Koşturmacalar vardı babamın hastene işleri falan benim kendi işlerim canım ondan gelemedim bir türlü şimdi yoldayım Ankaraya gidiyorum @nscckts gitmiş ben gittim geldim tekrar gidiyorum ben geri döneceğim o gidecekmiş.Ametist yazdı: ↑30 Ara 2024, 00:14
Boşver frekansı akımı ne zamandır nerelerdesin nasılsın onu anlat. Merak ettik, özledik.
Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14328
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Re: Güzellik Rutinim
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Hottt görllerrr vanillaaaa kokar biz de yves roche yeni yıl serisi oluyor onun vanilya orkide olan çeşidini aldık arkadaşımla aynı kokuyu almamız hahha ilkokulda da aynı kıyafeti alıyorduk onla aynıyız hala hahahah.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Hahaha hala devam ettirmem pekiiiğğğğ.nscckts yazdı: ↑30 Ara 2024, 01:25kız allah cızırtını vermesin e mi
mesaja kaldığı yerden devam ediyor çılgın yaaa
neleeer neler konuşuldu kaç ay oldu kaçaaaaaaaak kaçaaak
nerdesin bacımsuuu
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Hahahaha neredeeee kalmıştıkkkkk.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Hahah beni beni Bihteriniii ben de yollanmak istiyorum Kore and Japonyayaaa.Ametist yazdı: ↑30 Kas 2024, 23:30Herşey o kadar pahalandı ki bir noktadan sonra aman boşver diyemiyorsun.
Bahara aramızda para toplayıp seni Koreye gönderelim bence. Sipariş listesi yaparız sen toplar gelirsin![]()
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Skin minimalism deyince de sen beee helaller olsuunnnnn maşallah bu Nisoşaaa.nscckts yazdı: ↑04 Ara 2024, 13:25Sana evde internet bağlantısı koptu o gelsin hemen nemlendirici bakıyorum canım ,telefondan iyi inceleyemiyorumPoudré yazdı: ↑04 Ara 2024, 13:09Nemlendirici almam lazım ne alsam ya...yeni bişi denemek istiyorumretinole başladınız mı? Ben aldım duruyor orda 1 aydır başlarım bu hafta...
Rutnim şöyle olur akşamları klairs mavi serum ginseng serum üstünde nemlendirici,retinol rutini zateeen![]()
Gündüz ne yapsam? Nemlendirici işini bi belirlesem...
Svr kullanıyorum ya ben tek başına o anti aging , sivilce ,gözenek gibi sorunların çözümü olduğundan sadece o ve arada dermoskin peptit kullanıyorum
Benim rutinim artık sabah svr akşam peptit
Gündüz yıkama jeli kullanmıyorum sadece gece çift aşamalı temizlik 10 günde bir enzim peeling yapıyorum haftada 1 dermoskin aya bha kremi sürüyorum akşam
Yetiyor bana bu
Retinolleri hep denedim , ona göre yıkama jeli sonrası nemlendirme ,destekleyen tonik vs , üst üste aşama çok sevemiyorum ,cildine uyan tek ürünle çözmek istiyorum hepsini![]()
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Besttt besttt besttt 2 tane kullandımmmm.nscckts yazdı: ↑04 Ara 2024, 18:31@Poudré canım sen bu serumdan kullanmışmıydın
kullanmadıysan mutlaka kullanmalısın
https://www.trendyol.com/i-m-from/ginse ... tId=959133
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Acill bilgiii yardımı acillll etenşınnn pilizzzz bana bu bilgiii çok iyi gelirrrr acilll.Ametist yazdı: ↑04 Ara 2024, 20:34Canım güzel günlerde kullan sağlık güzellik ışıltı getirsin.nscckts yazdı: ↑04 Ara 2024, 13:311733307976843900883115303948993.jpg
Hydraser collagen tablet cilt desteği için
Tip 1 ve 2 hidrolize kollajen
Resveretrol
L arjinin
Vitamin c
Kolin
Koenzim var içinde
Xpeciayı her sene saç desteği için alırım mutlaka
Biotin ,folik asit ,çinko demir keratin var içinde
Expigmenti dirseğim için aldım
Masada dirseğimi süre süre kötü yapmışım rengi farklı
İmex de lokal olarak sivilce üstüne uygulanıyor
Regl döneminde çenemde mutlaka çıkar
Lokal uygulayınca renkli bir Krem fondöten gibi ve antibiyotikli
Resmen 1 günde sivilce kuruyor kururken o görüntüyüde blurluyor
Nisa saçlardaki beyazları siyahlaştıran bir takviye var mı bizim kullandığımız.
