tamamdır ferruh bingüle 27 si için randevu aldım şimdi haldun kamburoğlundan da alıcam ne kadar çok doktorla görüşürsem o kadar iyi teşekkür ederim balım
Güzellik Rutinim
- nscckts
- Site Admin
- İfadeler: 51487
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2182 kez
- Burç:
- İletişim:
Re: Güzellik Rutinim
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden sorumludur.
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Skinkeyr yazdı: ↑13 Mar 2025, 10:53Selam aşkooommm iyi diyelim iyi olalım biraz gelişmeler var ama hala çok iyi değil ben de herkes gibi dertsiz insan yok idare ediyorum canım.Daha pozitif olmaya karar verdim ben de artık çok negatifi çektim galiba.Ankaradayım benim gene her Ankarada oluşumda yazmam.![]()
pozitifikooo en güzeli , zaten her şey negatif hayatda , daha fazla üzmeyelim kendimizi biraz gamsız , rahat olmak en güzeli
ama senin içinde ametist içinde ne kadar zor geçti bu 2 yıl çok sınavlar ...
- Sebboy58
- Seçkin Üye
- İfadeler: 12348
- Teşekkür etti: 2029 kez
Kızlar slm ben geldim biraz sohbet edelim babam pazartesi eve çıkmıştı biliyorsunuz bnde 10 gün izin aldım yanında kalayım hastalık ta getirmeyeyim diye 20 sinde iş başlıyorum ne yapcam bilmiyorum işlerim de yoğun bn yokken baya birikiyor yapan yok çünkü diyorum ise başlayayım bayramdan sonra bir daha on gün alayım diyorum teyzem gitti annemle bn kaldım ikimiz göz kulak oluyoruz babama genel durumu uykudan sıçrayarak kalkıyo nefes darlığı var uyuyamıyor deliksiz bacak yarası kanamisti dün yerinde de durmuyor dışarı çıkıp gezmek istiyor yataktan kendi kalkıp oturmak istiyor wcye kendi gidip geliyor kimseye muhtaç olmayı sevmiyormuş nezaman iyileşecegim deyip duruyor teselli etmeye destek olmaya çalışıyorum ona şimdide annemi hastaneye gönderdi ilaci götür göster değiştirsinler dayanamıyorum ondan oluyor içmek istemiyorum diyor ne yapsam kızlar izin konusunda fikrinizi rica ediyorum@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr @Lucifer @nscckts
- Skinkeyr
- Seçkin Üye
- İfadeler: 14320
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 1550 kez
- Burç:
Olsam bir gamsız bir rahat keşkeee saçlarım beyazladı birkaç ayda.Boşyere ağalma kalbini bağlama Ankara kızlarınaaa.nscckts yazdı: ↑13 Mar 2025, 11:13Skinkeyr yazdı: ↑13 Mar 2025, 10:53Selam aşkooommm iyi diyelim iyi olalım biraz gelişmeler var ama hala çok iyi değil ben de herkes gibi dertsiz insan yok idare ediyorum canım.Daha pozitif olmaya karar verdim ben de artık çok negatifi çektim galiba.Ankaradayım benim gene her Ankarada oluşumda yazmam.![]()
ayy benimde ankaraya taşınmama az kaldııı mayısdan sonra ben de heeep ankaradan yazıcam
![]()
pozitifikooo en güzeli , zaten her şey negatif hayatda , daha fazla üzmeyelim kendimizi biraz gamsız , rahat olmak en güzeli
ama senin içinde ametist içinde ne kadar zor geçti bu 2 yıl çok sınavlar ...
