Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Selam kızlar Şu anda ki oda arkadaşım 50 yaşlarında bir bey prof oldu ve doğum günü kendisine bir hediye almak istiyorum fikir verebilir misiniz.
Eski oda arkadaşım ve komşum onunda doğum günü 30. Yaşına basacak ona da hediye almalıyım. O bana CK parfüm ve pasta almış üstelik kayınvalidesinin kanser olduğunu öğrendiği günde. Bende onu mutlu etmek istiyorum sizce zarif şık, düşünülmüş ve farklı ne olabilir. Kendisi grafik ve web tasarımcı.
Prof olana iyisinden bir imza kalemi gibi ağır güzel kalem olabilir mi canım ben olsam iyi bir kalem alırdım şık birşey
Eski oda arkadaşınada çanta alsan ve küçük bir pasta olabilir mi kutlarsın , ya da aaa aklıma geldi üstünde kodlar olan Matrix gibi akan masa üstü saat var sever kesin
Canım önerilerin için teşekkür ederim. Prof olan hoca bende üzerinde ismi yazılı kalem düşündüm.
çanta aklıma gelmemişti. tasarımcı ya amorf yapılı değüşük bir vazo falan mı alayım demiştim
matrix gibi akan saat resmi linki bişeyi varsa atar mısın.
Bende bakıyorum ara ara kimsecikler yok
Çok ciddi hayat dönümleri bekliyorum herkesten yoksa bu sessizliğin manası yok
Yarın sabah antebe dönüyorum , resmen eve birtek uyumaya girdim full gezdim arkadaşlarımla buluştum
Hiç antebe dönesim yok , Ankara'da ev de baktım yazın taşınırım gibi
güzel vakit geçirmene çok sevindim. değişikliğe ihtiyacın vardı. daha güzelleri de olsun.
herkese günaaayyyydııııııınnnnn
dün akşam üstü evdeydim
ankaradan direkt babaneme geçmiştim dinlendim onlarıda gördüm
eve gelir gelmez ilk iş kıyafetler makinaya biz duşa :) dinlendim
sonunda sizlere de kavuştuuummm
nasılsınız kızlaaarrr özledim çoook
her şey yolunda mı güzellikler
Selam kızlar Şu anda ki oda arkadaşım 50 yaşlarında bir bey prof oldu ve doğum günü kendisine bir hediye almak istiyorum fikir verebilir misiniz.
Eski oda arkadaşım ve komşum onunda doğum günü 30. Yaşına basacak ona da hediye almalıyım. O bana CK parfüm ve pasta almış üstelik kayınvalidesinin kanser olduğunu öğrendiği günde. Bende onu mutlu etmek istiyorum sizce zarif şık, düşünülmüş ve farklı ne olabilir. Kendisi grafik ve web tasarımcı.
Prof olana iyisinden bir imza kalemi gibi ağır güzel kalem olabilir mi canım ben olsam iyi bir kalem alırdım şık birşey
Eski oda arkadaşınada çanta alsan ve küçük bir pasta olabilir mi kutlarsın , ya da aaa aklıma geldi üstünde kodlar olan Matrix gibi akan masa üstü saat var sever kesin
Canım önerilerin için teşekkür ederim. Prof olan hoca bende üzerinde ismi yazılı kalem düşündüm.
çanta aklıma gelmemişti. tasarımcı ya amorf yapılı değüşük bir vazo falan mı alayım demiştim
saate şimdi baktım ve bulamadım canım nerde gördüğümü hatırlamaya çalışıyorum ,çok güzeldi
dün akşam üstü evdeydim
dün akşam üstü evdeydim
dün akşam üstü evdeydim
saate şimdi baktım ve bulamadım canım nerde gördüğümü hatırlamaya çalışıyorum ,çok güzeldi
yazdığın özelliklerde epeyce saat aradım ama bulamadım.
paşabahçeden 2 tane çok zarif şamdan aldım.
prof olan hocaya da üzerinde adı yazılı termos defter, kalem yaptıracağım.
dün akşam üstü evdeydim
yazdığın özelliklerde epeyce saat aradım ama bulamadım.
paşabahçeden 2 tane çok zarif şamdan aldım.
prof olan hocaya da üzerinde adı yazılı termos defter, kalem yaptıracağım.
bence çok güzel olmuş tercihin eminim çok beğenilecek
hoşbuldum seboşum
bu akşam kahvemizi içelim mi benden vazgeçtin artık 3 hafta hergün sabah akşam ayrı ayrı çağırdın
ben fırlama gibi dışarlarda olduğumdan sana asla dönemedim afedersin
hoşbuldum seboşum
bu akşam kahvemizi içelim mi benden vazgeçtin artık 3 hafta hergün sabah akşam ayrı ayrı çağırdın
ben fırlama gibi dışarlarda olduğumdan sana asla dönemedim afedersin
Olsun cnm canın sağolsun bugün de işime gitmedim ben kasıklarım çok ağrıdı dünden beri ishal olacak gibiyim rezil olurum diye gidemedim korkudan yarında öğleden sonra atıcılık ta çekim varmış engelliler günü yaklaşıyor ya sabahta fizik var onu ekerim gibi öğleden sonra rahat izin almak için bakalım hiç birşey için sağlıktan ödün verilmez ama bnde ki iş aşkı işte ne yaparsın bu akşam içeriz nasip olursa kahve cnm@nscckts