Aman cosmed aşkıma geri dönücem yeter bu kadar maceranscckts yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:18hepsi tam nokta atışı tespitlerPoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:12Bikac ürün yorumu yapayım
Hc ovex harika nasıl hafif nasıl güzel işini yapıyor ❤
Kirpi serumuna bayıldım daha kullanali kac gun oldu ki harikalar yaratıyorsun böyle,benim kirpik uçları açıktır hemen koyulastirdi .demek ki bir kac ay kullansam woaww
Origins yüz temizleyicisi biraz hayal kırıklığı oldu bence o yağlı cilt tipi için,karma falan hikaye
Cerave akne icin olan bile daha karma cilt duruyor öyle diyim...
originsde yüz yıkama jeli çeşit çeşit kendine uygun olanı kesin bulursun güzel bir markadır
sana kurutmayan ama derin temizleyen yıkama jeli lazım onuda bulmak öyle zor ki, çift aşamalı temizlik yaptığın için
gündüz hassas cilt için olanlardan kullanıp gece daha karma-yağlı cilt için olanı kullanırsan sanki sana daha iyi olabilir diye düşünüyorum![]()
Güzellik Rutinim
- Poudré
- Seçkin Üye
- İfadeler: 10272
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 424 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51553
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
sen sevdin cosmedi bence de aynen ona devam en güzeli olurPoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:19Aman cosmed aşkıma geri dönücem yeter bu kadar maceranscckts yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:18hepsi tam nokta atışı tespitlerPoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:12Bikac ürün yorumu yapayım
Hc ovex harika nasıl hafif nasıl güzel işini yapıyor ❤
Kirpi serumuna bayıldım daha kullanali kac gun oldu ki harikalar yaratıyorsun böyle,benim kirpik uçları açıktır hemen koyulastirdi .demek ki bir kac ay kullansam woaww
Origins yüz temizleyicisi biraz hayal kırıklığı oldu bence o yağlı cilt tipi için,karma falan hikaye
Cerave akne icin olan bile daha karma cilt duruyor öyle diyim...
originsde yüz yıkama jeli çeşit çeşit kendine uygun olanı kesin bulursun güzel bir markadır
sana kurutmayan ama derin temizleyen yıkama jeli lazım onuda bulmak öyle zor ki, çift aşamalı temizlik yaptığın için
gündüz hassas cilt için olanlardan kullanıp gece daha karma-yağlı cilt için olanı kullanırsan sanki sana daha iyi olabilir diye düşünüyorum![]()
![]()
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Anaaa dermactionu yorumlamayi nasıl unutmuşum 
Bi kere koruyuculuğunu cok sevdim heliocareden iyi bence bu konuda,matligi falan efsane biraz yedirirken zorlaniyorum ilk böyle bir pul pul duruyor ama sonra esitleniyor ve tabi cok nemlendiremiyorum altını yaz günü,kışın eminim ama daha kolay olur altını nem bombasını yaparsam bilemiyorum ama sırıtmıyor yine ciltte homojen oluyor eninde sonunda
Ilk defa sarı renk olan biseyle anlaşıyorum
Gözaltına heliocare,cilde dermaction kullaniyorum o kadar da seviyorum bu hayati işte

Bi kere koruyuculuğunu cok sevdim heliocareden iyi bence bu konuda,matligi falan efsane biraz yedirirken zorlaniyorum ilk böyle bir pul pul duruyor ama sonra esitleniyor ve tabi cok nemlendiremiyorum altını yaz günü,kışın eminim ama daha kolay olur altını nem bombasını yaparsam bilemiyorum ama sırıtmıyor yine ciltte homojen oluyor eninde sonunda
Gözaltına heliocare,cilde dermaction kullaniyorum o kadar da seviyorum bu hayati işte
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
ayyy sevmene çok mutlu oldumPoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:28Anaaa dermactionu yorumlamayi nasıl unutmuşum
Gözaltına heliocare,cilde dermaction kullaniyorum o kadar da seviyorum bu hayati işte![]()
yedirirken sana fazla kremsi yağlı mı geliyor ondan mı zorlanıyorsun yoksa kuru mu geliyor ürün
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Kuru geliyor ilk sonra kremsilesiyor sanki yüzümün ısısıyla birlikte ve oturmaya başlıyor tabi baya fondöten sürer gibi önce sonrada krem surer gibu elimle pat pat yapmam gerekiyor yoksa iz kalıyor tabi cok sürüyorum da olabilirnscckts yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:46ayyy sevmene çok mutlu oldumPoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:28Anaaa dermactionu yorumlamayi nasıl unutmuşum
Gözaltına heliocare,cilde dermaction kullaniyorum o kadar da seviyorum bu hayati işte![]()
ben bulamıyorum hala arıyorum watsonlarda ...
