Güzellik Rutinim

Kalıcı Makyaj Uygulamaları, Kozmetik Markaları, Vücut Bakımı, Göğüs Sağlığı, Göğüs Bakımı, Cilt Bakımı, Saç Bakımı, Saç Rengi, Saç Renkleri, Saç Modelleri, El ve Ayak Bakımı, Makyajın Püf Noktaları, Parfüm, Parfüm Yorumları, Parfüm Önerileri, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Bakımlı Kadın Portalı
Kullanıcı avatarı
deanspie
Seçkin Üye
İfadeler: 6696
Ruh hali:
Teşekkür etti: 25 kez
Burç:

Re: Güzellik Rutinim

Okunmamış mesaj gönderen deanspie »

nscckts yazdı:
04 Eyl 2023, 22:47
@Ametist canım çok teşekkür ederim :ask: paytağı tatile göndermişiz gibi düşünerek kendimi kandırıyorum resmen ,bulunduğu ortamın şartı evden daha iyi en azından manzarası var diyorum... birde insanları dinlemeyi sever gelen gidende çok oluyor meraklı meraklı bakar onlara

ilk bizden ayrı gecesi strese girer mi endişesi var biz hiç ayrılmadık paytaktan kendimi suçlu hissediyorum
Aslında alışması iyi olur mesela biz de kediyi ilk zamanlar hiç tek bırakmıyorduk sonra yanlış olduğu söylendi örneğin evden çıkıp acil durum olsa eve 1 2 gün gelmesek kedinin buna alışmış olması daha iyi olur dediler
Kuşlar da öyle özellikle muhabbet kuşları
İleride evden gidip onu tek bırakacağını zamanlarda olabilir zaten sabah olup ofise gidince erhan onla ilgilenir hiç canını sıkma adapte olması onun için iyi olur güvenli alandan çıkması
En azından gündüz bahçe ağaç manzara ona da iyi gelir :harika:
4 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
İfadeler: 14311
Ruh hali:
Teşekkür etti: 1550 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Skinkeyr »

Poudré yazdı:
04 Eyl 2023, 22:28
Skinkeyr yazdı:
04 Eyl 2023, 22:16
iremcik yazdı:
04 Eyl 2023, 22:06

yengeç ve balık nasıl olur acaba iki duygusal ve çakal burç :yokartik: :yokartik: :yokartik:
Terazi burçlarının konuşmaları çok güzel oluyor ya 2 terazi tanıdım dinledikçe dinleyesim gelirdi hep enerjileri çok tatlış :hi:
doğum haritasından anlıyor musun görl bi el atsan :yokartik:
Terazi en kıymeti bilinmeyen burç diyebilir miyiz. 😂Teraziye de en çok koç yakıştırılır mesela. 😂Yok o kadar anlamıyorum.😂astrology master uygulaması güzel bence ona bakabilirsin. Balıkla olabilir bence bir tık duygusal ama sezgiler çok kuvvetli tabii duygusal manipülasyon yönetirsiniz kızzz. 😂Saf görünümlü çakallar. 😂
Ufff teraziye koç demeyin cinleniyorum 🤣🤣
Yükselen terazi oğlumun 7.evini koç kesiyor yani eş evi bu ne anlama geliyor yu anderstand dimi😒
Gidip sanat dövüşleri öğrencem koç gelin gelirse cok pis cadalozcam 😆
7.ev kesiyor ne demek?😂 7.ev kova yazıyor bende ama o değil galiba. 😂
3 Resim 1 Resim

Kullanıcı avatarı
Sebboy58
Seçkin Üye
İfadeler: 12345
Teşekkür etti: 2029 kez

Okunmamış mesaj gönderen Sebboy58 »

nscckts yazdı:
04 Eyl 2023, 22:45
Sebboy58 yazdı:
04 Eyl 2023, 22:33
nscckts yazdı:
04 Eyl 2023, 22:31

