Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 46590
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2173 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
kullandın mı ,
ben bunlara çok önyargılıyım ya
- Değerlendirme: 41.67%
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
vah vah nasıl yapsak dünyanın sonu gelir şimdi alemsin
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 13521
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1547 kez
- Burç:
Süpersin canım. Zaten ss almıştım geçmiş sayfalardan. Üniversite kullanmıştım kahverengi maskara. Aslında uygun dediğin gibi ama kirpiklerim koyu renk aslında koyu kirpikli birine çok yakışmıyor bence daha sarı kirpiklilere yakışıyor gibi geliyor. Saem yazın süper olur. Yazın bayağı yağlanıyorum ben. Nemli bir yerde yaşadığım için. Nyxi de canlı dene varya denedim 100 kere renginden emin olamadım. 3 gibi düşündüm. 4 de 2 de olmaz gibi geldi. Ay renk olayı çok gergo ya. Bir de gerilemeye de müsait gözaltım çok kötü bir görüntü.Renk olayı hiç uğraştırmasın diye erborian cc yeşil olanını mı alsam diyorum hem hassas da Cildim. Daha önce de jartın yeşil renkli Tiger graslı yani centelloşlusunu kullandım. Başta sevdim gibi ama sonra zamanla hafif turunculaşıp oksitlendi gibi.içeirği efsoydu aslında. Originsinin ginsnengli tenli nemlendirici ise onun da içeriğini sevdim. O seriyi de zaten severim ama o da oksitlendi mesela bende turuncu kaldı. Dr jart daha iyiydi çok hafifi origins daha fazlaydı. Seçsem Dr hattı seçerim. Klairs bbnin de testerını denedim bri kaç kez o da hafif gri geldi bana. Essenseın fiyatı da iyi olabilir o bak.nscckts yazdı: ↑03 Şub 2023, 19:55kahverengi maskara tavsiye ederim sana çok doğal duruyor senin tam olarak tarzını anladım benSkinkeyr yazdı: ↑03 Şub 2023, 19:14Başka diyorsun yani. Ben de sadece kaş sabitleyici ve maskara var. Maskarayı da çok az tek kat bile değil uçlarda hafif sürüyorum Kalan yüz full makyajsız garip durmasın diye. 5 6 kişi kirpik lifting mi yaptırdın çok yakışmış dedi. Kaş sabitleyici de ifadeyi bayağı toparlıyor onu kesin yapıyorum gibi bir şey. Aslında skinfood kapatıcı da var yazın yapılanca olamamıştı sabitlenmemişti ama şuan iyi transfer olmuyor ama 1 rengini aldım rengim koyu değil ama göz çevrem mor bazen artıyor nefes sorunum olunca özellikle o zamanlarda grileşti gibi ama daha iyiyken fena değil uyuyor rengi grileşmiyor. Çok güzel gözüküyor. İçiriği de çok iyi. Onu da süreyim. Bir de nyx pudra var. Banana rengi ama tam olmadı gibi. Ya ten rengim arada ne Yağmur Çiswm gibi ne de Nihal gibi böyle şeylerde genelde açık şeyler bir tık koyu koyu şeyler bir tık açık oluyor gibi Ya da ben cahoyum. Maskra da mizon. Aslında simsiyah ama ben az uyguluyorum.
bunları tüm yüze uygulayabiliyorsun beybi
https://www.trendyol.com/nyx-profession ... -249124486
https://www.trendyol.com/essence/hydro- ... -304876335
allık olarak 2 önerim var birini kullandım diğerinide birinden denedim ve alıcam
bunlar her alt tonuna olan evrensel tonlar biri daha şeftalimsi daha kızarmışsın gibi öteki de pembemsi utanmışsın gibi :D
https://www.trendyol.com/the-saem/sebum ... -235942098
https://www.hepsiburada.com/l-or-al-par ... lsrc=aw.ds
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ben de aynı histeyim ya. Daha önce misshadan tint aldım. Ki misshaya bayılırım en beğendiğim markalardan. Çok ürününü kullanırım. C serumu en sevdiğim, time revulation essensı en sevdiğim, güneş kremleri bebek. Pelinotu serisi Süper falan ama tint bana olmadı bence komik oldum ya. Ya da bne hep ayrı ayrı alınca ürünleri denemek için olmuyor tek tek bir şeyler eksik olunca kötü görünüyor full face bir şeyler yapsam dengeler belki.