yedirirken sana fazla kremsi yağlı mı geliyor ondan mı zorlanıyorsun yoksa kuru mu geliyor ürün
Umarım en yakın zamanda bulursun ❤ hatta buluruz
Anlaşılan keşfedildi
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Aşko çok kötü oluyorum 2 3 gün ama uyuyamıyorum aşırı gergin oluyorum falan işe güce zor devam ediyorum çok zor hayat.Poudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 15:53Regline de takmazsin ayol cok normal değil miSkinkeyr yazdı: ↑02 Ağu 2023, 15:01Ben sinirli oluyorum ama normalde aşırı sakinimdir kimseyi hiç umursamam hiç kindar değilimdir her şeye rağmen pozitif ve umutluyumdur ama 3 4 gün falan böyle herkese sinir oluyorum ve dedikleri de batıyor duygusallıktan ziyade.Haytım aynı bile olsa mahvolmuşum gibi geliyor her şey bitti gibi falanAmetist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:56
al benden de o kadar. geçen ay bayramın ilk günü saatini şaşmadan geldi yollarda ağrısını derdini çektim. bu ay bir kararsız, kendisi başlamadı stresi başladı. östrojen mi yükseliyor ne oluyorsa beni de epeyce yükseltiyor ve bu dönemde aşırı duygusal oluyorum her şeye ağlamak istiyorum![]()
Öfff çok kötü. Buna eğilmeliyim.![]()
![]()
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Normal kız,hiç olmazsa sinirlisin gergosun deprosunSkinkeyr yazdı: ↑02 Ağu 2023, 17:08Aşko çok kötü oluyorum 2 3 gün ama uyuyamıyorum aşırı gergin oluyorum falan işe güce zor devam ediyorum çok zor hayat.Poudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 15:53Regline de takmazsin ayol cok normal değil miSkinkeyr yazdı: ↑02 Ağu 2023, 15:01
Ben sinirli oluyorum ama normalde aşırı sakinimdir kimseyi hiç umursamam hiç kindar değilimdir her şeye rağmen pozitif ve umutluyumdur ama 3 4 gün falan böyle herkese sinir oluyorum ve dedikleri de batıyor duygusallıktan ziyade.Haytım aynı bile olsa mahvolmuşum gibi geliyor her şey bitti gibi falan
Öfff çok kötü. Buna eğilmeliyim.![]()
![]()
![]()
Benim her ay ruh haliyetim değişiyor hangisine eğilcem
Ben bile bilmiyorum öteki ay ne olucam
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
aynı etkiyi görüyormuşuz bende de ilk sürerken pudralı gibi oluyor sürdükten 1-2dk sonra bildiğin nemlendirici sürmüşüm yüzüme gibi oluyor dediğin gibi cilt ısısıyla oturuyor yerinePoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 17:00Kuru geliyor ilk sonra kremsilesiyor sanki yüzümün ısısıyla birlikte ve oturmaya başlıyor tabi baya fondöten sürer gibi önce sonrada krem surer gibu elimle pat pat yapmam gerekiyor yoksa iz kalıyor tabi cok sürüyorum da olabilirnscckts yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:46ayyy sevmene çok mutlu oldumPoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 16:28Anaaa dermactionu yorumlamayi nasıl unutmuşum
ben bulamıyorum hala arıyorum watsonlarda ...
