Kısmetlisinnscckts yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:01kiperim geldi ama 1 sipariş vermiştim 2 tane gelmiş sanırım mükerrer hata tek barkodda çift ürün mü oldu ne
satıcıya yazdım iadeyi nasıl yapalım size normal kargodan karşı ödemeli mi yollayayım ya da hesap numaranızı verin diğerini de ödeyeyim dedim
bekliyorum cevap yazmasını
trendyoldan geri iade edicem dee hesabıma para yatacak falan , gönder ulaşsın hesaba aktarılsın derken 1 haftayı bulur, acelem var valla ya normal kargoyla yollarım ya onunda parasını öderim kısmet ne yapalım demek ki 2 tane satın almam gerekiyormuş...
Güzellik Rutinim
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15228
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51429
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
erhan profiloya gidip servisin rezilliğini anlatacak bugünAmetist yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:04nscckts yazdı: ↑12 Eyl 2023, 12:57başıma neler geldi bir sor uyudun mu diye sor![]()
çamaşır makinası geldikten 1 gün sonra altdan sular akmaya başladı
acaba dedik gider borusunu mu yerine oturtmadılar kirli su mu yok tıkanırsa temizlemek için altda kapak var ya ondan mı resmen dünden beridir makinayla oynuyoruz
dün gece bir kalktım ki çamaşır makinasının olduğu alan komple su içinde yerler su her yer su makinanın üstü su ... iyi ki elektrik sıkıntısı olması yani makinayı hortum çekip yıkamışız gibi su
erhanı uyandırdım şalteri indirdik sabaha karşı saaat neredeyse, telefonun ışıklarını açtık caaarrtt currrt zorla o ağır makinayı daracık yerden çıkardık önce kuruladık sağı solu , tabi su vanasınıda kapatmıştık ne olur ne olmaz diye
sonra kurumasını bekledik şalteri kaldırmak için , çabuk kurusun diye şarjlı vantilatörleri tuttuk vs
başında bekledik![]()
ondan sonra baktık ki su vanasını açınca
makinanın su aldığı musluğa hortumu geçirmiş ama sıkmamışlar tazikli su, iyiki komple yerinden çıkmamış muslukta makinanın hemen üstünde yani süperzeka harika ötesi beyni olan servis elemanının harika işçiliği![]()
her yer o kadar su olmuş ki
sildikçe akıyor sildikçe bir yerlerden geri çıkıyor makinanın hemen yanında dolap var alan çok dar altı silmek zor
birde vileda sapımeskidi diye atmıştım dün sabah, o da yok elle siliyoruz![]()
inanılmaz dinleniyorum nasıl nasıl anlatamam![]()
Şaşkınlıkla okudum geçmiş olsun canım elektrik arızası olmamış çarpılmamışsınız çok şükür. İşini iyi yapmayan servis büyük iş çıkarmış şikayet oluştur. Tam cinnet geçirmelik olmuş. Bırak herşeyi gerçekten dinlen bugün hiş bişey yapma.
vivenseden de tv sehpamız geldi akşam
ayakları eksik vidası var ayağı yok
bugünde vivense gidip tedarik edecek ayaklarını
sadece yer süpürürüm bugün bir de makinada yıkanan çamaşırları sererim, bulaşık makinasını yerleştiririm sabah zaten bir fasıl daha elle yerleri silmek zorunda kaldım her yere cupur cupur bastığımız için izler olmuştu
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
büyük ihtimal ödemesini yaparımAmetist yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:08Kısmetlisinnscckts yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:01kiperim geldi ama 1 sipariş vermiştim 2 tane gelmiş sanırım mükerrer hata tek barkodda çift ürün mü oldu ne
satıcıya yazdım iadeyi nasıl yapalım size normal kargodan karşı ödemeli mi yollayayım ya da hesap numaranızı verin diğerini de ödeyeyim dedim
trendyoldan geri iade edicem dee hesabıma para yatacak falan , gönder ulaşsın hesaba aktarılsın derken 1 haftayı bulur, acelem var valla ya normal kargoyla yollarım ya onunda parasını öderim kısmet ne yapalım demek ki 2 tane satın almam gerekiyormuş...adam iban atsa direk parasını ödesen kolay olur aslında nasıl olsa kullanıyorsun.
