Sebboy58 yazdı: ↑29 Tem 2023, 15:29Valla tatilde kuzenim ve eşi çocukları kaldık hepside eleştirdi güneş kremi sürünce kokusu gidene kadar yaklaşmadilar yanıma bnde hatırlarsan rahatsız olmuştum ama cildime iyi gelince kullanmaya devam ettim zaten şimdi lekeli cilt ürünune geçeceğim için Yeni güneş kremi alırım şimdi memlekette başlarim kullanmayanscckts yazdı: ↑29 Tem 2023, 15:25evde eczane sahte ürün yollamaz güvenilirdir
sen 1 senedir kullanıyorsun bu kremi hiç daha önce etrafında kimse rahatsız olmuyordu, sen kendin rahatsız oluyorsan olabilir bazen bazı içerik kokuları insanı rahatsız edebilir şahsen ben kokusunu seviyorum meyvemsi koktuğu için ama rahatsız olmanda normal, yalnız asla insanları rahatsız eden bir kokusu yok imkansız 1 dk sonra kokusu kalmıyor ben boynuma elime de uyguluyorum birde düşün
la roche posay hassas ciltler için güneş kremi var sen onu kesin çok seversin
merak ettim @Poudré heliocare kullandığında çevrendeki insanlar güneş kreminin kokusu beni rahatsız ediyor diyen oldu mu
Bu satıcı güvenilir mi bu arada ona Göre sipariş edeyim gerçi kendi markası yani güvenilirdir diye düşünüyorum@nscckts
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51588
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
kuzenin hamilemiydi @Sebboy58 hamilelere gül bile pislik gibi kokabilirde :) her durumu düşünüyorum şuan mantık çerçevesine oturtmak için
çok enteresan bir tepki vermişler belki parfüm, sivilce kremi başka bir kokuyla birleşmiştir
dediğim gibi kokusu kalmıyor ki sürerkende sen hissedersin sadece ,buram buram kokan birşey değil
çok enteresan bir tepki vermişler belki parfüm, sivilce kremi başka bir kokuyla birleşmiştir
dediğim gibi kokusu kalmıyor ki sürerkende sen hissedersin sadece ,buram buram kokan birşey değil
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12363
- Teşekkür etti: 2029 kez
Hamile değil yok 3 çocuğu vardı çocukların bile dilindeydi anne ablamın şey güneş kremi çok kötü kokuyor diyenscckts yazdı: ↑29 Tem 2023, 15:36kuzenin hamilemiydi @Sebboy58 hamilelere gül bile pislik gibi kokabilirde :) her durumu düşünüyorum şuan mantık çerçevesine oturtmak için
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Hamile değil yok 3 çocuğu vardı çocukların bile dilindeydi anne ablamın şey güneş kremi çok kötü kokuyor diyenscckts yazdı: ↑29 Tem 2023, 15:36kuzenin hamilemiydi @Sebboy58 hamilelere gül bile pislik gibi kokabilirde :) her durumu düşünüyorum şuan mantık çerçevesine oturtmak için
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Bioxcin güneş kremi siparişi verdim hepimize hayırlı olsun umarım iyi gelir cildime korkuyorum artık yeni birşey alırken denerken 
@nscckts @Ametist @Skinkeyr @Bensimo @taslarinsultani @telasemuduru @Skinkeyr
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10289
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Yok cevreden bisey duymadımnscckts yazdı: ↑29 Tem 2023, 15:25evde eczane sahte ürün yollamaz güvenilirdirSebboy58 yazdı: ↑29 Tem 2023, 15:07evde eczane sahte ürün yollarmi satıcı oymuş @nsccktsnscckts yazdı: ↑29 Tem 2023, 15:05
sahte veya bayat ürün olabilir mi ?
kokusuz güneş kremi yok krem yok, tüm kremlerin kendine has kokusu vardır ama heliocarenin asla etrafı rahatsız edecek kokusu yok senelerdir kullandığım güneş kremi, sivilce kreminle üst üste gelince belki kokusu değişmiştir ?
hatta meyvemsi şeftalimsi kavunsu bir kokusu var ilk sürdüğünde, sonra uçup gidiyor o kokuda içinde bakım yapan bir içerikden kaynaklanıyor 1 dk sonra o koku gidiyor
sen ya sahte ya bayat ürün almış olabilirsin
sen 1 senedir kullanıyorsun bu kremi hiç daha önce etrafında kimse rahatsız olmuyordu, sen kendin rahatsız oluyorsan olabilir bazen bazı içerik kokuları insanı rahatsız edebilir şahsen ben kokusunu seviyorum meyvemsi koktuğu için ama rahatsız olmanda normal, yalnız asla insanları rahatsız eden bir kokusu yok imkansız 1 dk sonra kokusu kalmıyor ben boynuma elime de uyguluyorum birde düşün
la roche posay hassas ciltler için güneş kremi var sen onu kesin çok seversin
merak ettim @Poudré heliocare kullandığında çevrendeki insanlar güneş kreminin kokusu beni rahatsız ediyor diyen oldu mu
Ama zaten maksimum 5 dk'ya insan kendi de almıyor kokusunu...yarim saat önceden sürüp öyle çık @Sebboy58 ne desem bilemedim valla
Tamam kokusu bana da hoş gelmiyor ama yayılmıyor etrafa ki öyle
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15238
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
deyncat çağla önerisiyle SOHO NYC maske aldım.
buzdolabına koyup sürünce buz gibi oluyor ve yıkanmıyor cilt emiyor ve çok güzel nemlendiriyor.
biri anti aging özellikli kolajenli. diğeri leke karşıtı. yeşil olanı açtım beğendim.
vegan bir ürün.
buzdolabına koyup sürünce buz gibi oluyor ve yıkanmıyor cilt emiyor ve çok güzel nemlendiriyor.
biri anti aging özellikli kolajenli. diğeri leke karşıtı. yeşil olanı açtım beğendim.
vegan bir ürün.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
iyiyim canım babanemin bana verdiği 80 yıllık dikiş makinasının bakımını yaptım sen nasılsın