nem ihtiyacı duyarsan gündüzde önce krem 15dk bekledikten sonra güneş kremi sürebilirsin
göz çevresi için göz çevresine uygun almak lazım yoksa yağ bezesi olabilir malum göz çevresi derisi çok ince hassas , yüz için olan ağır gelebilir ,kışın belki uygulanabilse bile yazın ağır gelebilir
Çok teşekkür ediyorum canım
@Aylakkadin nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor.
@Ametist notlar açıklandı geçtim hepsinden. şimdi sadece kitap okuyorum ve İngilişce çalışıyorum. Okulda ki derslerde bitince tabi daha rahat oluyorum çok şükür.
kedi köpek otelininde drone ile görüntüsü çekilecek onu bekliyoruz burada tanıtımını yapıcaz ky dan geliyoruz diyenlere indirim olacak resim ve videolarını bekliyorum
@Ametist notlar açıklandı geçtim hepsinden. şimdi sadece kitap okuyorum ve İngilişce çalışıyorum. Okulda ki derslerde bitince tabi daha rahat oluyorum çok şükür.
Senin nasıl geçiyor hayat ? Çalışmalar ne alemde
Çok sevindim canım tebrik ederim. Ben tamamen ingilişce çalışıyorum yayın falan hiç bakamıyorum. Ağustos sonunda sınav konuları zor yetiştireceğim. Geçmem zor ama bilimsel yayınlarda okuduğumu daha iyi anlıyorum. Bunda olmazsa ekim e inşallah.