yedirirken sana fazla kremsi yağlı mı geliyor ondan mı zorlanıyorsun yoksa kuru mu geliyor ürünneyse tekniğini öğrendim neticede
Anlaşılan keşfedildi![]()
burun ve çene kısmında pul pul oluyor mu bende ilk sürerken oluyordu zaman geçince kendi kendine düzeliyordu artık o da olmuyor
- Poudré
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Aynen aynennscckts yazdı: ↑02 Ağu 2023, 17:12aynı etkiyi görüyormuşuz bende de ilk sürerken pudralı gibi oluyor sürdükten 1-2dk sonra bildiğin nemlendirici sürmüşüm yüzüme gibi oluyor dediğin gibi cilt ısısıyla oturuyor yerinePoudré yazdı: ↑02 Ağu 2023, 17:00Kuru geliyor ilk sonra kremsilesiyor sanki yüzümün ısısıyla birlikte ve oturmaya başlıyor tabi baya fondöten sürer gibi önce sonrada krem surer gibu elimle pat pat yapmam gerekiyor yoksa iz kalıyor tabi cok sürüyorum da olabilirneyse tekniğini öğrendim neticede
Anlaşılan keşfedildi![]()
![]()
burun ve çene kısmında pul pul oluyor mu bende ilk sürerken oluyordu zaman geçince kendi kendine düzeliyordu artık o da olmuyoro sıralar ölü derim varmış demek ki
Bakımsız cilde fondöten süren kız imajı gibi
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15237
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
teşekkür ederim aşkoşSkinkeyr yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:42Hayırlı olsun aşkoş.Ametist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:38https://ty.gl/fox25uhqja
Bugün kendime hediye aldım. Halıları kaldırdım robot bozuldu günde 3 defa ev süpürüyorum peşinden siliyorum. Kendime kıyağım olsun dedim![]()
Fazlaya dair hakların saklı bence bu evin hediyesudur.
![]()
Kader, gayrete aşıktır
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
teşekkür ederim canımBensimo yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:59Güle güle kullan canım, hayırlı olsunAmetist yazdı: ↑02 Ağu 2023, 14:38https://ty.gl/fox25uhqja
Bugün kendime hediye aldım. Halıları kaldırdım robot bozuldu günde 3 defa ev süpürüyorum peşinden siliyorum. Kendime kıyağım olsun dedim![]()
![]()
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
https://www.instagram.com/reel/CsuJbaVA ... BiNWFlZA== ay çok iyi ya 
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12357
- Teşekkür etti: 2029 kez
Süper bnde iki gündür böyleyim saldırıyorum sağa sola vuracam birininscckts yazdı: ↑02 Ağu 2023, 20:37https://www.instagram.com/reel/CsuJbaVA ... BiNWFlZA== ay çok iyi ya![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Kayınvalidemin vefat haberini aldık...
Tüm gün ulaşamamışlar erhana akşam 7 de arayıp haber ediyorlar sabahtan beri ulaşamadık diye, erhanda çilingir çağırın eve girin mutlaka dedi izmirde kayınvalideme yakın oturan teyzesine...
Çilingirle bir giriyorlar ki vefat etmiş,
Allah rahmet eylesin şoktayız hiç beklenmedik ani bir ölüm, erhan yıkıldı
Haberiniz olsun kızlar
Tüm gün ulaşamamışlar erhana akşam 7 de arayıp haber ediyorlar sabahtan beri ulaşamadık diye, erhanda çilingir çağırın eve girin mutlaka dedi izmirde kayınvalideme yakın oturan teyzesine...
Haberiniz olsun kızlar
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Erhan a ve sana sabırlar diliyorumnscckts yazdı: ↑02 Ağu 2023, 23:00Kayınvalidemin vefat haberini aldık...
Haberiniz olsun kızlar
Kader, gayrete aşıktır
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14335
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.nscckts yazdı: ↑02 Ağu 2023, 23:00Kayınvalidemin vefat haberini aldık...
Haberiniz olsun kızlar