%10 luk losyon verdi ya canım ondan peptit kreme ihtiyacın kalmamış
heliocareyi yazın mı kullan dedi
o çok güçlü koruma sağlıyor ya ondan sanırım

tekrar niye sivilce tedavisi verdi onu anlamadım ben ya...
sivilcen yok ki
onu bnde anlamadım tek tük var ama acaba bu ilaçlar lekeye demi iyi geliyor ondan vermiş olabilir mi 🤭@nscckts
hayır ilaç bildiğin siyah nokta kapalı komedon ve sivilce için uzun süre kullanacaksın bu kremleri yazın zaten ağır krem kullandın cildin çoook hassas olacak dikkat et
Tm cnm elimden geleni yapacağım sonucunda güzel cildim olacak inşallah doktorda çok iyi inşallah hiç gitmez oradan başka yere gönderilme durumu varmış @nscckts
3 Resim

Kullanıcı avatarı
Poudré
Seçkin Üye
İfadeler: 10241
Ruh hali:
Teşekkür etti: 424 kez
Burç:

Okunmamış mesaj gönderen Poudré »

Skinkeyr yazdı:
04 Eyl 2023, 23:15
Poudré yazdı:
Skinkeyr yazdı:
04 Eyl 2023, 22:16

Terazi en kıymeti bilinmeyen burç diyebilir miyiz. 😂Teraziye de en çok koç yakıştırılır mesela. 😂Yok o kadar anlamıyorum.😂astrology master uygulaması güzel bence ona bakabilirsin. Balıkla olabilir bence bir tık duygusal ama sezgiler çok kuvvetli tabii duygusal manipülasyon yönetirsiniz kızzz. 😂Saf görünümlü çakallar. 😂
Yükselen terazi oğlumun 7.evini koç kesiyor yani eş evi bu ne anlama geliyor yu anderstand dimi😒
Kova ağırlıklı kociş demek beybi bu ay yukselen güneş ve hatta stelyumlu kova bile çıkabilir ☺
Ay cok geçmiş olsun kova erkeğini de hic sevmem en sevmedigim erkek burcu kolay gelsin inşallah akıllısı uslusu senin olur ♥️😆
4 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

Poudré yazdı:
05 Eyl 2023, 00:21
Skinkeyr yazdı:
04 Eyl 2023, 23:15
Poudré yazdı:

Kova ağırlıklı kociş demek beybi bu ay yukselen güneş ve hatta stelyumlu kova bile çıkabilir ☺
Ay cok geçmiş olsun kova erkeğini de hic sevmem en sevmedigim erkek burcu kolay gelsin inşallah akıllısı uslusu senin olur ♥️😆
Ay ben çekemem ukelaaa.😂Ben de yay stelyum. 🧛🧛‍♀️ Dıt gibi olay. 😂Ben her türlü ezoyum ya.😂En iyisi no Man no cry.😂
4 Resim

Kullanıcı avatarı
deanspie
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

https://www.instagram.com/reel/Cwda_dLI ... M2ODFkZg==

Bu eczacı İnternet'e satılan her ürün sahtedir eczaneden alın demiş. Ben dermoskinleri de evdeeczaneden aldım ,vitamin vs de alıyorum dermoeczanem.com dan mesela. .
4 Resim

Kullanıcı avatarı
deanspie
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

Biraz da pahalılıktqn insanlar İnternete yöneldi eczaneler 2. Plana atıldı diye olabilir mi tamam her ürün orijinal değil ama İnternet'e satılan her şey sahtedir diyor geçen sene dermodan vichy şampuan aldım beğenmedim şikayet vara yazdım vichy beni aradı ürün orijinal mi nereden aldınız dedi dermoeczanem.com dedim sıkıntı yok mağaza bizim distribütörlerimzden dedi. Evdeeczanede 3 oldu sipariş veriyorum dermoskinleri de oradan aldım.
3 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
deanspie
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

