Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kızlar bugün cok saçma bir gün yaşadım sabah güzel başladi gittim öğle yemeğinde yememem gereken birşey yedim şiştim kaldım antremanim da güzel geçmedi bugün dedimki avmye uğrayayim alacaklarımi alayım döneyim Watsons duş jeli aldım yanına da onu alabilmek için nemlendirici parlatıcı gibi birşey aldım ödedim fişi orada unutmuşum geri döndüm dediler ki burada yok poşette almamıştım baktım ki duş jeli akıyor deli oldum sırf poşetim olsun diye gratisten beaulis kontör aldım gittim Watsonsa değişmeye duş jelini fişinizi bulduk burada dediler aldım ozaman değişin bunu dedim diyor ki değişemem müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor falan filan dedim ki ozaman ağzını bantlayin bari her yere aktı dedim öyle yaptılar ayrıldim oradan deli oldum tüm çantayı boşalttım fişi bulmak için orada çıktı ya delirmelik neyse ise geri gittim yarın yokum mesaiye kalayım diye ne olsun dersiniz bn yukarı çıktım asansör bozuldu yarım saat uğraştık getirmek için sonunda birden düzelme geldi çıktım geldim eve aklımı yitirmeden şükür almayın bu duş jelini rica ediyorum bn ettim siz etmeyin @Ametist@Bensimo@deanspie@Poudré@Kitty@Seda@nscckts@Skinkeyr
Kızlar ben ankaradayım kaç gündür ... Yazmadım gezmekten :)
Napıyorsunuz nasılsınız
Tamm master erana girdin aşko ya maşallah Özlendinizz ya bayağıdır iletişime geçemedik.Arkadaşlarımla da görüşememiştik bir süre puff yetişkinlik zor okula giderken her gün görüyorduk negzeldi yaa.Eskiden daha umursamazdım imoşınıl bir top mu oldum ben yaaa.
Kızlar uyudunuz mu ne yapıyorsunuz nisa o dediğim msj yine geldi bana temu o kişi oradan alışveriş yapınca mi geliyor direk anlamış değilim bir kere yolladin kabul etmedim daha neden yollarsin ki dimi yani @Ametist@Bensimo@deanspie@Poudré@Kitty@nscckts@Seda@Skinkeyr
Arkadaşlar haftaya arkadaşımın eski müdürünü ziyarete gideceğiz bnde çok severim kendisini göreve başlama hediyesi ne alalım erkek kendisi fikirlerinizi yazar mısınız @Ametist@Bensimo@Kitty@Lucifer@nscckts@Skinkeyr@Seda@deanspie
Arkadaşlar haftaya arkadaşımın eski müdürünü ziyarete gideceğiz bnde çok severim kendisini göreve başlama hediyesi ne alalım erkek kendisi fikirlerinizi yazar mısınız @Ametist @Bensimo @Kitty @Lucifer @nscckts @Skinkeyr @Seda @deanspie
Arkadaşlar haftaya arkadaşımın eski müdürünü ziyarete gideceğiz bnde çok severim kendisini göreve başlama hediyesi ne alalım erkek kendisi fikirlerinizi yazar mısınız @Ametist @Bensimo @Kitty @Lucifer @nscckts @Skinkeyr @Seda @deanspie