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Direkt renkli güneş kremi mi kullansan acaba kendi güneş kreminin üstüne çok azıcık hiç risk yokSkinkeyr yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:11Süpersin canım. Zaten ss almıştım geçmiş sayfalardan. Üniversite kullanmıştım kahverengi maskara. Aslında uygun dediğin gibi ama kirpiklerim koyu renk aslında koyu kirpikli birine çok yakışmıyor bence daha sarı kirpiklilere yakışıyor gibi geliyor. Saem yazın süper olur. Yazın bayağı yağlanıyorum ben. Nemli bir yerde yaşadığım için. Nyxi de canlı dene varya denedim 100 kere renginden emin olamadım. 3 gibi düşündüm. 4 de 2 de olmaz gibi geldi. Ay renk olayı çok gergo ya. Bir de gerilemeye de müsait gözaltım çok kötü bir görüntü.Renk olayı hiç uğraştırmasın diye erborian cc yeşil olanını mı alsam diyorum hem hassas da Cildim. Daha önce de jartın yeşil renkli Tiger graslı yani centelloşlusunu kullandım. Başta sevdim gibi ama sonra zamanla hafif turunculaşıp oksitlendi gibi.içeirği efsoydu aslında. Originsinin ginsnengli tenli nemlendirici ise onun da içeriğini sevdim. O seriyi de zaten severim ama o da oksitlendi mesela bende turuncu kaldı. Dr jart daha iyiydi çok hafifi origins daha fazlaydı. Seçsem Dr hattı seçerim. Klairs bbnin de testerını denedim bri kaç kez o da hafif gri geldi bana. Essenseın fiyatı da iyi olabilir o bak.nscckts yazdı: ↑03 Şub 2023, 19:55kahverengi maskara tavsiye ederim sana çok doğal duruyor senin tam olarak tarzını anladım benSkinkeyr yazdı: ↑03 Şub 2023, 19:14
Başka diyorsun yani. Ben de sadece kaş sabitleyici ve maskara var. Maskarayı da çok az tek kat bile değil uçlarda hafif sürüyorum Kalan yüz full makyajsız garip durmasın diye. 5 6 kişi kirpik lifting mi yaptırdın çok yakışmış dedi. Kaş sabitleyici de ifadeyi bayağı toparlıyor onu kesin yapıyorum gibi bir şey. Aslında skinfood kapatıcı da var yazın yapılanca olamamıştı sabitlenmemişti ama şuan iyi transfer olmuyor ama 1 rengini aldım rengim koyu değil ama göz çevrem mor bazen artıyor nefes sorunum olunca özellikle o zamanlarda grileşti gibi ama daha iyiyken fena değil uyuyor rengi grileşmiyor. Çok güzel gözüküyor. İçiriği de çok iyi. Onu da süreyim. Bir de nyx pudra var. Banana rengi ama tam olmadı gibi. Ya ten rengim arada ne Yağmur Çiswm gibi ne de Nihal gibi böyle şeylerde genelde açık şeyler bir tık koyu koyu şeyler bir tık açık oluyor gibi Ya da ben cahoyum. Maskra da mizon. Aslında simsiyah ama ben az uyguluyorum.
allık olarak 2 önerim var birini kullandım diğerinide birinden denedim ve alıcam
bunlar her alt tonuna olan evrensel tonlar biri daha şeftalimsi daha kızarmışsın gibi öteki de pembemsi utanmışsın gibi :D
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
0
- Değerlendirme: 33.33%
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Tek başına asla olmuyor mutlaka altda ten ürünü lazım birde allığı çok az sürmek lazım yanağa değilde şakağa doğru yoksa heide gibi oluyorSkinkeyr yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:13Ben de aynı histeyim ya. Daha önce misshadan tint aldım. Ki misshaya bayılırım en beğendiğim markalardan. Çok ürününü kullanırım. C serumu en sevdiğim, time revulation essensı en sevdiğim, güneş kremleri bebek. Pelinotu serisi Süper falan ama tint bana olmadı bence komik oldum ya. Ya da bne hep ayrı ayrı alınca ürünleri denemek için olmuyor tek tek bir şeyler eksik olunca kötü görünüyor full face bir şeyler yapsam dengeler belki.