2-3 gündür saçınımı boyattın diyorlar boyatmadım. Hatta dip boyam geldi gidemedim. Akşam baktım ki beyazlarım azalmış. Magnezyum olabilir mi göz yanılması mı anlayamadım.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Benim de feyvırıtlarımdaydı buu tatlisss.nscckts yazdı: ↑10 Ara 2024, 20:40https://www.trendyol.com/alix-avien/mak ... tId=310522 bunu aldım
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Bizim yanlış tercihler senle hahahha.Ametist yazdı: ↑19 Ara 2024, 14:21@Poudré hepsini hallederim değil mi. senin olumlamalarına ihtiyacım var.
kahve topiğinde Seda yı okuyorum. yeminle özeniyorum. sakin rutin bir hayat. eşim işe geç gitti. eşim işten geldi. çikolata kahve. odaları havalandırttım. yemek yaptım. bugünkü hava durumu kapanış.
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
Benim de soyle bir analayza ihtiyacım var yaaa.Poudré yazdı: ↑19 Ara 2024, 23:47Çok sevindim güzel geçmesineAmetist yazdı: ↑19 Ara 2024, 22:28Canımm o kadar iyi geldi ki anlatamam teşekkür ederim. Sesli bir şekilde 2 defa evet gayem var dedim. Nasıl tatlı nasıl güzel hatırlattın bana bunuPoudré yazdı: ↑19 Ara 2024, 19:21
Benim bebique ametişko hepsinin üstesinden bi güzel gelir birde yeni baştan dizer sıraynan başından def eder power görl seni![]()
Rutin candır derler ya o kadar doğru ki.Rutin monoton falan diye şikayet ediyoruz ama o gidince mumla arıyorsun
O yüzden ben kendimi 4 yıldır şu şekilde koşullandırdım eğer güzel şeyler olacaksa rutinim bozulsun ama çerçöple uğraşacaksam rabbim beni mazur gör rutinimi zorluk gör yorma benive ciddiyim işler güzelleşiyor
Ayrıca Ametist sen güzel şeylerle bozuyorsun rutinini arada sevimsiz şeyler olsa da...Gayen var bundan güzel ne olabilir![]()
Duan duamdır ekran görüntüsü aldım.
Sunumum çok güzel geçti. Bu akşam dinlenmek zorunda kaldım genç kız gibi hala regl ağrısı çekiyorum![]()
hep daha güzeli,hep daha güzeli olucak diye şartlandır kendini ki bunca emeği gayreti sistem görmezden gelemez o ayrı mesele de
Hayatın her konusu için böyle şartlan yani
Derdi sadece kendi olan insanın şans faktörü de çalışsın yani
o yüzden her level daha güzel bir level
Daha güzel olmayacaksa o zaman kalsın bu level,daha güzeli gelene kadar![]()
Ay ben birde çok acayip bir şey fark ettim astroloji ile ilgili daha doğrusu Satürnle ilgili bu her 3 senede burç değiştiriyor
Ve doğal olarak her ev değiştirdiğinde seni bir sınava tabii tutuyor bu zaten bilindik bir şey. işte hangi evinde hangi burçta orada senden ne istiyor onu az çok anlayıp uyguladığında ödülü varya süper...ama anlamadıysan cezası da ceza. ..sanırım ilk defa saturnü anlayıp da 12.evimdeyken orda kova kuzey ay düğümümle bana bas bas bağırdı 3 yıl bencillik yok kendini öne atmadan ilerle,başkalarına vesile olarak ilerle zaten 3 sene sonra yükselenine gelicem bencilliğin alasını yaparsın asıl yapmazsan sürüncen.ve ben cidden hiç olmadığım kadar sencil oldum ve ödülleri muhteşem oldu yükselene gelince de hiç zorlamadı bile ve sonra oturup geçmişi bir irdeledim o satürn döngüleri vayyy anasını dedim hep tersine gitmişim gezegenin puhaaa![]()
Tamam yer yer doğru şeyler de etmişim ama çok can alıcı noktalar vardı sağ git demiş ben sola kırmışım falan sonra da nedeğeenn diye düşün dur.
Satürn çok önemli Satürnü dinleyeceksin![]()
Misal şu an paramı çarçur edişimin son bi kaç ayı sonra satürn diyor paranı tut mal edin,fırsatların olucak orda burda çarçur edersen 3 yıl sonra ceza olarktan 3. evine girdiğimde sana nankörlüğü gösterebilirim diyor saçmaa diyooor![]()
Yani böyle püf noktaları biraz mantık kullanarak birleştirince jeton oturuyoraz çok bir fikir sahibi oluyorsun yüzeysel olarak
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- Ruh hali:
- Burç:
@nscckts Akın Hocanin videolarını izlememiştim bayağıdır izlemediğim videoları izliyorum hazır zamanım varken.Kendimi şizo hissettim kendi kendime konuşuyorum ya hahaha.