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
şuan baban için her şey çok zor , ilaç ağır geliyordur,evde bunalmıştır ,korkuları vardırSebboy58 yazdı: ↑13 Mar 2025, 15:01Kızlar slm ben geldim biraz sohbet edelim babam pazartesi eve çıkmıştı biliyorsunuz bnde 10 gün izin aldım yanında kalayım hastalık ta getirmeyeyim diye 20 sinde iş başlıyorum ne yapcam bilmiyorum işlerim de yoğun bn yokken baya birikiyor yapan yok çünkü diyorum ise başlayayım bayramdan sonra bir daha on gün alayım diyorum teyzem gitti annemle bn kaldım ikimiz göz kulak oluyoruz babama genel durumu uykudan sıçrayarak kalkıyo nefes darlığı var uyuyamıyor deliksiz bacak yarası kanamisti dün yerinde de durmuyor dışarı çıkıp gezmek istiyor yataktan kendi kalkıp oturmak istiyor wcye kendi gidip geliyor kimseye muhtaç olmayı sevmiyormuş nezaman iyileşecegim deyip duruyor teselli etmeye destek olmaya çalışıyorum ona şimdide annemi hastaneye gönderdi ilaci götür göster değiştirsinler dayanamıyorum ondan oluyor içmek istemiyorum diyor ne yapsam kızlar izin konusunda fikrinizi rica ediyorum@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr @Lucifer @nscckts
bu süreç geçecek canım
bence bayramdan sonra izin alman daha güzel olur
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Bnde öyle düşünüyorum cnm çünkü en çalışılmamasi gereken zamanda çalıştım babam eve çıkınca da ise gitmeyeyim dedim on gün izin aldım başlayayım dokuz on gün çalışıp geri izin alayım diyorum annem boşa kalıyorsun bn ise başlayınca kal evde dedi de şuan enazindan ağzım kapalı yemek derdim yok öbür türlü birde aç karnımı doyurma telaşı olur adamın bn anneme dedimki durabildigin kadar dur evde dedim on gün izin bıraksak kendimize yeter dedim bakalım cnm @nsccktsnscckts yazdı: ↑14 Mar 2025, 01:25şuan baban için her şey çok zor , ilaç ağır geliyordur,evde bunalmıştır ,korkuları vardırSebboy58 yazdı: ↑13 Mar 2025, 15:01Kızlar slm ben geldim biraz sohbet edelim babam pazartesi eve çıkmıştı biliyorsunuz bnde 10 gün izin aldım yanında kalayım hastalık ta getirmeyeyim diye 20 sinde iş başlıyorum ne yapcam bilmiyorum işlerim de yoğun bn yokken baya birikiyor yapan yok çünkü diyorum ise başlayayım bayramdan sonra bir daha on gün alayım diyorum teyzem gitti annemle bn kaldım ikimiz göz kulak oluyoruz babama genel durumu uykudan sıçrayarak kalkıyo nefes darlığı var uyuyamıyor deliksiz bacak yarası kanamisti dün yerinde de durmuyor dışarı çıkıp gezmek istiyor yataktan kendi kalkıp oturmak istiyor wcye kendi gidip geliyor kimseye muhtaç olmayı sevmiyormuş nezaman iyileşecegim deyip duruyor teselli etmeye destek olmaya çalışıyorum ona şimdide annemi hastaneye gönderdi ilaci götür göster değiştirsinler dayanamıyorum ondan oluyor içmek istemiyorum diyor ne yapsam kızlar izin konusunda fikrinizi rica ediyorum@Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @Seda @Skinkeyr @Lucifer @nscckts
bu süreç geçecek canım![]()
bence bayramdan sonra izin alman daha güzel olur
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Kızlar yarın annemin doğum günü çiçek sepetinden birşeyler yollayalım diyorum kardeşlerime fikirlerinizi rica ediyorum @Ametist @Bensimo @deanspie @Poudré @Kitty @nscckts @Skinkeyr @Seda
- Ametist
- Moderatör
- İfadeler: 15234
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 2501 kez
- Burç:
İyiyim canım teşekkür ederim. Bu haftaya kadar taburede namaz kılıyordum. Dünden bu yana teravihte dahil normal namaz kılabiliyorum çok mutlu oldum.
Bunun dışında da işler iyi gitsin diye uğraşıyoruz. Benim saf kardeşim karısının gözünü doyurmak için telaffuz etmek istemediğim büyük milyonlu rakamlarda borç yapmış. Cana gelmesin dedik bişeyler sattı babam ödemeye çalışıyoruz. Tabi ailede bir üzüntü bir kaos ortamı oldu. Neyse bir ödeme planını oluşturuldu en azından. Yaza inşallah kurtulacağız.
Valla aklımdasınız ama gerçekten fırsat bulamıyorum. Oruç tutuyorum akşam teravih kılıp mukabele okuyorum saat 1.30 oluyor sahur hazırla ye yat.