Günaydın canlar 🥰
4 Resim

Kullanıcı avatarı
deanspie
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

Aa nerede bu kızlar
4 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
İfadeler: 51439
Ruh hali:
Teşekkür etti: 2182 kez
Burç:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen nscckts »

iremcik yazdı:
05 Eyl 2023, 07:25
https://www.instagram.com/reel/Cwda_dLI ... M2ODFkZg==

Bu eczacı İnternet'e satılan her ürün sahtedir eczaneden alın demiş. Ben dermoskinleri de evdeeczaneden aldım ,vitamin vs de alıyorum dermoeczanem.com dan mesela. .
eczacı eksik söylemiş çoğu ürün sahtedir demesi gerekti sanırım etkileşim yapmaya çalışmış
ecza depoları sahte ürün yollamaz evdeeczane ve dermoeczanem ecza deposudur ve güvenilirdir barkodu sorgulasan zaten sahte olup olmadığı anlaşılır böyle insanların konuşurken daha dikkatli konuşması gerek halbuki, etkileşim insana neler yaptırıyor :sunabak:
1 Resim 4 Resim

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

iremcik yazdı:
05 Eyl 2023, 07:40
Biraz da pahalılıktqn insanlar İnternete yöneldi eczaneler 2. Plana atıldı diye olabilir mi tamam her ürün orijinal değil ama İnternet'e satılan her şey sahtedir diyor geçen sene dermodan vichy şampuan aldım beğenmedim şikayet vara yazdım vichy beni aradı ürün orijinal mi nereden aldınız dedi dermoeczanem.com dedim sıkıntı yok mağaza bizim distribütörlerimzden dedi. Evdeeczanede 3 oldu sipariş veriyorum dermoskinleri de oradan aldım.
aynen öyle, hiç kimsenin içine endişe düşmesin çok güvenilir internetde satıcılar var :ask:
3 Resim 2 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

iremcik yazdı:
05 Eyl 2023, 07:40
Günaydın canlar 🥰
günaaaydın :ask:
5 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

iremcik yazdı:
05 Eyl 2023, 09:33
Aa nerede bu kızlar
genelde sabahları @Bensimo geliyor ilk :gulme: bensimo bugün biraz geç kalmış hatta :sunabak:
1 Resim 4 Resim

Kullanıcı avatarı
Bensimo
Seçkin Üye
İfadeler: 3773
Teşekkür etti: 1498 kez

Okunmamış mesaj gönderen Bensimo »

nscckts yazdı:
05 Eyl 2023, 09:47
iremcik yazdı:
Aa nerede bu kızlar
genelde sabahları @Bensimo geliyor ilk :gulme: bensimo bugün biraz geç kalmış hatta :sunabak:
Günaydın arkadaşlarım :harika: ablam geldi almanyadan onun için çok uğrayamadım 2 gündür. Şimdi kendi evine gitti. Yoksa sabahları burayı okumayı çok seviyorum :ask:
Ahsene çok geçmiş olsun Nisa, inşallah daha iyidir şimdi :dua: Paytak da iyi olur sıkma canını, değişiklik iyi bile gelebilir :harika:
4 Resim

Kullanıcı avatarı
Bensimo
Seçkin Üye
İfadeler: 3773
Teşekkür etti: 1498 kez

Okunmamış mesaj gönderen Bensimo »