erhana kocamda kocam bu iş senin ellerinden öper ,bak hayat şu yorgunluğumu gördü, fazla fazla yolladı ki ,yorgun perişan haldeki eşine fazladan al diye, ne şanslısın ayağına geldi ödersin artık dedim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Okursun tabii sana da iyi gelir inşallah hatta ben de diyorum keşke birikse de bu muhteşem kadınların yazdığı sohbetler çayımı kahvemi yapıp okumasam diye sen de okursun ara ara dizi izlemek gibi olur. Geçmiş olsun canım.Suzannaa yazdı: ↑12 Eyl 2023, 09:32selam herkese
umarim herkes iyidir. bayadir giremiyorum. kendimi iyi hissetmeyince doktora gittim - agir depresyondaymisim, hap kullaniyorum onunda yan etkileri var tabi. gece uyutmuyor falan filan.
bir süre devam edecegim bakalim. izine cikacaktim gecen hafta cikmadim erteledim bu persembe cikacagim. belki türkiyeye giderim valiz hazirlamayi basarirsam. su an o bile bana yük.
burda baya bir sey kacirdigima eminim ama dönem dönem iyi hissedersem girip okurum.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14311
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Hedayemiz olsun efenim desinlerrr.nscckts yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:12büyük ihtimal ödemesini yaparımAmetist yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:08Kısmetlisinnscckts yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:01kiperim geldi ama 1 sipariş vermiştim 2 tane gelmiş sanırım mükerrer hata tek barkodda çift ürün mü oldu ne
trendyoldan geri iade edicem dee hesabıma para yatacak falan , gönder ulaşsın hesaba aktarılsın derken 1 haftayı bulur, acelem var valla ya normal kargoyla yollarım ya onunda parasını öderim kısmet ne yapalım demek ki 2 tane satın almam gerekiyormuş...adam iban atsa direk parasını ödesen kolay olur aslında nasıl olsa kullanıyorsun.
![]()
erhana kocamda kocam bu iş senin ellerinden öper ,bak hayat şu yorgunluğumu gördü, fazla fazla yolladı ki ,yorgun perişan haldeki eşine fazladan al diye, ne şanslısın ayağına geldi ödersin artık dedim![]()
![]()
![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
daha önce ikeadan ürün almıştım fazla gelmişti aradığımda hediyemiz olsun demişlerdiSkinkeyr yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:46Hedayemiz olsun efenim desinlerrr.![]()
ama o bu kadar pahalı değildi
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15228
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
Hepsi akşama hallolur inşallah. Vivense de bazen sorun olabiliyor. Arkadaşıma da sehpayı çizik göndermişlerdi.nscckts yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:09erhan profiloya gidip servisin rezilliğini anlatacak bugünAmetist yazdı: ↑12 Eyl 2023, 13:04nscckts yazdı: ↑12 Eyl 2023, 12:57
başıma neler geldi bir sor uyudun mu diye sor![]()
çamaşır makinası geldikten 1 gün sonra altdan sular akmaya başladı
acaba dedik gider borusunu mu yerine oturtmadılar kirli su mu yok tıkanırsa temizlemek için altda kapak var ya ondan mı resmen dünden beridir makinayla oynuyoruz
dün gece bir kalktım ki çamaşır makinasının olduğu alan komple su içinde yerler su her yer su makinanın üstü su ... iyi ki elektrik sıkıntısı olması yani makinayı hortum çekip yıkamışız gibi su