Yök üniversitelere medek ve kalite standartları diye yeni şeyler getirdi o da benim bölüm başkanlığımı buldu sürekli kağıt evrak işi yapıyoruz.
Ay sonunda bölümün taşınıp taşınmayacağı belli olacak onu bekliyoruz. Yök red eder umarım.
Bende haberler böyle.
Sizler nasılsınız her şey yolundadır umarım.
Kader, gayrete aşıktır
- Sebboy58
- Seçkin Üye
Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun cnm hepimizin imtihanı ayrı Rabb'im kolaylık versin @AmetistAmetist yazdı: ↑14 Mar 2025, 23:14İyiyim canım teşekkür ederim. Bu haftaya kadar taburede namaz kılıyordum. Dünden bu yana teravihte dahil normal namaz kılabiliyorum çok mutlu oldum.
Bunun dışında da işler iyi gitsin diye uğraşıyoruz. Benim saf kardeşim karısının gözünü doyurmak için telaffuz etmek istemediğim büyük milyonlu rakamlarda borç yapmış. Cana gelmesin dedik bişeyler sattı babam ödemeye çalışıyoruz. Tabi ailede bir üzüntü bir kaos ortamı oldu. Neyse bir ödeme planını oluşturuldu en azından. Yaza inşallah kurtulacağız.
Valla aklımdasınız ama gerçekten fırsat bulamıyorum. Oruç tutuyorum akşam teravih kılıp mukabele okuyorum saat 1.30 oluyor sahur hazırla ye yat.
Yök üniversitelere medek ve kalite standartları diye yeni şeyler getirdi o da benim bölüm başkanlığımı buldu sürekli kağıt evrak işi yapıyoruz.
Ay sonunda bölümün taşınıp taşınmayacağı belli olacak onu bekliyoruz. Yök red eder umarım.
Bende haberler böyle.
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Allah razı olsun canım çok sağol.Sebboy58 yazdı: ↑14 Mar 2025, 23:41Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun cnm hepimizin imtihanı ayrı Rabb'im kolaylık versin @AmetistAmetist yazdı: ↑14 Mar 2025, 23:14İyiyim canım teşekkür ederim. Bu haftaya kadar taburede namaz kılıyordum. Dünden bu yana teravihte dahil normal namaz kılabiliyorum çok mutlu oldum.
Bende haberler böyle.
Senin de babana geçmişler olsun Allah Şafi adıyla acilen kalıcı şifalar versin.
Kader, gayrete aşıktır
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
seni öyle merak ettim ki artık yarın arayacaktımAmetist yazdı: ↑14 Mar 2025, 23:14İyiyim canım teşekkür ederim. Bu haftaya kadar taburede namaz kılıyordum. Dünden bu yana teravihte dahil normal namaz kılabiliyorum çok mutlu oldum.
Bende haberler böyle.
gelinden kurtulduk diye sevinmiştim
yaza çok birşey kalmadı allahtan
o zaman bu yaz sonunda düzen oturur gönüller rahatlar canım ya
- nscckts
- Site Admin
- Ruh hali:
- Burç:
- İletişim:
Kızlar ince telli ve çabuk yağlanan saçlar için rossmandan bir şampuan önericem 3 hafta kullanıp emin olduktan sonra söylüyorum
Çok iyi ve çok uygun
Çok iyi ve çok uygun
- Ametist
- Moderatör
- Ruh hali:
- Burç:
Canım teşekkür ederim inşallah herşey güzel olacak.nscckts yazdı: ↑15 Mar 2025, 19:59seni öyle merak ettim ki artık yarın arayacaktımAmetist yazdı: ↑14 Mar 2025, 23:14İyiyim canım teşekkür ederim. Bu haftaya kadar taburede namaz kılıyordum. Dünden bu yana teravihte dahil normal namaz kılabiliyorum çok mutlu oldum.
Bende haberler böyle.
gelinden kurtulduk diye sevinmiştiminanılmaz ya , bitmedi çilesi
yaza çok birşey kalmadı allahtan
o zaman bu yaz sonunda düzen oturur gönüller rahatlar canım ya![]()
![]()
Sen nasılsın sende benim aklımdasın bir fırsat bulup arayamadım.
Nisa dualarından eksik etme selamete çıkalım.
Kader, gayrete aşıktır