Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
son cümleden başlayacağım münkünse aşık olsun kardeşim ingiliz dili edebiyatı mezunu yapamadığım cümleleri ona atıyorum. bu kadar zorlayarak ne yapmaya çalışıyorlar kraliyet bile bu ingilizceyi bıraktı diyor
haziran ayının sonuna kadar eczabakım ın AC4 ünü kullandım. sonra leke falan olurum diye bıraktım. revo nun tarihi daha yakındır mayıs ortasında almıştım ama kutunun dışındaki jelatin bile duruyor hiç açmadım. o zaman onunla başlarım. sosyaleczacının kine birden heves ettim
desteğin varlığın her şey ama her şey için teşekkür ederim
hala ödev yaptığım için tv de netflix i yine kaptırdım the last empiress i kaçırdım yine. sanırım bilgisayardan izleyeceğim merak ettim.
o zaman elinde hazır varken revuyla başlarsın dediğin gibi o bitince sosyal eczacınınki aynen daha mantıklı olur hem de daha verimli olur
rica ederim canımsın hiç birşey yapamıyorum yanında olamıyorum ki , öyle tek başına tüm yükün altındasın keşke elimden bir şey gelse
orada olduğunu bilmek iyi geliyor. üzüntüden ağlarken ilk aklıma gelenin sen olman, sesini duymanın iyi gelecek olduğunu bilmek yanımdaymışsın gibi iyi geliyor
o zaman elinde hazır varken revuyla başlarsın dediğin gibi o bitince sosyal eczacınınki aynen daha mantıklı olur hem de daha verimli olur
rica ederim canımsın hiç birşey yapamıyorum yanında olamıyorum ki , öyle tek başına tüm yükün altındasın keşke elimden bir şey gelse
Ben de olsam öyle yapardım ama kardeşi kızmasın bize. Gene bu saat uyumayan mahşerin 3 atlıları gecelerin lordları. Hep erken uyuyacağım diyorumdur. Lavanta içtim bir galon arkadaşım hediye almıştı but hala uyanıksslık. Işıklar mahvediyor muma geçicem ben ya da gaz lambası.
yok yok kızmaz kızmaz
bende her gece bugün uyuyayım bari diyorum ama gel gör ki yine burada bittim
şuna da bakayım buna da derken bakıyorum gece 2-3 olmuş zaman hızlı geçiyor şekerim, hiç zamanla aram iyi olmadı zaten orta noktada buluşamıyoruz yetmiyor bana yetmiyor
loş ışık şart bizde akşamları ev loş olur biraz dinlenmek istiyor göz kafa , esasında da çok ışık sevmem göz görecek kadar aydınlık yeter işte
Ben de daha çok zaman istiyorum. Hem çalışmak hem spor yapmak hem kitap okumak hem arkadaşlarımla zaman geçirmek hem ailemle zaman geçirmek hem tek başına boş boş İnternete gezmek yayılmak hem uyumak her şey.
Ben de olsam öyle yapardım ama kardeşi kızmasın bize. Gene bu saat uyumayan mahşerin 3 atlıları gecelerin lordları. Hep erken uyuyacağım diyorumdur. Lavanta içtim bir galon arkadaşım hediye almıştı but hala uyanıksslık. Işıklar mahvediyor muma geçicem ben ya da gaz lambası.
yok yok kızmaz kızmaz
şuna da bakayım buna da derken bakıyorum gece 2-3 olmuş zaman hızlı geçiyor şekerim, hiç zamanla aram iyi olmadı zaten orta noktada buluşamıyoruz yetmiyor bana yetmiyor
loş ışık şart bizde akşamları ev loş olur biraz dinlenmek istiyor göz kafa , esasında da çok ışık sevmem göz görecek kadar aydınlık yeter işte
Ben de daha çok zaman istiyorum. Hem çalışmak hem spor yapmak hem kitap okumak hem arkadaşlarımla zaman geçirmek hem ailemle zaman geçirmek hem tek başına boş boş İnternete gezmek yayılmak hem uyumak her şey.
hem de çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin
bende istiyorum bende
Çok zengo olup her işi başkası halletse.Salata malzemeleri yıkamak çok zor bir iştir.
hem de çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin
bende istiyorum bende
Çok zengo olup her işi başkası halletse.Salata malzemeleri yıkamak çok zor bir iştir.