erhanı uyandırdım şalteri indirdik sabaha karşı saaat neredeyse, telefonun ışıklarını açtık caaarrtt currrt zorla o ağır makinayı daracık yerden çıkardık önce kuruladık sağı solu , tabi su vanasınıda kapatmıştık ne olur ne olmaz diye
sonra kurumasını bekledik şalteri kaldırmak için , çabuk kurusun diye şarjlı vantilatörleri tuttuk vs
başında bekledik![]()
ondan sonra baktık ki su vanasını açınca
makinanın su aldığı musluğa hortumu geçirmiş ama sıkmamışlar tazikli su, iyiki komple yerinden çıkmamış muslukta makinanın hemen üstünde yani süperzeka harika ötesi beyni olan servis elemanının harika işçiliği![]()
her yer o kadar su olmuş ki
sildikçe akıyor sildikçe bir yerlerden geri çıkıyor makinanın hemen yanında dolap var alan çok dar altı silmek zor
birde vileda sapımeskidi diye atmıştım dün sabah, o da yok elle siliyoruz![]()
inanılmaz dinleniyorum nasıl nasıl anlatamam![]()
Şaşkınlıkla okudum geçmiş olsun canım elektrik arızası olmamış çarpılmamışsınız çok şükür. İşini iyi yapmayan servis büyük iş çıkarmış şikayet oluştur. Tam cinnet geçirmelik olmuş. Bırak herşeyi gerçekten dinlen bugün hiş bişey yapma.
vivenseden de tv sehpamız geldi akşam
ayakları eksik vidası var ayağı yok![]()
bugünde vivense gidip tedarik edecek ayaklarını
sadece yer süpürürüm bugün bir de makinada yıkanan çamaşırları sererim, bulaşık makinasını yerleştiririm sabah zaten bir fasıl daha elle yerleri silmek zorunda kaldım her yere cupur cupur bastığımız için izler olmuşturesmen dünden beri duramadım bugün birşey yapmam artık
Daha büyük sorunlar olmasında küçükler çözülür.
Kader, gayrete aşıktır
- Suzannaa
- İfadeler: 723
- Teşekkür etti: 110 kez
insallah canim benimnscckts yazdı: ↑12 Eyl 2023, 11:12Senin üst üste geldi, yoruldun, o kadar haklısın ki bunalmakta, olur öyle sonra yoluna girer canım, sen güçlüsün atlatırsın o badireleriSuzannaa yazdı: ↑12 Eyl 2023, 09:32selam herkese
umarim herkes iyidir. bayadir giremiyorum. kendimi iyi hissetmeyince doktora gittim - agir depresyondaymisim, hap kullaniyorum onunda yan etkileri var tabi. gece uyutmuyor falan filan.
bir süre devam edecegim bakalim. izine cikacaktim gecen hafta cikmadim erteledim bu persembe cikacagim. belki türkiyeye giderim valiz hazirlamayi basarirsam. su an o bile bana yük.
burda baya bir sey kacirdigima eminim ama dönem dönem iyi hissedersem girip okurum.![]()
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
@Ametist canım hepsiburada demin aldığım çantanın para iadesini yapmış ben bir talepde bulunmadım ama satıcı kargolamayınca belirli süre sonra otomatik oluyor sanırım bu
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Artık sabahları değil bu sefer geceleri içicem, birazda öyle deneyeyim 
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
inanılmaz sinir oldum en korktuğum ve sevmediğim şeyler
ya bizim kızın servisçisi değişmiş adam işi büyütmüş gitti
bizde mecburen başka servisciyle konuştuk aksi gibi servise binen çocukların hepsi sabahçı tek öğlenci ahsen yani ahsen için 1 servis geliyor bizim siteden başka çocuk yok o servise binen...
