Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meme estetiği olan biriyle konuşabilme şansım olsaydı keşke ya
düşüncemde silikon yok sadece dikleştirme var ama doktor silikon derse yani görüntü olarak neye ihtiyaç duyarsa varım
hatta genel bir baksın üst kollarım kalın mesela belki ona da müdahale edebilir anestezi almışken
ayy canımsın
ama şimdi taaaaş var taş var ben yamuk basık olanıyım
Bacım Türkan Şoray bakışlım o gözleri nirdee bozdun böyle
İri göz çok severim ben de. Yakın arkadaşımın gözleri de seninki gibi iri iri çoksel. Çoksel gözleriniz bağyann. Benimkiler çekik ufakk. Isaac programı ile gelenleri 9.sınıfta biz karşılıyorduk yakın arkadaşlarımla İngilizce merakımızdan dolayı Çinli dostimiz seninle gözlerimiz benziyor demişti.
ayy canımsın
İri göz çok severim ben de. Yakın arkadaşımın gözleri de seninki gibi iri iri çoksel. Çoksel gözleriniz bağyann. Benimkiler çekik ufakk. Isaac programı ile gelenleri 9.sınıfta biz karşılıyorduk yakın arkadaşlarımla İngilizce merakımızdan dolayı Çinli dostimiz seninle gözlerimiz benziyor demişti.
ayy canımsın
İri göz çok severim ben de. Yakın arkadaşımın gözleri de seninki iri iri çoksel. Çoksel gözleriniz bağyann. Benimkiler çekik ufakk. Isaac programı ile gelenleri 9.sınıfta biz karşılıyorduk yakın arkadaşlarımla İngilizce merakımızdan dolayı Çinli dostimiz seninle gözlerimiz benziyor demişti.
Aman benim de içe gömük ama en sevdiğim yerlerimdendir gözlerim.
Yüze yakışan ne ise odur esasen olay da Nisadakiler cidden iri hatta benim gördüğüm en iri gözler Nisanınkiler olabilir.
Ve yakışıyor da
ayy canımsın
Güzel bir taşsın ama neden daha iyi olmayasın tabii.
Yamuk dedi kendine ya ne tipler ne özgüvenlerle geziyo boş boş,kendine yamuk diyor
Çok eskiden m.ö 300 lerde falan bi tık olurum vardı da
Şimdi hiç beğenmiyorum kendimi valla, sıfır yani
Çöktüm sanki , enerjim emcüklendi yüzüme karanlık çöktü
İri göz çok severim ben de. Yakın arkadaşımın gözleri de seninki iri iri çoksel. Çoksel gözleriniz bağyann. Benimkiler çekik ufakk. Isaac programı ile gelenleri 9.sınıfta biz karşılıyorduk yakın arkadaşlarımla İngilizce merakımızdan dolayı Çinli dostimiz seninle gözlerimiz benziyor demişti.
Aman benim de içe gömük ama en sevdiğim yerlerimdendir gözlerim.
Yüze yakışan ne ise odur esasen olay da Nisadakiler cidden iri hatta benim gördüğüm en iri gözler Nisanınkiler olabilir.
Ve yakışıyor da
Senin peri kızı gibi çok çok güzelsin Allah'ım esirgesin
Güzel bir taşsın ama neden daha iyi olmayasın tabii.
Yamuk dedi kendine ya ne tipler ne özgüvenlerle geziyo boş boş,kendine yamuk diyor
Çok eskiden m.ö 300 lerde falan bi tık olurum vardı da
Şimdi hiç beğenmiyorum kendimi valla, sıfır yani
Çöktüm sanki , enerjim emcüklendi yüzüme karanlık çöktü
İşte olay biraz da psikolojik sıkılmışsın kendinden bu ara o yüzden bu kendini yermeler
Havanı bir yakalayabilsen daha net göreceksin kendini
Önce Ufak tefek değişiklikler yap dene kendine ne bileyim saç rengi,giyim gibi...inan doktor seçimin bile daha güzel olur
Enerji bacım enerjiii :)