Burada tembel avrat adı altında marketde içinde pazar var yıkanmış ayıklanmış satıyorlar
Gel zıplayağğh IMG_20230801_013045.jpgIMG_20230801_013033.jpg
Geliyorum hemen acil uçak bileti yardımıııı.Bunun çapı ne kadar? Hemen serious mood.
çapı 150 ahsenle birlikte zıplıyoruz bir çocuk daha sığar yani bence küçüğünü alsaymışım olurmuş büyük oluyor
5 sene önce almıştım n11 den 100 tl idi geçen ay gördüğüm fiyata inanamadım
Burada tembel avrat adı altında marketde içinde pazar var yıkanmış ayıklanmış satıyorlar
Bir an emin olamadım gerçek mi trol mü diye. Gerçekmiş tembel avrat. Migrosta falan da yıkanmış var tabii biliyorum da bu
gerçek gerçek görünce çok gülmüştüm bildiğin ayrı bölüm yapmışlar her şey ayıklanmış yıkanmış hazır
metroda da öyle ama onlarda tembel avrat yazmadığı için o tadı alamıyorsun
yıkanmış alıp evde yıkıyor oluşuma lütfen birşey deme
Geliyorum hemen acil uçak bileti yardımıııı.Bunun çapı ne kadar? Hemen serious mood.
çapı 150 ahsenle birlikte zıplıyoruz bir çocuk daha sığar yani bence küçüğünü alsaymışım olurmuş büyük oluyor
150 bayağı büyük o zaman bana 102 yeter herhalde. Şuan fiyatlı gerçekten kullanacağımdan emin olup almam gerekir.
Ahsenle zıplama partisi. Lenfler için çok faydalı. Deniz Şimşek de öneriyor çok. Ayşe Köroğlu her gün yapıyor canım çekiyor.
150 bayağı büyük o zaman bana 102 yeter herhalde. Şuan fiyatlı gerçekten kullanacağımdan emin olup almam gerekir.
bence kullanırsın
bunun üstünde zıplayarak bacaklarımı karnıma doğru çok rahat çekiyorum dans ediyorum
normalde öyle spor yapsam dans etsem ertesi gün her yerim ağrır bi kere bileğim ayağım ağrır bunun üstünde asla yorulmuyorsun bir yerin ağrımıyor ama daha fazla kalori yakıyorsun, çok eğlenceli dümdüz 5 dk zıplasan 5 dk ip atlamış gibi olacaksın ama yorulmadan
Bir an emin olamadım gerçek mi trol mü diye. Gerçekmiş tembel avrat. Migrosta falan da yıkanmış var tabii biliyorum da bu
gerçek gerçek görünce çok gülmüştüm bildiğin ayrı bölüm yapmışlar her şey ayıklanmış yıkanmış hazır
metroda da öyle ama onlarda tembel avrat yazmadığı için o tadı alamıyorsun
yıkanmış alıp evde yıkıyor oluşuma lütfen birşey deme
Aynı tadı alamıyorsun mu? Hiç şaşırmadım aşko hatta deseydin ben de öyle alıyorum artık yoruldum hiç yıkamıyorım şok olurdum skandal derdim. Ya da aşırı araştırmış delillerle görmüş aşırı temizlendiğine dair bilimsel araştırma yapmış derdim.
Ahsenle zıplama partisi. Lenfler için çok faydalı. Deniz Şimşek de öneriyor çok. Ayşe Köroğlu her gün yapıyor canım çekiyor.
kesinlikle sabah kalktığında bir zıplasan veya gece uyumadan önce bir uyarsan zabaaaaaha kadar harara hurara çalışır metebolizman
stoperli olduğundan ses yapmıyor aşağıya ses gitmiyor 100 kg zıplayabilir