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Onu da denedim. Bioderma photoderm ve renklisi ile fena olmadı yes ama turunculaşma okaitlenme oldu sanki hafif ama gene en iyi komboydu galiba.nscckts yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:18Direkt renkli güneş kremi mi kullansan acaba kendi güneş kreminin üstüne çok azıcık hiç risk yokSkinkeyr yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:11Süpersin canım. Zaten ss almıştım geçmiş sayfalardan. Üniversite kullanmıştım kahverengi maskara. Aslında uygun dediğin gibi ama kirpiklerim koyu renk aslında koyu kirpikli birine çok yakışmıyor bence daha sarı kirpiklilere yakışıyor gibi geliyor. Saem yazın süper olur. Yazın bayağı yağlanıyorum ben. Nemli bir yerde yaşadığım için. Nyxi de canlı dene varya denedim 100 kere renginden emin olamadım. 3 gibi düşündüm. 4 de 2 de olmaz gibi geldi. Ay renk olayı çok gergo ya. Bir de gerilemeye de müsait gözaltım çok kötü bir görüntü.Renk olayı hiç uğraştırmasın diye erborian cc yeşil olanını mı alsam diyorum hem hassas da Cildim. Daha önce de jartın yeşil renkli Tiger graslı yani centelloşlusunu kullandım. Başta sevdim gibi ama sonra zamanla hafif turunculaşıp oksitlendi gibi.içeirği efsoydu aslında. Originsinin ginsnengli tenli nemlendirici ise onun da içeriğini sevdim. O seriyi de zaten severim ama o da oksitlendi mesela bende turuncu kaldı. Dr jart daha iyiydi çok hafifi origins daha fazlaydı. Seçsem Dr hattı seçerim. Klairs bbnin de testerını denedim bri kaç kez o da hafif gri geldi bana. Essenseın fiyatı da iyi olabilir o bak.nscckts yazdı: ↑03 Şub 2023, 19:55
kahverengi maskara tavsiye ederim sana çok doğal duruyor senin tam olarak tarzını anladım ben
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Ay görl şaka yaptım ya.Değilim evli. 4 yıl hele 21 yaşında evlenmem hapis şoku.
0
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Aynen benim yüzüme kontür de lazım hafif boyutsuz olur çok yoksa yusyuvarlak. Ay ne bileyim biri olmadan diğeri olmuyor. Çok uğraş annecim.nscckts yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:21Tek başına asla olmuyor mutlaka altda ten ürünü lazım birde allığı çok az sürmek lazım yanağa değilde şakağa doğru yoksa heide gibi oluyorSkinkeyr yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:13Ben de aynı histeyim ya. Daha önce misshadan tint aldım. Ki misshaya bayılırım en beğendiğim markalardan. Çok ürününü kullanırım. C serumu en sevdiğim, time revulation essensı en sevdiğim, güneş kremleri bebek. Pelinotu serisi Süper falan ama tint bana olmadı bence komik oldum ya. Ya da bne hep ayrı ayrı alınca ürünleri denemek için olmuyor tek tek bir şeyler eksik olunca kötü görünüyor full face bir şeyler yapsam dengeler belki.
0
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Daha az sürmeyi dene kuzum birde transparan pudra geç üstünden bombastik olur bak lovely bamboo ve lovely HD pudra çok seversinSkinkeyr yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:31Onu da denedim. Bioderma photoderm ve renklisi ile fena olmadı yes ama turunculaşma okaitlenme oldu sanki hafif ama gene en iyi komboydu galiba.nscckts yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:18Direkt renkli güneş kremi mi kullansan acaba kendi güneş kreminin üstüne çok azıcık hiç risk yokSkinkeyr yazdı: ↑03 Şub 2023, 20:11
Süpersin canım. Zaten ss almıştım geçmiş sayfalardan. Üniversite kullanmıştım kahverengi maskara. Aslında uygun dediğin gibi ama kirpiklerim koyu renk aslında koyu kirpikli birine çok yakışmıyor bence daha sarı kirpiklilere yakışıyor gibi geliyor. Saem yazın süper olur. Yazın bayağı yağlanıyorum ben. Nemli bir yerde yaşadığım için. Nyxi de canlı dene varya denedim 100 kere renginden emin olamadım. 3 gibi düşündüm. 4 de 2 de olmaz gibi geldi. Ay renk olayı çok gergo ya. Bir de gerilemeye de müsait gözaltım çok kötü bir görüntü.Renk olayı hiç uğraştırmasın diye erborian cc yeşil olanını mı alsam diyorum hem hassas da Cildim. Daha önce de jartın yeşil renkli Tiger graslı yani centelloşlusunu kullandım. Başta sevdim gibi ama sonra zamanla hafif turunculaşıp oksitlendi gibi.içeirği efsoydu aslında. Originsinin ginsnengli tenli nemlendirici ise onun da içeriğini sevdim. O seriyi de zaten severim ama o da oksitlendi mesela bende turuncu kaldı. Dr jart daha iyiydi çok hafifi origins daha fazlaydı. Seçsem Dr hattı seçerim. Klairs bbnin de testerını denedim bri kaç kez o da hafif gri geldi bana. Essenseın fiyatı da iyi olabilir o bak.
0
-