sabah erhana yeni servisci demişki (kavşaktan girince 2 bina sonra bizim bina )kavşaktan binsin oradan alayım hani ara sokağa girmeyeyim boşuna
erhanda ne münasebet evin önünden alınıp evin önünde bırakılacak bu daha 7-8 yaş çocuğu öyle şey olmaz demiş
şimdi meseleye geliyorum
biz okul açılınca ilk hafta bakalım ahsen okuldan çıkınca oyalanmadan direkt servise gidip servisten inince oyalanmadan direkt eve çıkıyor mu ne yapıyor diye kendimizi göstermeden gözlemleriz çünkü daha küçük ve bilmiyor kendi kendine servisten inip eve gelecek yukarıya çıkacak
erhan bekledi bekledi servis gelmedi o sırada benle de telefonda konuşuyor
ahsen yürüye yürüye karşıdan geliyor dedi kan beynime çıktı nasıl ya ? servisçi kavşakta bırakmış kızı
ya allahın cezası adam , ya çocuk karşıdan karşıya geçerken araba çarpsa
burada bir sürü motorlu var hızla fırlayan kaç kere bu kavşakta kaza oldu
ya karıştırıp yan binaya girse
önümüz kış
kışımız çok sert ve yağışlı geçer bu çocuk nasıl kavşaktan yürüsün gelsin 2-3 bina mesafesi
dangalak adam
ahsen site bahçesine girene kadar beklememiş bile ,basmış gitmiş bari bahçeye girdiğini gör değil mi
ara dedim erhana ara adamı
erhanda sakin sakin konuşuyor adamla daha da sinirlendim
ben arkadan biir carladım bir daha böyle bir şey kabul etmiyorum diye duyurdum sesimi
böyle olmaz ben servisciye güvenmem artık
ya bizim kızın servisçisi değişmiş adam işi büyütmüş gitti
bizde mecburen başka servisciyle konuştuk aksi gibi servise binen çocukların hepsi sabahçı tek öğlenci ahsen yani ahsen için 1 servis geliyor bizim siteden başka çocuk yok o servise binen...
sabah erhana yeni servisci demişki (kavşaktan girince 2 bina sonra bizim bina )kavşaktan binsin oradan alayım hani ara sokağa girmeyeyim boşuna
erhanda ne münasebet evin önünden alınıp evin önünde bırakılacak bu daha 7-8 yaş çocuğu öyle şey olmaz demiş
şimdi meseleye geliyorum
biz okul açılınca ilk hafta bakalım ahsen okuldan çıkınca oyalanmadan direkt servise gidip servisten inince oyalanmadan direkt eve çıkıyor mu ne yapıyor diye kendimizi göstermeden gözlemleriz çünkü daha küçük ve bilmiyor kendi kendine servisten inip eve gelecek yukarıya çıkacak
erhan bekledi bekledi servis gelmedi o sırada benle de telefonda konuşuyor
ahsen yürüye yürüye karşıdan geliyor dedi kan beynime çıktı nasıl ya ? servisçi kavşakta bırakmış kızı
ya allahın cezası adam , ya çocuk karşıdan karşıya geçerken araba çarpsa
burada bir sürü motorlu var hızla fırlayan kaç kere bu kavşakta kaza oldu
ya karıştırıp yan binaya girse
önümüz kış
kışımız çok sert ve yağışlı geçer bu çocuk nasıl kavşaktan yürüsün gelsin 2-3 bina mesafesi
dangalak adam
ahsen site bahçesine girene kadar beklememiş bile ,basmış gitmiş bari bahçeye girdiğini gör değil mi
ara dedim erhana ara adamı
erhanda sakin sakin konuşuyor adamla daha da sinirlendim
ben arkadan biir carladım bir daha böyle bir şey kabul etmiyorum diye duyurdum sesimi
böyle olmaz ben servisciye güvenmem artık
- deanspie
- Seçkin Üye
- İfadeler: 6692
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 25 kez
- Burç:
Dişim için gittim nisam ya kanal yapılan dişim kırıldı ve çürüdü, 1 ekime de ortodonti için randevu aldım fiyat çok aşırı değilse tel taktırmayı düşünüyorum
- deanspie
- Seçkin Üye
- İfadeler: 6692
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 25 kez
- Burç:
Şifasını gör inşallah
Senin önerin olup da kötü olan bir şey görmedim, alıcam bu kiperi kemiklere de iyi kolajen dişlere de etkisi olur belki