Ya şu burçlardan bu kadar nasıl anlıyorsunuz acaba :seniseni: @Skinkeyr ve @Poudré hele burç tahmin etmek :khaha: benim aslan olduğum anlaşılıyor mu mesela :halay: ya da sormuş muydum bilmem ama aslanla kova nasıldır? @Poudré dediği gibi kova erkekleri bence de çok zor. Biz eşimle gerçekten çok zıt karakterleriz :nonono:
2 Resim 3 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Bensimo yazdı:
05 Eyl 2023, 11:25
nscckts yazdı:
iremcik yazdı:
Aa nerede bu kızlar
Günaydın arkadaşlarım :harika: ablam geldi almanyadan onun için çok uğrayamadım 2 gündür. Şimdi kendi evine gitti. Yoksa sabahları burayı okumayı çok seviyorum :ask:
Ahsene çok geçmiş olsun Nisa, inşallah daha iyidir şimdi :dua: Paytak da iyi olur sıkma canını, değişiklik iyi bile gelebilir :harika:
teşekkür ederim canım :ask:
ben gece uyku uyuyamadım sabah uyanır uyanmaz paytağın alanına baktım derin iç çektim
sabah erhan video attı paytak şakıyor resmen eşşşeeek , beni hemen unutmuş :gulme: erkek milleti işte kuş bile olsa erkek erkektir :sunabak: umursamazlar
5 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
05 Eyl 2023, 12:20
Bensimo yazdı:
nscckts yazdı:

ben gece uyku uyuyamadım sabah uyanır uyanmaz paytağın alanına baktım derin iç çektim
sabah erhan video attı paytak şakıyor resmen eşşşeeek , beni hemen unutmuş :gulme: erkek milleti işte kuş bile olsa erkek erkektir :sunabak: umursamazlar
Tatile çıkmış resmen. :hoppala: :masallah: Erkolar kapatılsın. 😂
5 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

Bensimo yazdı:
05 Eyl 2023, 11:28
Ya şu burçlardan bu kadar nasıl anlıyorsunuz acaba :seniseni: @Skinkeyr ve @Poudré hele burç tahmin etmek :khaha: benim aslan olduğum anlaşılıyor mu mesela :halay: ya da sormuş muydum bilmem ama aslanla kova nasıldır? @Poudré dediği gibi kova erkekleri bence de çok zor. Biz eşimle gerçekten çok zıt karakterleriz :nonono:
Ben o kadar anlamıyorum bence. 😂@Poudré başkan çok iyidir. 😂Uiyy deme benim kısmetim kova erkosuymuş. 😂Ben seviyorum aslanları ya. Biraz huyuna git senden iyisi yoktur. 😂Her şeyi yapar. Biraz pohpoh gerek. 😂
1 Resim 4 Resim

Kullanıcı avatarı
Skinkeyr
Seçkin Üye
Ruh hali:
Burç:

nscckts yazdı:
Bensimo yazdı:
nscckts yazdı:

Senden paytağa bu gönül az mı kahrını çekti bensiz aşkınnn nereye yararkiii. Kaç kere kırdın yerlere attın yaralı kalbim affeder mi? 😂
5 Resim

Kullanıcı avatarı
nscckts
Site Admin
Ruh hali:
Burç:
İletişim:

Skinkeyr yazdı:
05 Eyl 2023, 12:51
nscckts yazdı:
Bensimo yazdı:

Senden paytağa bu gönül az mı kahrını çekti bensiz aşkınnn nereye yararkiii. Kaç kere kırdın yerlere attın yaralı kalbim affeder mi? 😂
yokluğunu o kadar hissediyorum ki , onun benim yokluğumu hissetmemesi zoruma gitti :yokartik:
yem yemeyi bilmiyordu o kadar bebekti
uçmayı bilmiyordu
hepsini ben öğrettim elimle uçura uçura
konuşmayı öğreticem diye canım çıktı faranjit oldum saatlerce konuştum
yalnız kalmasın rahat olsun diye kendi konforumdan fedakarlık yaptım
kaç kafes değiştik kaç ev yaptım düüüünyanın masrafı :yokartik: en sevdiği olsun diye
yer süpürürken silerken korkuyor viledadan korkmasın diye yer değiştirdim süpürgeyi göstermedim ona öyle temizlik yaptım
işim varken uykusu bölünmesin diye işimi erteledim :kahkahaa:

kendisi ne yaptı gider gitmez bülbül gibi şakıdı sanki benden kurtulduğuna sevinir gibi
resmen kırıldım :passionate:
5 Resim